Evet zor biriyim ama kodum böyle yazılmış yapabileceğim bir şey yok.
Boğa demeyin, çok boşvermiş ve işleri savsaklayan tembel tiplerdi gördüklerim.
Koç desen zekiler ama maymun iştahlı doyumsuz, ağzınla kuş tutsan yaranamayacağın tipler ve derinlik sıfır, kadını erkeği fark etmez hepsinde maymun iştah var ve kadın/erkek hastalarıdır.
Akrepler her şeyde keskin radikal kararlar veren ama grilerini göremeyen dik kafalı tipler hiç tarzım değil anlaşamam da.
Yaylar zaten hiç benlik değil evlerden ırak tahammül edemediğim uyuz gamsız nerde ne konuşacağını beceremeyen tipler.
Kova sevmem oğlaklar gibi çok kuralcılar ve sabitler kafam uymuyor onlara zaten dinlemiyorlar da seni hiç.
Yengeçle anlaşıyorum ama çok melankolik bazen mantıklı düşünemiyor duygularını öne koyuyor o tarafları sıkıntı.
Yine en iyisi başak burcu gibi ama onlar da çok edepsiz oluyor pek çoğu. ve soğuklar. ayrıca tanıdıklarım kilo almaya eğilimleri çok fazlaydı pek ilgimi çeken tipler değildi sadece arkadaş olarak anlaşırım.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
oğlaklar bence onlarda çok mükemmeliyetçi ve kontrolcü
Yav soguk olmasalar biraz da sezgisel zeka olsa haklılık payın var ama oğlak kadınını bilmem de erkeği çok donuk ve ruhsuzdu bişey anlatıyosun mal mal tepkileri vardı kuralcı yaklaşıyordu sanki kütüğe konuşuyosun gibiydi, kadınları da aynıysa anlaşamam.
yani evet soğuk ve fazla kuralcı olmalarına katılıyorum ama oğlak kadını erkeğine göre sosyal ilişkilerde biraz daha uyumlu bence, ama diyorsan ben hayatımda sıcaklık yüksek empati ve anında duygusal tepki görmek istiyorum olmaz. Yinede bi dene benden demesi.
Bilemedim valla, napacagımı şaşırdım bekar bekar geziyom.
Aşırı seçiciyim, hiç bir kadın içime sinmiyor evlilik konusunda. Tek başıma en azından kafam agrımaz daha rahatım diyorum anlaşabileceğim kadın tipi olmadıgını gördükçe.
Kendin gibi balık burcu biri sana gider gibi
Anlaşamıyorum denedim. 2 cambaz 1 ipte oynamıyor
Yorumlara bakınca senin istediğin hiç bir burç yok ki 😂
Ee zaten bu dertten müzdarip biriyim 😂 Senin burcun ne
Elemişsin cogunu zaten
Evet geriye terazi aslan oğlak kaldı, kendi burcumla zaten anlaşamam 2 cambaz aynı ipte oynamıyor.
terazi kadınları iyi ama çakallıkları var ve dengesiz tipler, bilerek eklemedim. oğlak kadınları da içime sinmiyor. aslanların erkekleri sabit fikirli megaloman ve sıkıntılı herşeye sorun çıkarıyorlar ama kadınları da dik kafalı, onlarda da var benzer özellikler, uymaz bana. Sabit burçlar geçinme konusunda çok sorun yaratıyor esnek yapıda olmuyorlar boğa da dahil buna.
