Yalan dolan bana neler dedi, yok hoşlandığın kişi mesaj atacak, yok duyguları yoğun mesaj da atmadı, ben atınca ters tepti, çoğu kişi çıkıyor diyor, benim hiçbiri çıkmadı
9 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yalan dolan bana neler dedi, yok hoşlandığın kişi mesaj atacak, yok duyguları yoğun mesaj da atmadı, ben atınca ters tepti, çoğu kişi çıkıyor diyor, benim hiçbiri çıkmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
tüm dünya ilimde irfanda nelerde kullanıyor yapay zekayı bunun için de Quantum pc ler geliştiriyolar bir de bizimkilere bak hala geleceğini içtiği bir içecekten öğrenmeye çalışıyor yeminle orta çağ avrupası yakında kedileri de yakarlar
O klasik yalanlari veriden okuyordur
Ya taklitten ibaret, gerçek fal bakan kişiler çok ağır yük taşır ve bedel öder chatgbt boş
Fala inanmıyorum
Hayır inanmam
Fala inanan da ne bileyim
Tutturdu benimkini
Hadi ordan
Harbi diyorum
Ne dedi ne çıktı
Çok para kaybedeceksin ama sonra akıllanacaksın. Bir kız çıkacak karşına lakin reddedecek seni üzülme bu senin için yeni bir kapı açacak. Eylül'de tatile gitcekmisim, bir yerden para gelecek dedi, mahkemeden bir para gelecek cidden. Hastanelik olcan dedi ama korkma 2 gün kalıp çıkacaksın, bu sana gelecekte sağlıklı günlerin habercisi olacak dedi. Uzun baya da özeti böyle hepsi tuttu.
Oha demek ki çıkanlar var bende çıkmadı bi umut bakmaya devam edeyim bari
Kahin gibi biliyor serefsiz.
Valla ya bende ters tepti ama deniyim
Gemini tutturuyor. Chatgpt üç kağıtcı KSdekiler gibi.
KS de normal insan yok zaten bende geminiden bakıcam teşekkür ediyorum
Ne demek efenim.