İkizler erkeği ile 1 aya evleneceğim. Çift yönlü olduğunu yeni fark ettim bir yönünü çok seviyorum diğer yönü de aşırı uyuz. Deneyimlerinizi anlatır mısınız
1 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Senin burç ne. ikizlerin iyisi çok iyidir ama gelgitleri yorucu. bi anda farklı insana dönüşebiliyolar
Aslan benim ama özelliklerini taşımıyorum başak ve yengeç etkiliyim
Bu arada nişanlım da yengeç etkili
yengeç tarafı varsa iyidir, yengeç ile ikizler zaten antiscia. dikkatimi çeken bişey var yengeç ve ikizler burçları sevmedikleri insanlara psikolojik olarak acı çektirmekten hoşlanırlar
Antiscia nedir
Ayna burç demek. birbirini aynalıyorlar açı olarak
Sence uyumumuz nasıl siz anlıyor musunuz burçlardan
uyumlu olursunuz
Teşekkür ederim
Ben iletişimsel olarak anlaşamıyorum. Mesela A diyorum ona, o B diye anlıyor. Sonra da lafı bi yerinden anladığı için kavga ediyorduk 😅 o yüzden erkeklerde ikizler duyduğum an ıyy oluyorum
Ayyyynısıııı
O zaman kaç kurtar kendinii. Ben 6 ay dayanamadım ömür törpüsü resmen. Valla anlaşamadığın insanla vakit geçirmek çok zor. Sonunda tükenen sen oluyorsun
Cevap
7Cevap
Muhtemelen uyuz oldugun yonu daha baskin ve en cok onunla yasarsin. Ikizlerin belli sartlarda ikili karakterlerini iyi saklarlar. Fakat zaman icinde size karsi bunu yapamaz hale gelecek.
Evet abi öyle oldu
Ikizler asiri baskin ve iliskiyi tek basina yonetmek ister
Evet baksın ilerliyor bana
Aslan
İkizler de düşkün ve dayatıyor
Kendi aldığı kararları emrivaki yapmıyor
Nasıl yönetilir
Ben ortak karar alalım istiyorum karşılıklı huyumuza gidelim istiyorum çok komikmiş gibi ortak almıyor kararları sen bana uyacaksın diye espri yaşıyor
Ne anlatıon be abi bende ciddiye aldım dinliyordum engel
Oo ne kadrdır berabersiniz daha neler fsrketceksn Allah bilşr
her burcun erkeği bir değildir ki
Genel özelliğini görmüşsün zaten, gerisi teferruat
Ayrıntıları bilmek istiyorum
Çevremde çok var Her insanda değişiyor , ikili huyları en çok görülen özelliği
İkizler erkeğiyim diledigini sorabilirsin
Çift karakteriniz var
Kötü yanlarınızı saklıyorsunuz sonradan cepte gördüğünüz noktada gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz
Yani burada bence İkizler diye genelleme yapmamak lazım her insanın göstermediği karanlikta kalan tarafı var
Alakası yok insan karakterini saklamamalı olduğu gibi gelmeli 6 ay hiç belli etmemiş
Evet ne istediğini bazen bilmiyor insan anlik olarak fikir değişebiliyor ancak ortama rahatlikla ayak uydurup hareket eden yapıya sahibim yani vazgeçtiğim şeyi de yapabilirim benim için problem yok
İnsan karakterini saklamamalidan kasıt karşındaki sana kendini tanitmadiysa o onun suçu ikizlerin degil zkxhxskkdks elbette tanıtacak elbette taniyacaksin ancak karanlık taraf konusunda ısrarcıyım
Ayrıntılardan kastın sor mesela hangi konuda ne bilmek istiyorsun direkt gizliyim zaten tüm karakterimi davranışlarımı dokebilirim
Mesela 6 ay boyunca benden gerçek düşüncelerini sakladı evleniyoruz iki aya
Gerçek düşünce ne mesela ne konuda anlamıyorum o kadar üstü kapalı bahsediyorsun ki anlamamı bekliyorsun xksjskk
Önceden hep huyuma giderdi şimdi şaka yollu hetşeyi söyliüyor her şey benim istediğim gibi olacak diyor
