Astroloji & Burçlar 3 gü Erkekler mi daha çok rüya görür yoksa kadınlar mı? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Rüyanızda genelde neler görüyorsunuz beyler bayanlar Burçlar Erkekler mi daha çok rüya görür yoksa kadınlar mı? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
лíġHTMAgNeT Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% Başak 3 gü rüyalarım çok karmaşık oluyorışınlanır gibi rüya görüyorum bi bakıyorum buradayım sonra ortam değişiyor başka bir yerdeyimbazıları anlamlı ama bazıları çok tuhaf rüyalar 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Oğlak 1 gü Hiçbir fikrim yok bunu istatistiği var mı ki 0 0 Yorumla
Semp4ti Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% Başak 1 gü Ben 12’den sonra rüyalarımı unutuyorum sjshhshs 0 0 Yorumla
_Pocahontass_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% Balık 1 gü Bilemeyiz Allah bilir 😀 genelde uçmalı kaçmalı aksiyon temalı rüyalar görürüm 😂 0 0 Yorumla
Sonㅤㅤ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% İkizler 2 gü Bu soruyu super soru secmeyen zihniyeti çok pis kırarım. 0 0 Yorumla
Seksapaliteli Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% Oğlak 3 gü En çok rüyayı sen görüyorsun tamam bıçağa gerek yok Çiçek 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% Balık 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 1,3b cevap paylaştı. Rüyalarımı çoğunlukla hatırlamıyorum. Genellikle kabus görürüm. 0 0 Yorumla
ormandakikızreyhan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% Başak 3 gü iş yerinde gördüğüm yöneticinin beni magara gibi bi yerde zorla sıkıstırdıgını yaptıgını 🙄 0 2 Yorumla ormandakikızreyhan Başak 3 gü çok gercekçi ve tuhaftı Yorumla ormandakikızreyhan Başak 3 gü etrafım rahibelerle kaplıydı Yorumla
Zeynepsuella_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% Kova 3 gü Kadınlar bence. Biz daha çok düşünüyoruz rüyalarımıza giriyor artık düşünceler 0 0 Yorumla
Onurrr42 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% Yay 3 gü Değişiyor galiba rüyalar çok karışık bir konu bilinçaltı ile alakalı bence 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Yay 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkekler kadın görür diyim konuyu kapattım😆 0 0 Yorumla
Calamaris Takip Et Yoda Yaş: 101 , eic 100% Oğlak 3 gü Cinsiyetlere göre değişmez, rastgele sayıda herkes görür 0 0 Yorumla
berraliiii Takip Et Xper 3 Yaş: 19 Yengeç 3 gü Ne zaman cinsiyete göre belirlenir birsey oldu ki rüya görmek 0 0 Yorumla
DeadMansBody Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 96% Oğlak 3 gü Kadinlar bence şeytanları kuvvetli 0 0 Yorumla
orucbey34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% Balık 3 gü Akşam yastığa koyup sabah kalktigimi görüyorum 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 Başak 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 424 cevap paylaştı. Ben deliyim o yuzden ruya gormuyorum 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 32 , eic 42% Aslan 2 gü Astroloji & Burçlar konusunda 391 cevap paylaştı. Kadınlar olsun 0 0 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% Aslan 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 841 cevap paylaştı. Bence kadınlar 0 0 Yorumla
Mahsun_J Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% Oğlak 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 484 cevap paylaştı. Tabiki dr kadınlar 0 0 Yorumla
ƊØLƲNÂƳ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% Balık 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 550 cevap paylaştı. Kadınlar.. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kadınlar 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% Koç 3 gü Astroloji & Burçlar konusunda 564 cevap paylaştı. Hatırlamıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
rüyalarım çok karmaşık oluyor
ışınlanır gibi rüya görüyorum bi bakıyorum buradayım sonra ortam değişiyor başka bir yerdeyim
bazıları anlamlı ama bazıları çok tuhaf rüyalar
Hiçbir fikrim yok bunu istatistiği var mı ki
Ben 12’den sonra rüyalarımı unutuyorum sjshhshs
Bilemeyiz Allah bilir 😀 genelde uçmalı kaçmalı aksiyon temalı rüyalar görürüm 😂
Bu soruyu super soru secmeyen zihniyeti çok pis kırarım.
En çok rüyayı sen görüyorsun tamam bıçağa gerek yok Çiçek
Rüyalarımı çoğunlukla hatırlamıyorum. Genellikle kabus görürüm.
iş yerinde gördüğüm yöneticinin beni magara gibi bi yerde zorla sıkıstırdıgını yaptıgını 🙄
çok gercekçi ve tuhaftı
etrafım rahibelerle kaplıydı
Kadınlar bence. Biz daha çok düşünüyoruz rüyalarımıza giriyor artık düşünceler
Değişiyor galiba rüyalar çok karışık bir konu bilinçaltı ile alakalı bence
Erkekler kadın görür diyim konuyu kapattım😆
Cinsiyetlere göre değişmez, rastgele sayıda herkes görür
Ne zaman cinsiyete göre belirlenir birsey oldu ki rüya görmek
Bence kadinlar
Kadınlar daha çok
pek rüya gördüğüm söylenemez
her allahin günü rüyalar goruom
Ben rüyalarımın hepsini hatırlıyorum çok mantıklı ve hikaye gibi