Boga sana zaten olamaz cok elestirir cok isteklerin olur bogada eh yeter der oglak kadini hareketlidir ama erkeksi yonleri vardir seni zorbalar ikizler terazi cabuk bunalir ama terazi seni dengeler yay aslan koc bunlarda guclu bitini ister yay ama eglenceli olur belki o olabilir balikla balik hic gormedim cevremde ama boga balik boga terazi çiftler tanidim geriye ne kaldiki benimde kafami karistirdin😂
Balik terazi olacak o
Boğa balık çiftler genellikle gördüğüm erkek olan boğa oluyor tam tersini görmedim hiç. Ama boğa çok yavaş ve hantal geliyor bana. Benim değişimime ayak uyduramaz boğalar ama istikrarlı oluşları iyi. Komik ve iyi yanları olsa da sabit burç oldugu için bir süreden sonra sıkar beni. Teraziye gelince evet dengeler iyi tarafları var ama çok dışa dönük eğlence peşinde hep, hayatta anlaşamam ben sakinliği huzuru seven biriyim, terazilerin kafa bi dünya olur genellikle ve aldatmaya da çok eğilimliler bence, flörtleşmeye bayılıyorlar önüne gelenle.. terazi balık çifti tanıyorum anlaşamıyorlar. Hava burçlarıyla anlaşabilirim kötü değiller ama frekansıma uymuyorlar gitsin onlar ateşleri gazlasınlar :D, ateşler onlar için var. bir tek ikizlerle iyi anlaşırım ama onlar da kafa ütülüyorlar, yorucular e bir noktadan sonra gelgitleri de bayıyor. . Ateş grubu kadınlarının hiçbirini ben istemem, onların beni istememelerinin zaten bir önemi yok :D
Yukselenin ve ay burcunu söyler misin merak ettim
İşin bitince üstteki detayları 3 noktaya basıp "görmek istemiyorum"' ile silersen sevinirim.
Evlilik evin boga ama 😂 venus ask hayatinda girisken gosterisli belkide sporla ilgilenen birisin, mc toprak grubu oldugu icin mukemmelliyetcisin simdi anladim ama konumlarini begendim sende intikam kincilikte bi tik ust seviye olabilir
Bi de yükseleninle boga ruh ikizi bi aratir onu. Sen hangi boga kadiniyla oldun Nisan mi nayismi
Dışardaydım şimdi geldim..
Evet evlilik evi boğa, ondan mı bilemem ama zaten huzur, güven arıyorum, sadece bu konuda boğaya uyumluyum 😂. Bir astrologdan duymuştum ki en iyi uyum için yükseleninizin karşıt burcuyla evlenin diyordu direkt ama bir tek onunla da bitmiyor ki iş. Ee o zaman karşılıklı tam uyum için karşı cinsin de yükselenin başak olması mı lazım😂 Boğa kadınıyla olmadım sadece boğa burcu 2 kişiyle flörtleştim çok sabit fikirlilerdi, tartışılan konuda toplum normlarına göre konuşuyorlardı bir yerden bişey öğreniyorlardı onu mutlak doğruymuş gibi bana satmaya çalışıyorlardı, fanatik yay burçları gibi. Bir de boğalar biraz bişeyleri elde etsinler toplum ortalamasına göre daha üstün hale gelsinler çok çabuk şımarıyorlar bencilleşiyorlar. yani anlaşamadım beni uyuz ettiler Nisan mıydı Mayıs mıydı bilmiyorum bunun haricinde çevremden tanıdıgım boğa erkekleri çok uyuz ve hiç bir detayla uğraşmayan herşeyi boşvermiş çok rahat tiplerdi. Senin burcun ne yoksa boğa mısın 😂 Haritamı neden beğendin merak ettim. bu arada evet kinciyim ama bir o kadar da çok merhametliyim, benim iyi niyetimi suistimal eden tiplere bile merhametim güçlü ama kızarsam da çok pis kinciyim feriştahı gelse tanımam gerçekten öfkem de çok kötü. Bu arada kad'ım da boğa'da. Yaratıcı sanırım benim boğa gibi sabırlı olmayı öğrenmemi de istiyor 😅 ve evet detaycılık bence de MC'den kaynaklı
