mesela konuşmuyorsunuz hatta aylarla, o kendi hayatında siz kendi hayatınızdasınız. ama sanki hissediyorsunuz, sizi özlediğini, sizi düşündüğünü ya da sanki hiç gitmemiş sanki gelecekmiş gibi hissettiğiniz oldu mu? lütfen enerjiye inanan arkadaşlar cevaplasın, felsefeye gerek yok..
4 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu tarz şeylere takılmak doğru değil diye düşünüyorum. Çünkü öyle bir şey hiç olmayabilir ve kişinin kendisini kandırma ihtimali çok yüksek
gelicek gelicek diye bisi degil bu. uzakta biliyosun, ayrisin bunu da biliyosun, ama aradaki enerji akisinin aktif oldugun hala kapanmadigin hissediyosun
Bu beynin oyunu bile olabilir. Ki bunu enerjilere inanan biri olarak söylüyorum. Olabilir tabii olmaz demiyorum fakat bu olmama ihtimali de yüksek
o zaman size soyle soylim, enerji akisi 1-2 ay yok derecesinde azalmisti artik baya diyodum bitti falan diye. sonra ne olduysa 1 aydir yeniden enerji sanki ustume coktu
İliklerime kadar hissediyorum ama cesaret edip yazamıyorum
o enerji akisin hissediyosun dimi? ya nasi tarif edilir bilmiyorum ama anladigindan eminim..
Tarifi yok cidden bu hissin inanır mısın düşünmediğim bir dakika yok
Hatta uzun zamandır bana yazmayan birisi birden aklıma gelmişti ne zamandir konusamıyoruz acaba yazar mı diye ve tam o anda yazdı...
tabi bu da oluyo ama iste surekli aklina gun icinde dusup duruyo ve sanki hic gitmemis gibi geliyo bilmiyorum nasi tarif edilir ama
Bunu bazen yaşıyorum ama sadece enerji olarak kafa olarak aşırı uyarsak öyle hissediyorum
O senin kurunttun
kanka inanmayan cevap vermesin yazmisim
Buna inanmak için ne gibi bir tecrübe yaşadın alatırmısın
yasamasam sormazdim bu arada :d
Tamam bende onu sordum nasıl bir tecrübeydi
uzun hikaye
Vaktim var dinlerim merak ettim
hayir anlatmaya benim hevesim yok maalesef
Peki