Yengeç burcuyum, hiçbir zaman iyi kötü geçmişi, geçmişimdeki insanları unutamıyorum, hep bir özlem duyuyorum. Acaba geçmişte daha mutlu olduğum için mi yoksa burcumdan dolayı mı bilemiyorum.
2 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yengeç burcuyum, hiçbir zaman iyi kötü geçmişi, geçmişimdeki insanları unutamıyorum, hep bir özlem duyuyorum. Acaba geçmişte daha mutlu olduğum için mi yoksa burcumdan dolayı mı bilemiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet astroloji uzmanı olarak söylüyorum Güneş yükselen ay 7. Ev olarak herhangi bir gezegende veya 7. Evde yengeç enerjisi alan bir insan geçmişi unutamaz asla. Bunun bazı nedenleri var. Yengeç duygusal bir burçtur kadını da erkeği de. Erkeği içine kapanırken kadını dışarı vurur duygularını sözleriyle davranışlarıyla hırçınlığı ile. Ama ikisinin de ortak özelliği geçmişe olan haksızlık psikolojisinin duygu durumu. Eski olan kişi aldatmışsa bırakmışsa kötü davranıp ilişkinin bitmesine neden olmuşsa yengeç burada haksızlık çeker ve Allah'a havale eder. Ancak ilişki herhangi bir şekilde kavgasız veya az kavgalı bitip yarım kalmış bir aşksa, yengeç bunu kesinlikle unutamaz. Hepsinin de bir sebebi var, yengeçler vefalı insanlardır yükselen veya ay koç yay oğlak hariç. Bu vefadan dolayı içten içe duygusal patlamalar çekerler. Yengeç olmak kesinlikle dünyanın en büyük sorumluluğu. Allah yengeç burcunu duygu olarak yaratmış. Duyguyu aşkı en iyi anlayan ve en iyi yaşayan yaşatan yengeçtir.
Ufff aynne unutmaz aynı Yaşar geçmiş gibi demi
Evet yaaa
Bugün gibi aklımda olaylar yaa
Nasıl aşabiliriz ki bunu
Nefret etmek lazim
Bu burç kız kardeşim. Of çok yoruyorsunuz ya hele bu geçmişe takilma olayı.😩
Burclar la hiç alakam yok
Ve bana cok saçma geliyor
Benim gibi balık olsaydın umrunda olmazdı hiçbişey. Direkt önüne bakardın
Böyle saçma sapan bir burç insanı görmedim ne istediğini asla bilmez özellikle erkeklerde
yengeçten yengece fark vardır.. Ben de yengecim fakat umursamam unuturum önüme bakarım
Bu bilseklm
Yoo özlemiyorum