Sapıklar yazmasın, onunla ciddi düşünüyorum. Nelerden etkilenir, neler hoşuna gider, neyimi unutamaz?
16 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Aslan burcuyla ciddi düşünüyorsan ilk kural Ona krallar gibi hissettirmelisin. Aslanlar övülmeye, hayran olunmaya ve takdir edilmeye bayılırlar. Akşamki yemekte onun zekasını tarzını veya başarılarını samimi bir şekilde öv ama bunu yaparken kendi özgüveninden de ödün verme. Yanında ezik çekingen birini değil onun ışığına eşlik edebilecek güçlü ve şık birini görmek ister. Göz teması kur özgüvenli ol ve ona özel olduğunu hissettir. Bir de küçük bir tüyo Hesabı ödemek isteyecektir gururunu incitecek şekilde aşırı ısrar etme ama kibarca teklif et.
Peki, akşam için nasıl bir mekan seçti şık bir yer mi, salaş mı ve sen nasıl bir kombin yapmayı düşünüyorsun? Burç uyumunuza ve mekanın ağırlığına göre asla unutmamasını sağlayacak nokta atışı bir taktik verebilirim
Aslan erkeği bal olsa unut kızım uzak durulması gereken burçların başını çeker egoist, bencil, narsist hayatı zehir eder sana kendini beğenmiş, başkasının verdiği aklı asla beğenmez sürekli kendini üstte görür allahın belası bir burç kadını erkeği öyle aklı olan uzak durur o istemediği sürece o iş ciddiye dönmez bunu böyle bil boşa hayal kurma sadece o isterse ciddileşir iş
İsteyen kendisiydi. Ben kaçınganım 2 kere konuşmayı kesmek istedim ama çabaladı her seferinde. Yani istiyor
Elde edene kadar pervane olacak etrafında elde ettikten sonra bir numaran kalmayacak dua et karakterli biri olsun ama iyi karakterli aslan erkeği görmedim pek hakkında hayırlısı olsun
Ben 3 tane gördüm bir tane kötü gördüm sadece. Bu da karakterli bence olgun iletişimi iyi
Cevap
7Cevap
Aslan burcu erkekle belanı mi arıyorsun kızım ben aslan burcu olarak kadınlarında sıkıntı yok ama erkekleri ruh hastasi bir aslan birde akrep burcu erkeği çok sıkıntılı.
Hahah önceki flörtüm de akrepti aslan akrep boğa en sevdiklerim ben gayet iyi anlaşıyorum aramızdaki uyumu seviyorum
Senin burcun ne bakayim
Balık yükselenim akrep
Balık burcusun sen anlasman normal baskın burclar birbiriyle anlaşamaz ben aslan burcuyum akrep burcuyla ve aslan burcu erkekle anlasamam genel olarakta senin tam tersin boğa akrep koç oğlak burçlarıyla anlasamam. Aslan baskındır sözünün üstüne söz söyleyen onunla zıtlasan inatlasan yönetmeye çalışan insan sevmez.
O zaman belanı mı arıyorsun demeden önce karşındakine burcunu sor her burçla her burç anlaşacak diye bir şey yok. Ben de pısırık erkek sevmem baskın erkek severim.
Bende pısırık erkek sevmem ama benim cizdigim ölçüde baskın erkek severim. beni yönetmeye çalışan bana üstünlük ego taslayan bir erkekle olmam ezik değilim çünkü. Baskinlik kursun ama beni sahiplenirken koruyup kollarken dışarıya karşı baskınlık kursun bana o efendiymis ben köleymisim gibi muamele edemez...
Ego taslayan bir erkekle kimse olmak istemez bunun burçla alakası yok bence. Ama dediğim gibi burç uyumu diye bir şey var her burcun her burçla anlaşamaması normal 😌
Bazı kadınlar kendini asagilayan erkekleri seviyor çünkü onlar ezik ruhlu kadınlar. Bu aşağilama illa direkt bir hareketle olması gerekmiyor. Mesela bir tartışma esnasında alttan alan taraf sürekli gönül alan taraf kim en çok kim barışmak için yazıyor uğraşıyor bunlarda bir insanı asagilamanin yollaridir.
Sonuç olarak bı an seni kendimle karıştırdım. Baskin burçlar anlaşamaz dediğim gibi biri atesse biri su olacak buda bir aslanın doğasına aykırıdır. O yüzden sana başarılar senin için sorun yok
Bir kere tartıştık onda da aradı gönlümü aldı akşamında da geldi güzelce konuştu sonra da birlikte yemeğe çıkma teklifi etti bugün de çıkacağız işte. Bir ego veya karaktersizlik göremedim ego olgunlaşmamış insanlarda olur. Efendi köle olayı da garip geldi bu senin dişil enerjinle alakalı olabilir mi acaba? Dişil enerjin ne kadar yüksekse erkek sana o kadar prensesmişsin gibi davranır akrep burcu dediğim sürekli kapımı açar çiçek veya hediye alırdı.
Aslan Burcuyum kesinlikle şık giynen kadından etkilerinim
Teşekkürler nasıl bir kombin yapabilirim ne renkler tercih edebilirim mesela?
Sarı giymem ya
Olur
Açmayacaksan boşuna beklemiyim?
aslan burcuysa surekli onu öv ondan bahset bu is oldu demektir.🫡
Bazen övüyorum bazen de tavrımı koyuyorum
Sadece yemek yeyin. Aslan, seni yemeği olarak görebilir
Beyni olmayanlar yazmasın
Detaya yaz bunu, yanlış yere yazıyorsun.
Yoo gayet de seni ilgilendiren bir yazı.
İşte bak, hatada ısrarla neler kaçırıyorsun.
Aslan erkeği bana umut verip başka kadına gitti onunla çakıştı buna eminim Allah'a havale ettim onu uzak olsun Aslan değil kvat olmalıymısta neyse sen kendin ol Yeter
Aslan burcu iyidir karakterli bir burçtur kendin ol yeter.
sen neysin, onu paso övmen gerek, gerçek olmasa da atıp tutman gerek
Balık
Anlaşamazsın yol yakınken vazgeç bu sevdadan
çok kurnaz ve sinsi olur onlar. narsistdirler. kimseyi dinlemezler anlayış olmaz. kibirli megalomandır. aklı olan uzak durur ben kadınlarını da sevmem
Burcumu söylemeden önce neden böyle konuşmamıştın?
Çünkü balığa çok zıt özelliklere sahip aslan
Peki sence bana en uyumlu burç erkekleri hangileri? Ay burcum oğlak yükselenim akrep. Bir de hangi burcun erkekleri çiçek alır? Bununla 6. buluşmamız ama hala ortada çiçek yok. Bir de güya dün yemek diye konuşmuştuk ama bugün kahve içmeye geldik.
Boğa falan dene romantik halden anlayan bişey arıyorsan. yengeç de olur.
Yengeç inceydi ama karaktersizdi aldatıp bir de üstüne manipüle ediyordu. Boğa çok iyiydi değerini bilemedim.
Evet yengeçler biraz manipülatif. akrepler de öyle. Niye boğanın değerini bilemedin
Ona evrendeki tek kişiymiş gibi davran
Oldugun gibi davran kuzu
Aslan burcuyla yemek yemem nooo
Ben yaZ mim mi 🤭😅😘
Yaşlar kaç
Ben 26 o 28 de yaşla ne ilgisi var
Hiç sordum sadece fkskkw
Boşum diyorsun yani
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?