Evet yukselenenin zitti iliski hayatinda ruh ikizin karsi tarafinda seninle ayni olmak zorunda degil ama transit geçişlere bakilmasi lazim orasini tam bilmiyorum. Haritani niye sevdim biliyo musun balik burcu olmana ragmen yukselen ve ay burcun seni ileriye atiyo iletisimde aktifsin detaycisin onun icin güneş burcunu dengelemis. Mc burcun aile hayatin ve kariyerin evliliginle alakali fazla sherlock olman seni kontrolcu yapmis mesela hep detay ve incelik istersin onun yani sirada guven ysni karsindaki konusurken beden dilini takip eder söylediklerinde dogruluk var mi kafanin içinde düşünürsün ee balik olmanin verdigi derinlikte var onun icin bulanayacagini düşünmen olagan. Ama senin boga kadiniyla bi imtihanin var belli cunku karsin burcun boga kad boga evlilik boga var bi mesajda bilemedim😂 bogayim evet venüsüm seninle ayni ve kad burcum senin ay burcun
Valla sen bu işi biliyorsun, boğaların en sevdiğim yanı çok yavaş olsalar bile adımlarını sağlam ve temkinli atmaları ve geç de olsa büyük sonucu şahane tespitlerle ortaya çıkarmanız. Bunun temelinde sanırım çok sabırlı ve garantici oluşunuz ve kararlı bir burç olmanız yatıyor. Anlaşılan sen de öyle görünüyosun. Astrolojiyi senin kadar iyi bilmiyorum yüzeyselim: ) boğa kadınıyla imtihanım mı var bilmiyorum valla yaşayıp göreceğiz kad boğa kişisi olarak: ) Ben kişisel gelişimi çok iyi olan boğaları seviyorum ama hepsi değil. onlar da zaten az sayıda. Aslında boğaları hiç sevmezdim nefret ederdim ama son zamanlarda fikrim değişmeye başladı bazıları için. Çogu çok cahil oluyor özellikle erkekleri. zaten 2 muhabbetten sonra çözüyorum bi bok olup olmayacağını.. Aslında balık özelliklerim baya var, yalnızlıgı, inzivaya geçmeyi seviyorum fakat işte tonlama değişiyor. Evet dışa dönüğüm iletişimde aktifim bildiğim her konuda toplum içindeyken direkt dalarım bilmesem de dalarım fikir yürütür benzersiz sonuç çıkarır söylemekten çekinmem, başkalarının fikirlerini dinlerim ama aptalca şeyler söyeldiğini 2 cümlede anlar notunu verir daha dinlemem o adamı. Zaten balıgın o derinliğini seviyorum doğru yerde kullanılırsa çok iyi etkileri var bana. Araştırdığım bilinmeyen gizemini koruyan konularda yapbozun parçalarını kolayca birleştirmemi ve sıradışı anlamlar çıkarmamı sağlıyor, yükselenim hırs ve azim veriyor bence.
Tek yoruma sığmadı üsttekinin devamını yazıyorum:
Mesela başak bir arkadaş var her konuda acayip somut düşünüyor soyut noktaları es geçerek bazı noktaları kaçırıyor anlatamıyorsun da hakikati. Balık olmanın derinliği işte burada devreye giriyor, o herşeyi mantıkla çözdüğünü sanarak somut düşünürken, sen buzdağının görünmeyen taraflarında geziyorsun. Kimine göre bu hayalcilik oluyor ama ben hayalci oldugumu düşünmüyorum hayatımdaki tespitlerimin ve öngörülerimin çogu da tutuyor. Ama şunu da fark ettim ne kadar çok şey araştırırıp öğrenirsen o kadar derin analizler ve tespitler yapıyorsun balık olarak. Balıkların en atladıgı nokta bu, yeni şeyler öğrenmiyorlar. Belki benim ay burcumun etkisiyle de böyleyimdir bilmiyorum. Balık olmaktan bu yüzden memnunum.
Sen şimdi emin misin yükselenimin karşıt burcuyla en iyi şekilde anlaşabileceğimden? :D Bu arada senin harita yerleşimleri nasıl? yükselen, ay, mars falan nerede merak ettim.
