Rüyamda akrep gördüm namaz kılan aile üyesinin sırtına tırmanıyordu
17 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
anlamı yok rüyaların
Hayati bu kadar yüzeysel yaşama 🙂
İbn Sîrîn’e nispet edilen klasik rüya tabirlerinde akrep, çoğunlukla düşmanlık, haset, kötü söz söyleyen veya zarar vermeye çalışan bir kimseyle ilişkilendirilir. Ancak rüyanın ayrıntıları yorumu değiştirir.
Senin rüyandaki semboller birlikte düşünüldüğünde:
Akrep: Gizli veya açık bir düşmanlık, kıskançlık, dedikodu ya da zarar verme niyeti taşıyan bir kişi şeklinde yorumlanabilir.
Namaz kılan aile üyesi: Dindarlık, korunma, Allah’a yönelme ve kişinin manevi hâliyle ilişkilendirilebilir.
Akrebin sırtına tırmanması: O aile ferdine yönelik bir sıkıntı, kötü niyetli kişinin yaklaşması veya onun üzerinde bir yük/rahatsızlık oluşturması şeklinde yorumlanabilir.
Özellikle namaz esnasında olması: Klasik sembolik yorum açısından, bu kişinin maneviyatına veya huzuruna zarar vermeye çalışan bir etki bulunduğuna dair uyarı niteliğinde düşünülebilir.
Fakat önemli bir nokta var: İbn Sîrîn’e ait olduğu kesin olarak doğrulanmış tek bir rüya tabiri kitabı yoktur. Günümüzde “İbn Sîrîn’in rüya tabirleri” adıyla dolaşan eserlerin ona nispeti konusunda ihtiyat gerekir. Bu nedenle “İbn Sîrîn kesin olarak böyle yorumlamıştır” demek doğru olmaz.
Ayrıca rüyayı “o aile üyesinin başına kesinlikle kötü bir şey gelecek” şeklinde yorumlamamak gerekir. İslami gelenekte rüyalar kesin gelecek haberi olarak görülmez.
Teşekkürler dün gece uyumadan önce instagramda istanbulu akrep basması ile ilgili haberi gördüm akreplerin türlerini anlatıyordu. Bunun etkisiyle görmüş olabilir miyim? Ama babam ve namaz kılması ne alaka onu çözemedim.
Rüya tabirlerinde akrep genellikle gizli düşmanlık, kıskançlık, dedikodu veya sözleriyle zarar verebilecek birini simgeler. Namaz ise korunma, maneviyat ve kişinin kendini doğruya yöneltmesiyle ilişkilendirilir. Akrebin sırta tırmanması da, kişinin farkında olmadığı bir yükün ya da arkasından yürütülen bir meselenin sembolü olarak yorumlanabilir. Yani “başına kesin kötü bir şey gelecek” demekten ziyade, çevrene karşı biraz daha dikkatli olman gerektiğini söyleyen bir rüya gibi düşünmek daha doğru. Rüyalar da sonuçta kesin gelecek haberi değil, sembolik yorumlardır.
Babamın sırtına tırmanıyordu. Babamın mı başına kötü bir şey gelecek anlamında
Hayır. Babanın başına bir şey gelemez çünkü namazı onun muhafızı :)
Aa sen aslan burcusun :)
Aslan burcu değilim o nereden çıktı 🙂
O zaman ayını yanlış yazdın, profilinde görüyorum.
Dogum tarihimi nasıl görüyorsun öyle bir özellik mi var? Ben de görünmüyor 🙂
Pcden girince görüyorum, dizin burç aslan gözüküyor. Belki de doğduğunuz ayı yanlış girdiğiniz için 🙂
*Sizin
Evet yanlış girdim de bunu ilk defa duydum burç görünmesi çok saçma 😂
Valla pc den görünüyor bir çakallık yapıp herkesin burcunu tahmin edeyim desem senin gibi bir kaç tane yanlış yazan olursa gümlerim :D
Çoğu yanlış giriyordur zaten😂
Kesinn :D
Sırt insanoğlunda en gücü temsil eder.
Namaz ise Allah'ı zikri temsil eder.
Akrep ise düşmanı temsil eder.
Baban bu düşmanına karşı zafer elde edecek.
İnsallah
Rüyayı gören kişinin bir tarafının açıkta kaldığı anlamına gelir