Yani bir erkeğin boğa burcuyum demesi bile onu bir anda çekici yapıyor. Evcimen, yakışıklı, iyi yemek yapan, rahat, sohbeti saran erkekler. Gülümsemeleri bile ayrı. (Yengeç burcuyum)
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani bir erkeğin boğa burcuyum demesi bile onu bir anda çekici yapıyor. Evcimen, yakışıklı, iyi yemek yapan, rahat, sohbeti saran erkekler. Gülümsemeleri bile ayrı. (Yengeç burcuyum)
burcumun özelliklerini taşımıyorum 20 Nisan boğa gibi görünüyor ama o yıl koç burcunda mış güneş kaldı ki boğa olsam bile ben evcimen değilim yemek yaparım rahatımdır sohbetim de sarar ama gülümseyen bir erkek değilim buradan da anlaşılacağı üzere bu tür şeylere inanmayın
Koçsun. Boğa ne alaka Adolf Hitler de hz. Muhammed de 20 Nisan doğumlu. Koç diye geçiyorlar. Eskiden sevdiğim çocukta 20 Nisan da doğdu. Koç diye biraz soğumuştum
Koçları bilmem de ben insanı hayattan soğuturum :)
Balık erkeğiyim, boğalara bin basarım karakter olarak. Duygusal falan değilim, nerede nasıl davranacagımı biliyorum. Cömertim, centilmenim, anlayışlı ve sahipleniciyim. Boğaların bir çoğu çok geçimsiz ve fazla yavaş tipler. Boğa kadınlarını da yatakta beğenmiyorum çok kuralcı yaklaşıyorlar, kendilerine karışılmasını istemiyorlar, akışına bırakmıyorlar sevişmeyi bile kurallara göre yapıyorlar çok saçma. ten uyumu berbat.
Cevap
23Cevap
Hani nerede şu övdüğün boğa erkekleriçıksınlar ortaya görelim bakalımmmboğaa erkekleriine sesleniyorummm 😅🤣🤣
bu borç işlerine kafa yormayın biraz reel olun
Saydıklarınin hepsine sahibim terazi olarak.. şu burçlara çok anlam yüklüyorsunuz
Terazileri sevmediğimi kim söyledi? Boğa, akrep, terazi dışında erkekleri sevmiyorum akrepler desadık ama biraz sıkıntı. Balık erkeği gereksiz duygusal. Sinir konusunda da öyle
Terazi erkeklerinin çoğu cidden iyi niyetli ama estetiğe güzelliğe çok önem veren erkekler. Ne istediklerini biliyorlar ve samimiler. Bir terazi erkeğinin arkadan iş çevireceğini hiç düşünmüyorum. İlgilerini kazanmak kolay değil ama kazanırsan da sevgisini çok derin bir şekilde hissedersin. Bir de kwsinlikle temiz erkekler
Estetik ve mükemmelliği takıntımiz var , çok seçiciyiz, ama herhangi bir kusurun nadir görüldüğü yerlerde de o bana estetik ve çekici gelir.. mesela doğum lekesi olan bir kadın, yüzünde çiller olan vs..
Arkadan iş çevirmeyiz çünkü yalan söylemek yerine, ne olacaksa olsun kafa yapısı var..
İlgi konusunda Takıntı demeyelim de nasıl desek Sahiplenme duygusunu ağır yaşıyorum.. sahip olduklarımizi sandığa koyup herkesten saklamak gibi bir dürtü var içimizde
Takıntılı değilsiniz zaten kesinlikle. En küçük sadakatsizlikte gidersiniz. Ama fazla sadıksınız da diyemem. Sorry hdlj
Su grubu burçları zaten genelde toprak grubunu çekici buluyorlar galiba
Evet
Olabilir napim
👍.
İltifatın için teşekkür ederim, ama gel gelelim kendi adıma söyleyeyim reele dökemeyen birisiyim
Yengeç burcunun tam aradığı erkek. Boğalar öyle, sadece inat biraz.
