Güncellemeler
8 gü
yazdıklarım benim astrolojik haritam
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende merak ettim benim de burcum akrep yükselen yay
diğerleri ne canım
Kokoş biridir ve ciddi ilişki insanı değildir. Gezelim, tozalım, eğlenelim, takılalım.
yok ya hiç değilim hatta birisini sevdiğimde takıntılı olarak kalabilirim
Takıntı iyi değildir. Ayran gönüllülük de iyi değildir. Seversen tam seveceksin, vefalı olacaksın ama bir insanı kaybetmekten de korkmayacaksın. Sevgiline, evlendiğin adama takıntılı olursun, çok seversin, taparsın bir şey diyemem ama olmayacak ilişkiler için 40 kere amin demek hiç doğru değil.
yani deli divane oluyorum değil ama sevdiğimde çok seviyorum demek istemiştim biraz haklısınız sizde
Tamam o zaman ne güzel. Sana bir soru sormak istiyorum, geçen bir kız söylemişti bana. Demişti ben bir insanı ilk arkadaşım olarak gördüysem bundan sonra hep arkadaşım olarak görürüm, ilişki kurmam. Böyle bir şey var mı kızlarda?
yani bende yok ben şöyke söyleyeyim ki kiminle mutluysan zaten büyük ihtimalle aşk olmaması pek seçenek değil yani karşındakinin esprileri fiziği duruşu hoşsa ondan hoşlanmamak elde olmuyor genelde ve herkes ilk arkadaş olur onun ardından diğer adıma geçiliryami bu genelde böyledir hele ki benim aşık olmam için mesela bir ekeğin bana ilk onu hissetirmesi lazım yani esprisiyle manasıyla hissetmem kazım ki bende hoşlanayım o da arkadaşlıktan doğar zaten:)
Ben dedim bir kızla bir erkek arkadaş olabilir ama çok riskli. Ben pek uygun görmüyorum dedim arkadaşlığı. Sen çok değişik düşünüyosun, eski kafalı gibisin dedi.
Yani ona göre bir erkekle arkadaş olabilir ve o arkadaşıyla asla ilişki düşünmez. Karşı taraftan adım gelirse olabilir belki falan filan. Bir de çok fazla erkek arkadaşı var ve bu çok normalmiş
aslında herkesin fikri kendine ama ben hiçbir zaman görmedim benle ilk arkadaş olup sonradan aşık olmayan birini bunu ego olarak söylemiyorum kesinlikle ama bir kişiyle uzun süre valit geçirdikten sonra huyunuz suyunuz benzer birbirinize sempatiniz aetar ve bununla beraber birbirnizden daha iyi anlaşacak biri bulamazsınız ve kopamazsınız ve bu genellikle erkeklerde daha çok olur ki zaten kimyamız bu sonuçta illaki arkadaşlıklar olabilir ama ben en azından pek mümkün olmadığını ya da belki çok az da olsa istisnalar olabilceğini düşünüyorum yani siz geri kafalı değilsiniz herkesin bakış açısı farklı sadece
Ben de dedim ki, ben karşımdaki kızla iyi anlaşabiliyorsam, güvenebiliyorsam, vakit geçirmekten zevk alıyorsam zaten o benim sevgilim olur, ben arkadaş gözüyle bakamam ki ona dedim. O yüzden pek düşünmüyorum dedim arkadaşlığı. Diğer türlü vakit geçsin diye konuştuğun, buluştuğun, güvenmediğin bir insan olur ve öylesiyle de zaten pek iyi bir ilişki, arkadaşlık kurulmaz.
