Aslan ve Oğlak erkekleri intikamcı mıdır bunun için uğraşırlar mı ve hangisi daha çok intikam almaya meyilli
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani aslında ikisi de intikamcılık oynamazlar ama aslan biraz daha gurur yaparsa gururu kırılırsa intikama başvurabilir oda gururu çiğnendiği için gurunu kurtarmak için. Normalde ikisi de önüne bakar geriye bakmaz umursamaz başka kıza bakar önüne yoluna işine bakar. Oğlak planına bakar, aslan kendi özgürlük alanına.
Oğlak peki
O intikam almazmi
Oğlak kinci bir burç değil yükselen koç veya ay yay değilse. İhtikamla falan uğraşmaz ama damarı var ailesine sevdiğine zarar gelirse uğraşır. Normalde hiç takmaz önüne bakar
İkiside terkedilense kız aslandan oğlak yüzünden ayrıldı ve cocuk bu duruma çok sinirlendi kıza sürekli hakaret etti falan tehdit etti hatta kızı buna ne diyosun
Sinirlenen kişi aslan sanırım. Oğlaktan dolayı ayrılmış. Aslanda gururu kırıldığı için yani bilemiyorum aslan aşırı özgüvenli bir burç her türlü şey yapabilir gururunu kurtarmak ve ezmek için.
Evet ben oglaktan ayrılmıştım bi sebepten bununla konuştum bi kaç ay ama aklım diğerinde kaldığı için bununla ayrıldım aldatma yok tabi bu çıldırdı yok aldattın beni yok söylesin böylesin numaranı dagiticam senin bi sürü hakaret laf
Oysa ben oynatmak istemedim diye ayrıldim ondan diğer türlü yapsam daha iyi olucakti sanırım
Ayrılıp gitmişsen aldatma sayılmaz. Ama yine de tabi aslanın bir gururu var. Oğlak olsa banane der geçerdi.
Bu ben aklımı karıştırıyo dedim diye aldattın bilmem ne dedi
Peki senin burcun nedir? Neden aslanı bırakıp oğlağı tercih ettin merak ediyorum
Seviyordum çünkü boşluktan dolayı onunla konuştuğumu anladım oğlagi da terketmistim böyle hakaret tehdit etmemişti
Bu ondan kötü çıktı sorunlu tipler işte
Balık
Balık cidden melankolik duygularına çabuk yenik düşen burç. Yani olmaz böyle. Doğum saatini biliyorsan eğer astrokora sitesine girip yükselenine ay burcuna bi bakar mısın sana zahmet. Çünkü senin bu kadar çabuk bağlanmanda ve terk etmendeki asıl sebebi çözmem gerek
Yengeç
Yükselen ay aslan
Hmm vay be sen hem baya duygusal sadâkat ilgi güven bekleyen, hem de özgüvenli giyimine kuşamına dikkat eden beğenilmek ve takdir edilmeyi seven birisin. Tamamen duygusal özgüvenli bir kızsın. Aslanın özgüvenini ilgisine kapılmışsın, oğlağın ise güven verişine ciddi oluşuna. Ama ikisi de sana ağır geldi. Oğlak gamsız bir insan, beklediğin duyguyu hissi ona görmedin, aslan da baskıcı emrivaki konuşan dominant birisi. Ondaki baskı seni boğdu.
Cevap
5Cevap
Aslan egolu olur Oğlak inatcı 🙂
Bunlardan hangisi intikam alır peki erkekleri yani
Aslan umursamaz bence seni
Oğlak
Oğlak paranın peşine düşer gibi bu erkekler umursamaz bence gerçekten şu gurubu olsa belki
İkiside terkedilense kız aslandan oğlak yüzünden ayrıldı ve çocuk bu duruma çok sinirlen kıza sürekli hakaret etti falan tehdit etti hatta
ne intikamı be ne zaman görülmüş
Param parça ederim.
Nasıl yani burcun nd
Ne?
Oğlak yükselen koç ay Akrep alçalan terazi.;)
Sen intikam alır misin
Alırım kinciyim ve tehlikeli.
İyide neden uğraşmamayi tercih etmezmisin
Ederim bu aralar öyle yapıyorum 2 tane kadın var kafayı yemişler.
İkizlerim yorumlarmisin
Soruyu iyi oku
Ozur okudum yanlis anladim ozur
Kinciyimdir
Aslan ben aslanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?