Geçen bu siteye sordum. Kızlar yengeç erkeğine dayanamaz vs dediniz gaza getirdiniz alın şimdi.
Gittim kıza takıldım sorular vs sordum. O da burcumu sordu yengeç der demez "Belliydi zaten, tipinde bir yan yan yürüme isteği var. Ben deniz mahsullerini pek sevmiyorum. Sen istersen yan yan devam et olmadı bir yerde kabuğuna çekil" dedi 🤨
Hani abi ne oldu yengeç erkekleri dayanılmaz vs?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç erkekleri İyi tarafları olsa da çok ağır manipülatif. Ben kızların yerinde olsam ben de kaçardım
Ştt 4 b1ram var gel bu akşam bendensin
Yengeç erkeklerine dayanılmaz denildiğini ilk senden duyuyorum 😄
Yorum farkı oldu diyelim. Ben dayanılmazı iyi anlamda anlamışım onlar kötü anlamda söylemiş. Neyse kahretsin ki hala alımlı ve çekiciyim
Buradakilerin aklı ile gidersen yolda kalırsın.
Yola çıkamadım dahi kız peşpeşe gômdü beni abi of ya
Senden bir şey eksilmedi bırak istemesin boş ver o kim oluyor ya kraliyet mesubumu boş ver.
yengec erkegini kim desteklemis burada.
astroloji bilgisi coppp biraksin o isi
Abi neler oluyor herkes neden gömüyor. 1 hafta önce sadakat vs bir sürü övgüler dizdiler kızdan ters yiyince şimdi herkes kötü demehe başladı
Yengeç erkeği pişmanlıktır 😅Sana kim verdi o gazı
Abi ya rezil olduk birde bir grurlu ve mağrur diyorum ki görmen lazım. Yengeççç diyorum şu şekilde
Yengeç erkeği çok duygusaldır ya
Sende mi beğenmiyorsun
Bilmem biraz fazla duygusal geliyor geneli
Baksana yorumlara. Bunların hepsi Zeynep ve arkadaşları olamayacağına göre herkes olumsuz yorum atıyor. Abi geçende çok gaza getirdiler işte yengeç sadakattir aslandır aileye önem verir kesseler acımaz kralsın sen... Kız kim oluyor da seni beğenmeyecekmiş dediler. Kızla konuşurken sürekli hani bende oraya getirmeye çalışıyorum mevzuyu bir görmen lazım beni. 😂 Abi çok rezil olduk ya.