Güncellemeler
9 sa
Değerli cevap sahipleri ben bi soru sordum ve siz ya açıklamada yazdıklarımı bilmeden yargılayıp elestirmissiniz ya da bana soru yöneltmişsiniz çok açık sordum bence soruyu siz soracaksınız yerleri degiselim bu sorumda soru sahibi benim ve yanlış anlaşılıp bilip bilmeden yargılanmaktan hoşlanmıyorum 🙏🏻
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Koçum ben
Güzelmiş
Aslanlarla anlaşıyor musun
Ben aslanim, yay koç ve kovayla iyi anlaşirim. Kendi özelliklerime bayiliyorum zaten 😀😀başkalarini bilemem
Aslan demek bende bu mükemmellık nerden geliyor diyorum son günlerde arkadaşlıkta aslan burçlarını çekiyorum son 1 ayda 3 aslan burcu kadınıyla arkadaş oldum (ömrümde denk gelmediğim arkadaşlık)
Bende aslanın
Aslan ve yengeç burcu erkeğinle sevgili olda gör bakalım nasılmış kızları iyi yengeç burcunun ama erkekleri asla 😀
Ne alaka şimdi ben ayrıca belirttim hemcinslerimle arkadaşlığımdan söz ediyorum diye ve ayrıca denk gelmediğimi nerden çıkardın aslan erkeği erkeği tam bi drama Queen ilgi düşkünü ve ona sözünü geçirebilene aşık oluyor ve yengeç erkeği de benim en iyi anlaştığım yani bakıyorum da bana en uyacak yengeç erkeği hani tam istediğim bu dediğim o burç oluyor
Ayy yengeç erkeği Allah korusun ben yengeç burcu kadınıyım ama Allah düşmanımın başına vermesin o erkeği yanlış seçimler yapma canım
😅😅bende aslan burcuyum aslan erkeği için öyle diyebilirim seversin ama aynı zamanda mahvolursun yengeç erkeğinin neyi kötü ki ben anlaşıyorum ve bakıyorum aradığım bütün özellikler yengecte oluyor ama okumuş eğitimli olanı
Aslında ben temmuzda doğanlara çekiliyorum
Bende temmuzda doğdum yengeç erkeğini aslan erkeğini sevmiyorum bana uymuyor çok çapkın ve manipülasyoncular hepsi neyse iyi günler
Sen oğlak ila anlaşabilirsin çapkın olanı takma sana gelip sende kalıp senin sınırlarına göre davranıyorsa yanında kalır
İyi günler
En sevmedigim burc yay
Sen oğlak mısın
Hangi özellikleri mesela
Akrebim ve capkin dengesiz oluyolar
Evet en baskın özellikleri o
Benim yaylarla aram iyi ama erkekleri sapık oluyor çapkın serseri dengesiz oluyo trip atıyor (manipüle etmek için
Burcum akrep ama özelliklerini falan hiç bilmiyorum 😅
Rahat kafa
Aksine çoğu şeyi kafaya takan biri gibiyim 😅
Akrep öyledir umursamaz görünür ama aşırı üstünde durur kafa yorar ben o anlamda demedim yani bilmeyerek kafanız rahat oluyir diyirum yani en iyisini yapıyorsunuz anlamında
Hmm şimdi anladım bu doğru gibi evet. Senin burcun neydi peki
boş ver benimkini. Kendi burcunu paylaşmak için sormadım yanlış anlaşılma olmasın soruda da anlayamadığınız ve sevdiğiniz burçların özellikleri demişim
Yanlış anlama paylaşmayı tercih etmiyorum
Tamamdır sorun değil
Anlayışın için teşekkür ediyorum çok iyi birisin 🙏🏻🙂
Rica ederim bende teşekkür ederim
Ne için
Çok iyi birisin yazmışsın ya ondan dedim de çok iyi biri olduğumu nerden anladın 😅
Bilmem öyle hissettim kin yok sanki rica ederim gördüğümü söyledim sadece
Hmm sorun yok o halde
Peki biz başaklarla aran nasıl 😂
Önce ben soruma cevap alabilir miyim