Güncellemeler
1 ay
Yapay zeka bile yorum yapmamış kaldırıldı mı o
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevdiğimizi padişah tahtına oturturuz,
aşagıda melek görünümlü şeytanlardır kıskanç haset diyen gizlinin eski sevgilisi balık burcuymuş ve bunu en yakın arkadaşıyla aldattıgı için nefret ediyor. kendisi aslan burcu
Gizli kızın seceresini nasıl fark edip de döktün ortaya 😂 o balık kızlarına diyor bunları zaten ve sen de biliyorsun ki pek de iyi bilinmeyiz
Benim bi gizli soruma cevap yazmıştı aynı kelimeleri orada da döktürdü yani direkt tanıyom onu, aslanım demişti. bunun yay arkadaşına yürümüş balık sevgilisi, buna yazışmaları atıp engellemiş sonra ayrılmışlar, o da tam malmış gerçi ama balık severse başkasında gözü olmaz ki demek ki balık sevgilisinin hayalindeki gibi bi karı çıkmadı bu gizli şahıs.
kadınlarına da sinsi diyor. kadını erkeği fark etmez hepsi aynı diyor. daha önce söylemişti.
Desin çok da önemli değil 😊
aynen salladım. o da kendine göre haklı da full genellemesi yanlış, sanki aslanlar çok matah burç. gerçi kendi burcunu da gömüyor zaten sevmiyor aslanları da. Şahsen gözü gibi sevdiğini söylediği karısını çatur çutur aldatan aslan erkekleri tanıyom çevremden.
Berbattır melek görünümlü şeytanlardır çok sinsi kıskanç hasetlerdir.
Bunları sen daha iyi taşıyor gibisin 😙
Merhametli iyi niyetli hayel Peres birazda
Aşırı inatlar
Kadını mı erkeği mi peki?
Kadını
Doğru 😂
Sizdemi baliksiniz
Evet kendim için sormuştum 😊
Benden uzak olsunlar eski sevgilim. balikti fkfkjjf
Bomba gibiyiz🥂🔥💋🌹😊