Ev konusu mesela güya bana bırakmıştı ama herseye karışıyor
Bunu şaka yollu mu diyor ciddi konuşma durumu olduğunda bu durumdan kaçınıyor mu ben genelde dalgaya almaya severim ama ciddi konuşma ortamında etkileyici biçimde konuşur çevremdeki insanlara haklısın dedirtebiliyorum
Önceden rahatsız oluyorum dediğimde anlardı geri adım atar kusura bakma derdi şimdi ise hayır benim dediğim olacak diyor
Ev konusunda her şey istediğin gibi olacak demesi zaten saçma bunu ikizlere bağlama xkxjslskdd sadece aynı evde yaşayacağın icin onun da söz hakkı olması çok normal
Dalgaya vuruyor herşeyi b*oku çıkıyor ciddi bir tartışmada ve önceden böyle değildi bu yönünü yeni gösterdi. Bana derdi ki ciddiye alınmayı severim bir bakıyorum beni hiç ciddiye almıyor ful kolla
Aklını karıştıran biri olmuş olabilir mi çünkü genellikle kadınların her dediğini onaylama olm bak pasif kalma kadınlar böyle kişilerden hoşlanmaz ileride sıkıntı çekersin diye birileri de demiş olabilir
Başta böyle konuşmadık ama. Ben zaten gerekli yerlerde fikrini alıyorum ama ev kadının düzenidir ben onun işine karışmıyorum
Demişlerdir kim dediyse Allah belasını
Ev kadının düzenidir lafı biraz anlamsız yatak odasından mutfağa kadar ortak kullanacaksiniz adam evi otel gibi kullanmayacak yeri gelecek kavga edeceğiniz tartisacaginiz yeri gelecek seviseceginiz yeri gelecek misafir agirlayacaginiz bir yuva orası adamın bir şeylere müdahale etmesi çok doğal
Onun işine derken mesela neyine karışmıyorsun evden bahsediyoruz evle başka bir şeyi karşılaştırma kendini haklı çıkarmaya çalışma ev konusunda zkxjxlxjxldod başka ne konuda anlasamiyorsunuz mevzu sadece ev mi
Zaten onun isteğine göre seçtim yatak odasını hep ortak karar oldu. Ama kadının düzeni olan en ince ayrıntılara bile giriyor. Bana alan tanımıyor her şey kendi istediği gibi olucak ben buna alan tanıdıkça geliyor benim Alanımı daraltıyor iyice bunalttı
Sende ikizlersin ben kiminle tartışıyorum tamam kardeş sağol hadi
Uğraşamam bir tanesiyle daha
Oturun konuşun ortak yol bulun bir kişinin dediği maalesef olmuyor aynı evin içinde yasayacaksiniz ag bu durum baştan sıkıntı oluşturur
Hsakajaajsjzkskakja anlamaya çalışıyorum seni sen kestirip atıyorsun Allah sabır versin enişteye ag
Manipülatifsiniz başka açıklaması yok
Egoistçe konuşmayı kenara bırakırsan beni anlayacaksın
Yazdıklarımda en ufak bi manipülasyon yok halbuki zkshskxjzjslskslks lafı anlamak istediğin gibi anlayınca insan bu şekle dönüşüyor bu söyleminden sonra tarafsız anlattığını da düşünmüyorum enişteyi de dinlemek lazim
Seni anlamıyorum mk manipüle etmekten başka bişey bilmediğiniz için kestirip atanlara tahammülünüz yok
Ya bi def ol git
Aynen aynen sağdan knks belki ikna edersin zkHslzjxslsjslsjsk
Egoist kendine köle arıyor düşme ahmedim düşme yol yakınken dön knkssss
Millet sallıyor ikizlere neler diyor ben yine de seviyorum da işte manipülatifler yapacak bişey yok herkesin ilahi kötü bi huyu oluyor
Onun için dayanırım ama üzülüyorum işte yaşamayan anlamaz
Sen hangi burç?
Aslan
Aslında kafadengi iki burç, sohbet, enerji, libido, bir çok detay uyması lazım.
Kötü bir tarafı var aylar sonra gösterdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?