Benimki aslan burcu olarak hediye aldığımda birine çok fazla araştırıp, güzel, kaliteli şeyler aldığım için aynı güzel şeyden kendime de alıyorum
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aslan Burcu olarak komple bencil olmak
Ahahaha en iyi görüş seçicem hggcgxgcvc o kadar doğru kiii
Asla
😂😂😂😂 bayıldım bu özelliğine
Harbi mi
Valla bak arkadaş mi olsak 😅😂😂
Ya abla alay etme ggcgxc
Benim de yükselen aslan okuyunca mutlaka bu özelliği kendine edin Queen dedim 😂
Valla dalga geçmedim çok klas hareket 😅😂
Cevap
22Cevap
Canım sıkkın olunca gamsız oluyorum gadası
kendimi düşünürüm sadece
Kitaplarım konusunda olumune bencilimdir kimseye vermem tozunu bile aldırtmam kendim yaparım her bakımını sadece ileride kızıma ve eşime vericem oğlum olursa kendisi alsın pust 😄
O küfürü de gördüm bu arada RDSHXHXJXJCJCBC Erkek çocuğu sevgin gözlerimi yaşarttı abi
Yok ya kızım (babası kurban ) varken o it herife mi vericem o okumaz zaten anası hep bunu böyle yaptı 😄😄😄
Benim de akrep burcu olarak hediye aldığımda birine çok fazla araştırıp kaliteleri şeyler aldığım için aynı şeyden kendime de alıyorum
Valla mı iyiymiş
burcum yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep burcu en bencil özelligiö bence kimseyi umursamamak sadece herşeyin en güzeline tek kendim sahip olmak herseyi kendi istedgim gibi yapmak kimsenin kötü zamanlarını bile önemsememek
Galiba çalışmadığım halde borclar icinde olmama ragmen eve kahve siparis etmeden duramamam kpss çalışıyorum ihtiyaclarimi annemle babam karşılıyor bu biraz kötü hissettirse de tek masrafim kahveler ve bazen kitap almam falan oldugu icin biraz rahatlamaya çalışsam da iste bazen strese girmeden duramıyorum
Sevdiğim insanın ilgisini başkalarıyla paylaşmakta zorlanmam olabilir. Kısıtlamak istemem ama bana ayırdığı ilginin azaldığını hissettiğimde bunu gereğinden fazla önemseyebiliyorum.
En bencil özelliğim şu olabilir belki iyiyken herkese dünya iyisiyken canım sıkkınsa benden umursamaz birisi olmaz dünya yanda umrumda olmaz yani öyle bir isteksizlik ve bencillik oluyor bünyedeb
Yemek konusunda bencilim biraz ama yemeği ben yaptığım zaman çok yapıyorum diğerlerine de kalsın diye 😀
Bencillik mi bilmiyorum ama ben bir ilişkiye aşk veya arkadaşlık yüzde yüz veriyorsam yüzde yüz isterim yani bu maddi bir şey değil manevi olarak kastediyorum bunu çok zor öğrendim sürekli kendimden verdim ama sonunda başardım yüzde doksan dokuz bile kabulüm değil yol veriyorum
Birinden tiksindiğimde her şekilde rezil olsun istiyorum, süründüğünü görmek keyif veriyor.
İkizler burcu olarak kendi rahatlığım ve eğlencem uğruna herkesi harcarım
Bilmiyorum. . bencillik zaten bi özellik bencil özellik diye bi tanım olamaz
Ben de birine hediye alınca çok güzelse vermiyorum ona başka alıyorum
Kendime aldığım yiyecekleri paylaşmayı hiç sevmiyorum. 👀
Kupamdan kimse su falan içemez, ayakkabılarımı ve çantalarımı kimse kullanamaz.
Yatakta fantezi konusunda biraz bencilim diyebilirim önce kendi keyfimi düşünüyorum 😂
Parfüm, şampuan, diş macunu vb. ürünleri paylaşmayı sevmiyorum gidip yenisini alayım sana ama benim eskimi kullanmayın.
burca göre bakıyorsak olaya
ben zaten bireysel ve mantıksal bir kişiyim bu mizacımdan dolayı genel bencil ve soğuk algılanabilirim bilmiyorum
Istedigim zaman iletisim kurarım arkadaslarımla ya da yakınlarımla her dakika mesaj arama yok yani
Bir ilişkide duygularımi belli etmem, kıza çok değer vermem. Böyle olunca köpek oluyorlar
Akrep burcuyum çok kim tutarim ve afettmem ama sonunda parayı kendime harcarim bu olabilir aile para vermek saçma
En bencil özelliğim sanırım herkesten her şeyden önce kendimi keyfimi düşünmem yani ortam yer mekân olaylar acılar asla umrumda olmuyor
Rahatima düşkünüm 🤣😂
Rahatım için planları iptal ediyorum
Dünya yansa bazen kimseyi önemsemiyorum
Oyle bir özelliğim yok maalesef
Kendi rahatıma düşkün olmak
Önceliğim hep kendimdir
Bencil bir özelliğim yok
Hahaha bu ben
İkizler burcuyum bencilliği seviyorum ya
Aslanım ama bencil değilim keşke olsam
Konu kendimse ilkönceliğimi kimseye vermem
Kendimi çok seviyorum 😂
Bencil değilim hiçbir noktada hep verici tarafım
Sevmediğim şeyleri başkalarına veriyorum
Bunu sanki sosyal medyada da görmüştüm
Kendi canım bir şey isterse yaparım...
Hep kendimi düşünmem
Yok 😌
Ahahah bu ben 🤣
Ben varım benn
youtube.com/shorts/DYV4XNWL8Oc?si=r--2VYdmhw7S6N9g
Burcun neee
Yay 😃
Sürekli sekste kendi zevkimi düşünmek 😩
Kova kadin ve aslan erkek iliskisi nasil olur?
Kıskanç olmam ve trip atmam
bencil değişim keske olsam
Sadece kendimi seviyorum
borç isteyene para vermemek
Eşyalarımı, aburcuburlarımı paylaşmayı sevmem
Önce ben evliliği bitirir
çok var
Bencil değilim
Para da
hic düşünmedim
Daha beterini gördüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?