Detaylıca kişilik analizi yapabilecek biri varsa yorumlayabilir mi bu haritayı
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Detaylıca kişilik analizi yapabilecek biri varsa yorumlayabilir mi bu haritayı
boğa güneşi bayağı inatçı ve konforuna düşkün yapar insanı, yengeç yükselen de dışarıdan yumuşak ve anaç gösterir ama aslan ayı işin içine girince içeride sürekli ilgi bekleyen, gururlu bir kralca yatar. dışarıdan bakanlar seni sakin ve evcimen sanır ama içeride fırtınalar kopar, kafaya taktığını yapana kadar da durmazsın.
bence fantastik biridir :D Bu ne lan öyle, tuzu 1 çay kaşığı mı koyuyorduk, yoksa tatlı kaşığımı? :D (yanarım yanarım, bu esprilerim boşa gidiyor ona yanarım :D )
Cevap
7Cevap
en kendi burcumu zor bela biliyorum kansk bunları bilemem ajkfbasj
15 Mayıs boğasıyım
Dedim ya burcumu zor biliyorum. D
Heee Doğru en güven verdiğim konular bunlar. Lakin konforu hak etmeye inanırım. Eğer konforumu sağlayacak şartları elde edemediysem o şartları elde etmeye uğraşırım. Bunlar nasıl bu kadar tutuyor ya, sadakatim konusunda zerre şaşmam bu arada. Güvenmediğim hiç kimseyle de değil sevgili arkadaşlık dahi etmemeye ozen gosteriyorum.
İyi ne güzel biz şimdi burçdaş mı oluyoruz sakjlf
Ay aslandan kaybettin, çekilmez.
sürekli övgü almak sahne önünde görünmekle tatmin olur zihnin, yönetmek istersin herşeyi. bilinç altın, duygusal tarafın bunlarla tatmin olur
işte o yüzden çekilmez ay aslan
Sinastri haritası önemli
Hiç karşılaşmadım denk gelmedim
Öyle bir kadınla karşılaşmadım
İştahlı zeki libidosu fazla
Başja ne var
çok yüksek
buyurur yazınn
Hiç karşılaşmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?