Güncellemeler
1 gü
Koçlarla her konuda daha iyi uzlaşıyorum ama balıklarla uzlaşamıyorum. yengeç kadını da sırf sempati kazanmak karşıyı kırmamak için herşeye he diyor sanki.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zıt kutup meselesine inanmaya başladım. Birçok balık kadını çok cahil ve hep çokbilmiş davranıyor ama bir şey bildikleri yok tek iyi yanları sevince çok verici olmaları. Yengeç iyi olsa bile çok gereksiz evhamlı ve yorucular, özel alan bırakmıyor ve bencil yanları çok var.
Yemin ederim Koç burcu kadını her şeyi daha iyi analiz ediyor ve daha iyi anlaşıyorum onlarla ama fevrilikleri sıkıntı işte. İkizler de öyle ama gelgitleri yorucu.
Anlamadım ben bu işi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
akreplere yönel
Allah korusun onlar daha beter, full manipülatif toksik, kafaları da basmıyor hiçbişeye ama millete öyle bir gösteriyorlar ki kendilerini sanarsın herşeyi onlar biliyor ama akreplerin herşeyini anlıyorum çok tehlikeliler. tehlike derken güç anlamında demiyorum milleti istedikleri oynatıyorlar. mallar da yiyor onların manipülasyonunu gerçek yüzlerini bilmedikleri için.
korkun bizden
Korkulacak bi yanınız yok. Sizi fazla büyütüyorlar insanlar kafalarında. Her taşın altında bok arayan fazla şüpheci tiplersiniz. Ayrıca Balıga duygusal derler ama siz besbeter ağlak duygusalsınız.
balık erkekleri psikopat
Psikopat değil sen o hale getirmişsindir katlanamamıştır sana tabi gerçekten bok gibi cahil türleri de var, balık burcuyum diye onları kaytarmıcam.
Kullandığın kelimelerinden belli ne kadar agresif ve embesil olduğun.
Yok ben iyiye iyiyim karşının aynasıyım, beni bu hale geitren toplum sağolsun, çocukken iyi bir insandım ama mecburen kendini korumak durumunda kalıyorsun bir yaştan sonra toplumdaki çürümeyi ve kötülükleri gördükçe. Onlar da zaten bu ülkeye kaotik düzeni artırmak adına dizi film sahnelerini bilinçaltlarına pompalayanların eseri.
Sen bu tarif ettiğim akrepler gibisin. dürüst ol ama çünkü akrepler çok kıvırtarak manipüle ediyorlar, kendi yalanınıza bile inanıyorsunuz tuhaf şekilde farkında olmadan.
gibi misin** olacaktı