Benim emin olmama gerek yok ki geneli oyle soyluyo astrologlarin sende zaten duymussun demek ki yayginlasmis bilgi😂 ben her boğa kadininin ayni ozellikte oldugunu dusunmuyorum ya cunku ne zaman bi boga kadini tanisam benimle zit ozellikteler galiba bu evrede karakter kisilik ortaya giriyo. Tek ortak noktamiz usengeclik, gunici yogun oluyorun bi kadin olarak cok yoruluyorum onuda ona bagliyorum ben. Dogum haritasi mükemmel bi sey eger iyi keşfedilirse kisinin ozbenligine kadar iniyosun. Dogum saatin dogruysa baktirmalisin bence hayatta 1 kezde olsa tecrube et. Balik dolunayindayiz belki bu dolunaydan sonra bakisacin değişir aşk hayatina karsi. Boga kadininda seni ne zorlar biliyo musun ben kendimden yola cikayim, bazen kendimi kapatiyorum 2,3 gun konusmam bunuda partnerim degersizlik gibi gorebilir bu seni sarsar diye dusunuyorum ben. Aslinda solicek cok seyim varda bence nerde rahat huzurlu olursan orayw yonel çokta burca takma
Ay, merkur, venus koc mars balik yukselen yengec kad ikizler
Doğum haritandaki konumlar muazzammış :D koçlar sarmış her tarafını : ) marsının balıkta olması çok iyi aslında. onunla ilgili ilginç bir yazı okumuştum da aklımda kalmadı, mars balıklar aslında biraz maneviyata falan eğilimleri var gibi ve zorluklarla spiritüel olarak mücadele ederlermiş yani bazı şeyler içine doğar tehlikelere karşı önceden uyanmanı sağlar gibi düşün. boğa kadınının kendini 2-3 gün kapatması mı sorun olacak? çok yabancı oldugum şeyler değil balık olarak :D peki bunu her boğa kadınının yaptıgına emin misin? ilk defa duyuyuorum. Sadece sende olmasın bu mars balıktan falan kaynaklı?
Dedim ya her boga kadini ayni degil diye galiba bende var o. Bavulumu toplar seyehate cikarim kimseye haber vermem bildigin kacarim cunku o raddeye gelene kadar muhtemelen her seye tamam demisimdir😂 spirituel yonumun oldugunu haritsma bakan bazi kisiler soyledi ben senin fiziksel ozelliklerinlede ilgili kafamda tahminde bulunmustum aslinda. Ya maneviyata onem çokta vermiyorum ama mesela ben sana seni sarsacak yanlis yapmiyosam seninde yapmani istemem bu bi kriter degil insani bi istek onun icin iş aşk aile hayatimda aninda insan silebilirim
Kendini merak ettiriyosun iyice bak şimdiden :D evet spritiel yönün var ama sen yok desen de belki o potansiyelini keşfetmeni sağlıcak bi gelişme yaşamamış da olabilirsin.
fiziksel özelliklerimle ilgili kafandaki tahminini aşırı merak ettim bak :D sana yaz_mak istiyorum ama yazamıyorum da yav :D buradan niye konuşmak zorundayız başka yer niye yok : ))
Actim yaz sen
Yazdiginda benim falan diye belirt mâl mâl tipler yaziyo
yazamıyorum ki bana engel atmışsın, oysa yazışamadık bile senle hiç. takip atmıştım sadece sana. sonra engel yediğimi fark ettim
Modlari engellemistim dur bakiyim kimsin sen
mod değilim ki. sadece 2 defa takip attıktan sonra bi anda engel yediğimi fark ettim. kullanıcı adım 11 karakter
Yaz simdi
Boğa çok sabırlı anca o katlanır
Keşke sadece sabırlı olması yetse. Anlaşamam çok yavaş hareket ediyorlar, ten uyumu bile aynı değil.