Güncellemeler
12 sa
Niye erkekler okeyleyip kızlar olumsuz demiş 🙃 ben kararımı kızlardan yana kullanıp geri çekiliyorum 😂
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
burç diye bir şey yok karakter meselesi
Yası 35 belki ama karakteri 18 yasında çocuk
yaylar yar rah gibi bi burç, empati özürlüsü ruh hastası hepsi. ben de balıgım katil olurum , yaylar beni fazla geriyor. olayları kendi kapasitesi kadar anlamak istedikleri kadar anlıyorlar daha ötesi yok. balıga bok atanlar çok biliyo gibi konuşuyor ama bi bok bildikleri yok gitsin yayları tanısınlar önce
Sakin ol reiss
Yayları hiç sevmem nefret ediyorum. benim kinci ve şiddete eğilimli yanımı ortaya çıkarıyorsunuz, tahammül edemediğim en en nefret ettiğim burçların başında geliyor. karısı erkeği fark etmez sevmiyorum. sizin bir de güzellemenizi yapıyrolar yok çok neşeli yok iyimser diye. zaten başka hiç bir iyi özelliğiniz yok onu bildikleri için buna odaklı konuşuyorlar. bir insan nası fanatik olabilir bu kadar yaylarda gördüm bunu. eril burçların hepsi sorunlu ama en sorunlusu yaydır net. ikizler bile sizden daha insancıl ve adaletlidir. çevremdeki yay burçlarıyla evlenenlerin hepsinin aile ilişkileri berbat. ya kadın adamı çekmiyor ya da adam bırakıp gidiyor tahammül edemeyip. yaylarda boş özgüven var. hiç bir iyi özelliği olmayan saçmasapan bir burç. alın yapılarınız da zaten dar ve üstten baskın bu da aptallık belirtisi
Sen hangi burçsun
Senin yaşadıgın şeyler birazda karakter meselesi
Burcum balık diye yazdım başta, karakteri marakteri anlamam ben, her burç kendi özelliğini yansıtır sadece tonlamalar değişir. yay açık fikirli bi burç deildir. tartışılmaz. yay hep ben haklıyım ben doğruyum modundadır bi bok bilse amenna ama onu da bilmiyor, full ofsidesınız aynı kovalar gibi. iyi ki de balık burcuyum dişil burç falan ama yay olmaktan her türlü iyidir, peygamberlerin çogu bile dişil burçlardan çıkmış. Erillerin ne bok oldugunu biliyor olmalı yukardaki. erillerin hep egoları konuşuyor adaletsiz tutumları fazlaca var kadını erkeği fark etmez akılları 5 karış havadadırlar. bir tek ikizler daha iyidir vicdan ve anlayış konusunda..
Ben yayım yükselenim ikizler
Ama yaysın sonuçta. sadece yay özelliklerini ikizler havasıyla gösterirsin tek fark bu
Yayım tabiki 💕 burcumu seviyorum
Benim gözümden görseydin sevmezdin yayları. eksik düşünüyorsunuz siz her konuda
Düşmanlığını farkettim ama pek etkilenmiyorum herkesin kendi düşüncesi saygı duyuyorum
Yay burcu balık burcuyla olmaz. Balıklar sıkıntılı, birazda psikopatlar. Güzelim enerjine yazık edersin.
Hadi yaa ama git gelli oldgu için beni biraz baglamış olabilir 🙃 yoksa çok tipsiz
Burçlara göre koca seçen kezolarla aynı devre denk geldik aminuyum 😏
Iyyy gundi
Sizin gibi popüler kültür müptezeli olacağıma köyünde hıyar yetiştirin daha iyi aminuyum. 😏
Balık dan olur ama sadece duygusal ise piskopat olanlarında var
Nasıl oldururuz
3 kilo balık alırsan söylerim 🤣🫣
Yani oldurmak Allah'a mahsuz dur sen samimi kalple yaklaş gerisi gelir
Balık erkekleri ondan ona gezen boş herifler bide çok sadık rolü oynarlar ilgili jdösjdmd
Yaa aynen öyle
Yayına balık olamadıktan sonra ne anlamı var.
Nasıl kendimi sevdiririm ona
Oltaya solucan takarak.
Balıksa olur o
Yay kadını en zorlardan birisi
Ne gibi zoruz
Bencilsiniz
Aa evet 😂
Bilirim bilmez miyim 😂
Bir de ruh hastaları demeyi unutmuşsun. erkekleri ağır problemli. kadınları da aynı bence
Olur
Nasıl olur
Zamzn bırak her şey olur
Balık erkeği sorunlu ya
Galiba evett
yeminle gördüğün yerde kaç.. Balık balıkla takılsın naparsa yapsınlar
beğeni yaptım yazsana bana
Yazim
burdamsın
Olmaz. Senin yay onun balık olması lazım
Öyle zaten
başarılar