Samimi soruyorum, var mı anlayan hep merak etmişimdir ne olduğunu nasıl olduğunu
4 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bu işler öyle bedava olmuyor, ücretli olur. Ayrıca epey ahiret sorusu sorarlar, çünkü verdiğin bilgiler tarih saat dakika bile önemli. Sonra bir müddet haritanı çıkarıp sonra yorumlamaya gelir.
Öyle 2 dk da olacak bir şey değil.
Güvenilir nerde bulunur
Orasını bilemem, bir ara eğitim alan bir sosyal medya ablam vardı, kendiminkini eğitimlerine dayanarak sormuştum, hatta bilgisayarına da programı varmış oradan haritayı çıkarıyor bilgilere göre.
Valla nerede bulunur bilemem. Astrologlar da olur heralde.
Anladim
Doğum haritanda neye baktırmayı düşünüyorsun ki? Bu bilgiler ne işine yarayacak?
Ben baktırmıştım bana verdiği bilgileri şu an sen bilmiyorsun, ne umuyorsun?
Bilmem belki biraz kendimi anlamama yardim eder kafam karışık
Profilinde gördüğüm kadarıyla ikizler burcusun, doğru mu bilemem çünkü herkes at kafadan bişey yazıyor.
Kendini ne yönden anlamak istiyorsun ki?
Doğum haritasının aslına cinler aracılığıyla bakılır. Normal doğum haritasına bakıyorum diyen yalan söyler.
Anlıyor musunuz
Ben anlamıyorum ama anlayan arkadaş var. Ben kendime baktıracaktım fakat onun için ritüelleri var dedi bir kaç malzeme almam gerekiyor dedi onlarda pahalı malzemeler.
Ne gibi malzeme
Sormuştum kendisine. Safran mürekkebi, ceylan derisi, amber misk. Bunlarla bir tür ritüel yapıp cinleri yanına davet ediyormuş bende tam detayını sormadım.
Kardeş, Süleyman Peygamber zamanında Cinler Süleyman Peygamber emrine verilmişti. Hani herkes onların her şeyi bildiğini iddia ederler yaa, işte o zamanlar Allah c. c. Süleyman Peygamberin canını ayakta iken alır Peygamber de ayakta bastonuna yaslanmış bir vaziyette öylece kala kalır. Aradan epey zaman geçer, Cinler Peygamberi gördüğü için işlerini yapardı, Taa ki bir ağaç kurdu gelip bastonu kemirinceye kadar. Baston kırılır ve Peygamber yere düşer, Dolayısıyla öldüğünü o zaman anlarlar. İşte bu kıssa da Cinlerin gelecekten haberleri olmadığını gösterir.
Haa geçmişi dersen orasını bilemem.
@Musti423 Gelecekten haber getirdiklerini kim söyledi? Doğum haritası gelecekten haber getirmek değil.
Peki burada Cinlerin ne işi var ki?
@Musti423 Doğum haritasının aslına cinler aracılığıyla bakıldığını söyledim sadece.
Bana bakan kişi Bilgisayardan haritayı oluşturup oradan bakmıştı. Orada bazı şekiller var, ay isimleri var Yani Boğa burcu için Boğa demiyorlar, Astrolojideki diğer adı kullanıyorlar.
Şu kişilerle anlaşırsın, şu hastalıkları geçirebilirsin, şu kişiyle evlenebilirsin. Ama kesinlik arz etmiyor. Kimle diyaloğun ne olur, kimlerden uzak durmalısın vs. gibi bilgiler veriyorlar.
@Musti423 Tamam işte bunun orjinali cinlerle yapılıyormuş.
Bilmem ama pek sanmıyorum, Ben bile şu an kendimle kim iyi kim kötü zaten biliyorum ki. Geçmişte çok araştırma yapmıştım. Sonrasında deneyimledim ve test de etmiş oldum.
Her şeyi çok bilemem ama işte gerçi bana ne bilgi verilirse verilsin, insan yapamıyor işte. kolay değil yani.
@Musti423 İnsanlar o kadar profesyönelleştiler ki bazen ayırt edemiyorsun.
Bak bu doğru, kimin doğru kimin yanlış konuştuğunu bilemezsin evet. Bir de bu işler parayla yaaa, zaten gelenin de sıkıntısı var. Ne kadar yolarım diye hesap ediliyor sanki.
İnternetten araştır kendinde yapabilirsin
Anlayan yok hepsi sallıyor
Ücretli bakıyorlar
Ben bedava arıyorum gerçek olup olmadığını bilmediğim şeye para vermem