Siz hala balık burcu bir kadına güveniyor musunuz?

Kız hayatını tamamen erkeklerin beğeni şekline göre ayarlıyor, mesela erkekler sarışından hoşlanır diye saçını hemen boyatır açar. Ayak numarası 36’dan fazla büyümesin diye zorla sürekli 36 giyiyor, büyümeye devam ettiği halde şu an ayağı 37 oldu. Hâlâ zorla 36 numara giymeye devam ediyor ve herkese de bununla övünüyor ben 36 numara giyiyorum diye. Kendi boyu kısa, bununla övünüyor, erkekler minyon sever diye küçük kızlara ders veriyor kendi kafasınca
Ve onun gibi yapmayan herkesi dışlıyor, herkes bu güzellik algısına uymak zorundaymış gibi

Bir de ciddi ilişkisi olduğu halde yedekte bir erkek arkadaş tutuyor, onunla da telde cilveli konuşuyor ve bunu bana söyledi. Yakın kız arkadaşlarının sevgililerini bile bana anlatıyor, etkilendiğini söylüyor. Ve bu kız güya sevgilisiyle buluşup eve dönerken sevgilisine olan aşkından ağlayan biri. Çocuk bunu masum zannediyor. Halbuki sırf memur diye kız onunla konuşuyor, melek taklidi yapıyor oğlana, çocuk buna ne kadar iyi birisin falan diyor, kafayı yiyeceğim.
Kısacası balık kadınlarından uzak durun, sinsiler, ayrılırken bile yedeklerine güvenip ayrılıyorlar.
Siz hala balık burcu bir kadına güveniyor musunuz?