Oğlak burcu biriyle konuşuyorum. Böyle kendini hep ağırdan satma çabasında. İlk günlerde iletişimimiz iyiydi, sonra birden ağır davranmaya başladı. Sonra bir gün arayı düzelttik, baya iyi olduk. Ertesi gün de iyiydik ama sonra kayboldu. Mesajlarıma, aramalarıma dönmüyor. Başına bir şey mi geldi diye düşünüyorum. Ya da tipik bir Oğlak burcu huyu mu bu? Özellikle gizem yaratıp bir şey olmuş gibi mi hissettirmeye çalışıyor daha çok üstüne düşeyim diye? Ama attığım durumu bile bakmamış. Daha önce durumları izlerdi.
5 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ghostlanmışsın bacım. Bunu burca bağlamak yerine ondan direk uzak dur derim
Sabah aramıştım en son son kez denicem yine ulaşamazsam silicem. Duruma bile bakmadıysa başına bir şey mi geldi diye düşünüyorum
İçine kapanıklığı bilmem de geneli çok zeki çalışkan ve sadık oluyorlar ya ideal erkek
En başta güven olarak baya ölçtü beni şu an iyiydik aslında. Bir şey mi oldu diye meraktayım
Oğlak kendini hemen açmaz. Senden güzel enerjiyi alırsa açılır. Nereden biliyorsun diye sorma
oğlaklar çok ilişkiye kafa yormaz olursa iyi olmazsa sıkıntı yok kafasında
Anladım bakalım bekliyorum hala.
geri dönmesi zor bu arada sen yaz
ya da buluşma vs ayarlasın mesajlaşmak hoş değil
Sanmıyorum direk numaramı silerdi öyle olsa.
bi insanı burcuna göre yargılamak saçmalık değil mi sizcede
Karakter analizinde yardımcı oluyor. Diğer huyları fazlasıyla taşıyor çünkü işkolik, duygularını dışa yansıtamıyor biraz odun😅
yani benim çok aram yok merak ettiğim için soruyorum bütün oğlaklar sana göre öylemi ben boğayım mesela
Oğlak erkeğinden olmazzz
Çok sıkıcılar, uzak durmak lazım.
Sen tecrubenle qcarsin sen ne burcusun
Belki