Sanki bir şey yapman gerekiyormuş gibi, ondan sonra diğer güzel şeyler domino taşı gibi gelecek diye hissettim ben. Fark etmediğin şey de olabilir, gözünün önünde olup da yapmadığın şey de. Ama bir şey yani. Bu arada, sende yayıncı tipi var. Ekranlara yakışırmışsın 😄. Hiç denemeyi düşündün mü veya yapıyor musun?
Bence kesinlikle kendini internet dünyasında gösterecek bir şeyler yapmalısın. Orada parlayacakmışsın gibi geliyor. Ben yetenek avcısıyımdır, sendeki cevheri keşfettim bencee ✨
Evet bakıyorum ancak önemli olan konularda bakmıyorum. Özellikle kişinin geleceğini komple değiştirebileceğini hissettiysem. Onun haricinde sadaka niyetine bakıyorum içimden gelirse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır değil hiç bir zaman
Sanki bir şey yapman gerekiyormuş gibi, ondan sonra diğer güzel şeyler domino taşı gibi gelecek diye hissettim ben. Fark etmediğin şey de olabilir, gözünün önünde olup da yapmadığın şey de. Ama bir şey yani. Bu arada, sende yayıncı tipi var. Ekranlara yakışırmışsın 😄. Hiç denemeyi düşündün mü veya yapıyor musun?
Kpss ile atanmaktır bencee, yok hç düşünmedim yapmıyorum da ama şarkı dinlemeyi ve söylemeyi cok seviyorum
Kendi capimda
Bence kesinlikle kendini internet dünyasında gösterecek bir şeyler yapmalısın. Orada parlayacakmışsın gibi geliyor. Ben yetenek avcısıyımdır, sendeki cevheri keşfettim bencee ✨
Tek yayıncılık değil tabi dediğim. Video formatı podcast olur falan herhangi alan
Tarot yazmıssın bu arada kullanıcı adını bakabiliyor musuunuzzz
Evet bakıyorum ancak önemli olan konularda bakmıyorum. Özellikle kişinin geleceğini komple değiştirebileceğini hissettiysem. Onun haricinde sadaka niyetine bakıyorum içimden gelirse
Baktırmak istesem peki
Geleceğimi komple değiştirebilecegimi hissettiin mi
orada mısınız
Ne sormak istiyordun
Kariyer ve evlilik ile alakalı
Bakabilir misiniz
Herşeye rağmen gülen bir yüz görüyorum. Umarım her şey gönlünce olur. 🌺✨️
Umarım
Bunu hissetmek zor Allah hayırlı olanları önüne sersin diyelim
İyi şeyler olacak hep ümidim var beklemedeyim.
İnşaallah önemli olan isteklerin için ne yapiyorsun
Gözlerin mutsuz bakıyor bence biraz
Evet
Başka neler hissettin
Umutlusun
Evet 💖💖💜💜💜💜💖💖💖💖💖💖💖💖💖💜💜💜💖💖
Yolda olsun artık sıkıldım
Bunu zaman gösterecektir
İyi şeylere sormak lazım.
tipin cok iyi ve hersey Şu an idare ediyo
belki
İnşallah diyelim