inşallah çıkar senin de karşına iyi biri boş ver onu olmayacakmış demekki
Bu anlattığım kişiyi diyorsan zaten her anlamda pek de sağlıklı düşünebilen biri olarak görmüyorum onu ve kendime yakıştırmıyorum. Başka kişilerde de gördüm bu durumu. Kıza bakıyorsun 15-20 tane erkek arkadaşı var. Diyorsun acaba böyle bir şey olabilir mi yoksa kızlar ilgi mаnyağı olduğu için, ego kasmak için mi erkek arkadaşlar ediniyor. Bana pek mantıklı gelmiyor çünkü, denildiği gibi ateş ve barut. Bir gün bir tarafın duyguları başlayıp o arkadaşlık ilişkisi bir anda son bulabilir. Onu kaybetmemek için duygularımı içimde yaşıyorum falan diyenler var. Benim de yaşadım diyebileceğim bir olay da var zaten. O yüzden hiç mantıklı gelmiyor. Eski kafalı bir insan olmak istemiyorum, o yüzden sorguluyorum 😃😃
Bi ben akrep olarak bilinen bi şey var uzak durum yanında bile yürüyemezsiniz. 💛 taki akıllıca hareket eden biri çıkana kadardı😉😍
nasıl yani canım anlamadım
Bana tek canım diyen biri 💛 var. sağolun başka ihtiyacım yok canım diyene umrumda hem okuduğuz cvpı idrak etmişsinizdir.
ben seni kız sandım profilindeki fotoğraftan renge göre olduğunu sonradan anladım kusura bakma eğer seni kız sanıp yanlış hitap ettiğimden rahatsız olduysan fakat doğru düzgün bir cümle yazamayan birini tabii ki de anlayamam
İlk yazdığımı kafana vura vura yani idrak edene kadar oku sonrada cvp vermene de gerek yok. by.
Nasıl aklınızda yutuyorsunuz bunları ya
yani çoğu akrep ve yaydan oluşuyor zaten sen ilgileniyor musun?
Yok ilgilenmiyorum, inanmam öyle şeylere
Erkek mi kadın mı ona göre yorumlayalım
kadınım
Egoist kibirli ergen birisi değilsen olgun uysal cilveli biriysen ama erkeklerin beklediği istediği şekilde doğru cilve yapmayı biliyosan iyisindir
ahahhahah bu ne ya çok genel ve saçma bir tanı koymuşsun boş ver sen
Ben yıllardır metafizikle uğraşırım astrolojiyle uğraşırım her şey doğru yapıcağın bir cilveye bakar sayın ergencim
ergencim diyişin bile daha olgunlaşamamış bir erkek olduğunu gösterirken bu kadar saçma tanılar koyman da bunu daha da sağlıyor bir kere haritaya zaten aadece erkekşere yapacağımız cilveden bahsetmek için yazman bile çok kabaca ama sen bana yine de ergencim diye hitap edebilirsin hiç sorun yok :))
matador aslında biraz sert çıkıştım ama verdiğin cevap biraz saçma geldi bende astrolojiyle çok ilgileniyorumhatta haritamı neredeyse çok iyi biliyorum ama her şeyi didik didik etmeyi seviyorum başkalarının görüşlerini duymayı seviyorum eğer ilgilenşyorsan yorumlar mısın haritayı
Detaylı anlatırım ama buraya pek girmiyorum, instagramın varsa ver ordan napcağını detaylıca anlatırım. Merak etme fake hesap versende olur.
ya instagramı yeni kapattım frekansımı düşürüyor diye buradan yaazamaz mısın mesajlaşma yok mu uygulama da
burdan uzun konu fake bi Instagram açman 5 dakkanı almaz hem ne kaybedersinki
açtım bnsytre
uyuyor musun hala
Akrep erkeğinden kaç.
benim astrolıjik haritam
O zaman akrep kadını iyidir. Akrep erkeği olarak yorumum😅
ahahahahh ne farkı var allah aşkına aynı konumlar ve etkiler
Ben akrep kadınlarıyla genelde iyi anlaşıyorum. Aura meselesi sanırım😅
nasıl görüyorsunuz mesela lütfen sadece cinsellikten gitmeyin diğerlerini de yorumlayın
Akrep kadını genel karakteriyle güçlü. Kariyerli inatçı olurlar mesela. Yönetilmeyi çok sevmez dik dururlar
peki dışarıdan bu haritaya sahip birini görsen ne düşünürsün
Konuşmadan bilemem
astrolojiyle pek ilgilenmiyorsun o zaman teşekkürler yine de
Evet ilgilenmiyorum
Bu ne aq
ahahahh astrolojik özet anlamıyorsun sanırım;((
Ya boş iş bu akrep çakar işte
nasıl yani anlamadım dediğini?
Libidosu yüksektir işte
İyidir