Bu koçlar bilmiyorlar ki balık istese kafayı bozsa köpekbalığı saldırısı yaparak her burcu feci tokatlar koç aslan falan dinlemez, bunu yapmıyorsa zaten uğraşmak istemiyordur ciddiye almıyordur. Bu ezik olduğundan kaynaklı değil, fevri olmamasından kaynaklı. Aynı ezikliği yaylar da yapıyor ama yay uğraşsa hepsini silkeler atar. Şunu bir anlamadınız değişken burçlar adı üzerinde kolay uyum sağlar çabuk adapte olurlar değişime. Ünlü bilinen seri katil sıralamalarında değişkenler hep tekrar eder. Sabit burçlar ise balondur, baskın zannedilirler ama göründükleri gibi değillerdir.
5 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sürekli balık burcunu ezik görme durumu var duygusal ağlak diye saçma algı
Balık mısın
Akrepler dünyanın bilinmeyen en iyi seri katilidir, kendi yapmaz o yüzden yakanmaz
Akreplerin iyiliği çok iyidir kötü yanı hiç acımaz, zaman sorunu yoktur
Ya Beyaz Ya Siyahtır
Ama Akrep
Yengeç e selam verip, saygı duyar
Sabit burçlardan bi cacık olmaz. adı üzerinde sabit, değişime dirençli. konfor alanını terk edemiyor. direnç gösteriyor. değişime çabuk uyum sağlamak değişkenlerin işi.
Herkesin bakış acısı farklıdır
Gelişim konusun da haklısın gelişmek gerekli
akrep ve boğa'yı 20 yıl önce bırak, 20 yıl sonra tekrar bak hala aynı seviyededir sıfıra yakın kişisel gelişim. ve seni hala en son bıraktıgın gibi sanırlar. Değişkenlerin hızına asla yetişemezler. Değişkenleri dengesiz diye anmaya devam ederler yıllarca yerinde sayarak.
Bazen bazı değerler samimiyet, sadakat ister
Değerlerine bağlı kalmaları
Bence iyi sonuçta Hava burcu değiller
Çok değişkenlik göstermez
Ya sen ne anlation koçlar laf etmek sana mı düştü aaaaa
Evet beğenemedin miii
Beğenmedim
hmm