Bir boğa olarak neymişiz de haberimiz yokmuş vay arkadaş 😂😂
Hayırlısı. Övgü var da icraat göremedik hiç😂
Babam boğa, tam dediğin gibidir.
boğa olarak bir boğa kadınına denk gelmedim hiç. nasıl olacağını merak ediyorum. belki de yoklar
Onun ay burcu koç, kova, ikizler olsun da gör o zaman :D
SIÇ AĞIZIMA IYYY
Ama dogru simdi :D
Boğa burcuyum ama hiç ilgim yok o tarz şeylere
Aen nasılsın ki evde oturup televizyon mu izliyorsun
Evde olduğum doğru ama televizyon izlemiyorum çalısıyorum yazılımcıyım sjsj
Yemek yapmayı, sohbet etmeyi sevmez misin? Sevmediğin insanlarla direkt muhattabı kesme vs.
Yemek yapma kabiliyetim var çok güzel eserler çıkarıyorum. Sohbet konusuna gelince dürüst insanlarla sohbet ederim gevşekliği hiç sevmem. Toksik insanları görmezden gelirim hayatıma dahil etmem
Tamam işte tam bir boğasın😂 Sevdiğin insan için de ellerinle bir şeyler yapıp hediye etmeyi daha samimi ve hoş buluyorsundur. Emek vermeyi sevgi olarak görüyorsun çünkü emek vermiş olabilmek bile boğalar için biraz zahmet. Oturup hiçbir şey yapmamak daha iyi. Jsşdjdld
Ama baya çalışkansınız hakkınızı yemeyeyim o da kendinize değwr verdiğinizden
Nerden bildin bunları şaşırdım :D
Boğa burcu olan insanları hep daha fazla gözlemliyorum
Profil incelemesi yapıp karakter ölçümü de yaparsın bence sen insanların karakterleri ve düşünceleri hakkında yüzdelik Oranlar da çıkarabilirsin. Profilin gizli olmasaydı ben bakacaktım da şu an kiminle konusuyorum onu bile bilmiyorum 😁
Mbti testi çöz
Hiç uğraşamam onunla valla yoğun çalışıyorum ben
Entj olabilirsin
O ne demek
O kişilik tiplerinden bir tanesi yapay zekaya sor
Aşırı çekiciler
Boğayım yemek yapmaktan nefret ederim.
Başak erkeği varken mi
İyi yemek yiyen desek daha doğru
niye öyle düşünüyon
Burçlara inanmıyorum ama olabilir
Bende tam bi boğa erkegiyim
boga hicte cekici degil
Yengeç boğayı yenermi
Aslan burcu
Aslan erkeği eğlenceli ama egolu. Bir saatten sonra ufff ne ilgiye aç dersin yani göz önünde olmsk sizin için normal ama ksrşı taraf ilgi diye algılıyor
19 Mayıs bogayım
boğalar doluştuk mu
Akrep boga fenadir mucadele etmen zor ama
Başak itici mi 😂
Evet
Ne yonden
Benciller biraz. Bir de surstsızlar çok eğlenceli değiller. Ciddiler. O ciddilik beni ezer. Hatta bazen insanlara bakarken gülümsemeyi unutuyorlar çok kötü hissettiriyorlar. Çok konuşmazlar genel olarak.
O bende farkli bencil degilim paylasmayi gulmeyi iltifat edip sohbete baslamayi gulumsemeyi severim. Cok sessiz de degilim
Koç varken 😯
Koçlar iyi ama önceliğim değil
Koç bence hafife alma
Hafife alınmaz zaten ama boğa kadar da değil yani. Ve romantik değilsiniz. Ben romantik erkekleri seviyorum. Romantiklikten kastığım duygusallık.
Koç o kadar değil koç kuralcı eşitcidir
Kuralcılık sevmem ben rahat olsun duygusal olsun ama zeki olsun hayatı zorlaştırmasın az iş yapsın ama zrkice yapsın rahat takılsın
Reis böyle biri varsa bana ayarla o zaman ya 😂😂😶
Boğa candır
Boğa burcuyum fena
İkizler peki😂
İkizler erkeği benden uzak dursun. Hareketleri çok sinir bozucu. Hoşuma gitmeyen şey için aaa tamam vs. Der sonra yapmaya devam eder sonra da nede kızıyorsun ki der güler sorunu ben de arar. Sonra bir anda sevmediği bir şey için kızar sonra da samimi olmaya devam eder.
Hepsi mı aynen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?