Güncellemeler
7 gü
Hala ayni yorumlar
Güncellemeler
7 gü
Bakabilecek kisi yazsin bilmiyen yazmasin bu kadar basit bi soru
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşırı itilip kakılıyorum
Stresim bana yeter öfkenizi ve anormalliklerinizi başka kişilere saklayın ben sadece fal baktırmak istiyorum
Teşekkürler bakabilecek varsa yorum yaparsanız sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardeşim fal seni bu zor durumdan kurtarmaz.
E ne kurtarir?
Beni itip kakiyor zulm ediyor giymetimi yapiyolar kuyu kaziyolar bana buyucuye muyucuge gidiyolar napim ben ben de buyucuye gidim allahim ya
Fal baktırmakla bunların ne alakası var güzel kardeşim
Sana ne ben baktirmak istiyorum konuyu oturup konusmuyorum burada durumumu anlatip bakacak kisi ariyorum okuma yazma anlama kapasiten zayif mi
Simdi kalkip buna da agresif yorum yapacaksin senin gibilerle dolu ulke zatem neyse be yazma bana
Agresif olan sensin kıymetli kardeşim ben değilim yorumu da senin iyiliğin için yazdım canın sağolsun 🙂
😗hih
Ama iyi degilim yuzum sag kismi felcli gibi oluyor hafiften dayanamiyorum buna bunca seye
Anlatmak istemiyorum sadece keske su bunak olse geberse
Elimden herhangi bişey gelse çok samimi söylüyorum hemen yaparım ama dua etmekten ve seni dinlemekten başka şu an yapabileceğim bişey yok.
Durumlar kotu yani beni bildigin buraya atip gitmisler kendi basinin caresine bak diye elim kolum heryerden bagli ve baskiciligin dibini yasatiyor burasi ve bu insanlar bana biktim kaldiramiyorum
Her karanlık aydınlığa mahkumdur.
Of🤦♀️edebiyat yapacak zaman degil
Edebiyat değil hakikat. Gecenin en karanlık noktası güneşin doğmak üzere olduğu andır buna Felak denir. Edebiyat yapacak zaman değil de fal bakacak zaman mı?
Evet benim icin oyle sana hayatima gor demedim nasil yasadigimi ben kendim bilirim daha fazla yazmasan?
Allah sana selâmet versin diyor ve susuyorum esen kal.
Fal ile olsaydı keşke.
Yorum yapmayin diyorum bide hala yapiyolar