29 Ağustos'ta ay tutulması oldu 2008 ve 2008'de ne yaşadıysan benzer şeyler olacak diyenler var ama bakıyorum ona benzer ihtimal yok
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 29 Ağustos'ta ay tutulması oldu 2008 ve 2008'de ne yaşadıysan benzer şeyler olacak diyenler var ama bakıyorum ona benzer ihtimal yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
yok öyle bir şey
Harbimi lo
Buna saros döngüsü deniyor. Ancak her ne kadar birbirine benzer tutulma olsa da tutulmanın görüldüğü yer farklı olacağı için tam olarak 2008 yılında yaşadıklarının aynısı olmaz. Doğum haritana bakıp hangi alanlarda tutulma etkilerini aldığını görebilirsin
Doğum haritasına nasıl bakılır onu çözemedim
Konunlarını yapay zekaya bile yazsan sana yazar hangi alanlar olduğunu (temel olarak tabii)
Seninle çözsek ne dersin
Bilgide hazırcılık hoşlandığım bir şey değil. Nasıl yapabileceğini söyledim sonuçta.
Hıım desene para karşılığı yapıyorsun
Hayır, para ile de bakmıyorum. Artık sevdiklerime veya dikkatimi çeken durumlar için bakıyorum. Ki para ile bakmış olsam dahi, yine de hazır bilgiciliği değiştirmiyor.
Benide sev
Bu inanç değil bilimsel gerçek. Ayın dolunay etkisi en büyük gezegen çekimini oluştırır Bizim vücuttaki minerallerde buna tepki verir..
Sence dedikleri gibi 2007 2008 dedikleri yaşadıklarıma benzer şeyleri yaşayacağım
İyi bir şey mi bu kötü mü?
Tamamen iyi değildi ama 2007 2008 acayip geçti yeni aşk şehir değişimi ardından gelen harika gelişmeler sonra 2009 da her şey aşt üst oldu tabi
Umarım nolursa olsun, gönlünce olur her şey…
Umarım ama 2007 2008 i tekrar tekrar yaşamak isterim harikaydı
açma sapan şeylere inanıp kafanı yorma öyle şeylerle, geçmişte olanlar tamamen tesadüf ve hayatın kendi akışı içinde yaşandı bitti hepsi.
Dostum 2007 2008 de yaşadıklarıma tesadüf demek hakaret olur ilmek ilmek emek vardır her anını hatırlıyorum
İlk defa sizden duydum ama ilgimi çekti
Burcu ne ona göre araştır