Klişe biçimde balık erkeği dişil diyenlere hem güçlü söveceğim hem de sileceğim cevaplarını ona göre yazın. Genellikle bunu dişil olmayı becerememiş ama kendini kraliçe sanan rahatsız yay ve aslan kadınları yapıyor.
Toplumda etki yaratmış bir sürü balık burcu erkeği var. RTE başta olmak üzere, Nejat İşler, Volkan Konak, Sinan Oğan, Ümit Özdağ, Beyazıt Öztürk, Kurt Cobain, Daniel Craig, Javier Bardem, Alexander Graham Bell, Albert Einstein, George Washington hepsi balık. Hatta şu dini sohbetler veren Mustafa Karataş da balıkmış,
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer doğum haritasında 10. ev gibi iyi pozisyonda ve güneşin açıları iyi ise güzel konum (tabii diğer destekleyici konumlar da olmalı mars oğlak gibi)
3. evde güneş. Benim iletişim şeklim ikizler gibi
bu oğlak etkisinde ne bok var anlamıyorum güzellemelerini yapıp duruyorsunuz oğlakların. ruhsuz duygusal zekası olmayan eşşek inadından ibaret mal bi burç. iyi ki de yok haritamda oğlak.
Doğum haritası okumayı bilmeden, sırf haritanda yok diye kedinin ciğere murdar demesi gibi kötülemen hoş değil. Üstelik ben güneş oğlaktan bile bahsetmedim, mars oğlak dedim. Sırf sende yok diye kötülemen hoş değil. Güzelleme de yapmıyorum üstelik, astroloji teknik bilgi olarak konuşuyorum.
sevmiyom oğlak iyi ki de yok. ayrıca marsın oğlakta güçlü oldugu palavrasını kim çıkardı? oğlak bi kere dişil bi burçtur. inatçı kuralcı hedefine kitlenen biri olması onu eril yapmaz. benim haritamda venüsüm ve marsım kavuşum halinde ikisi de koç burcunda.
Bu eril veya dişil olması ile değerlendirilmiyor. Burcun arketip özellikleri baz alınır. Sırf sen sevmiyorsun diye bu bilgiyi yalan yapmaz. Doğum haritası nasıl yorumlanır öğren, sonra konuşuruz. Bilmediğin konu hakkında kesin yargılarda bulunuyorsun.
Tamam en iyisini sen biliyon,
Kadın balık burcunun özellikleri çok iyi herşeyi iyi hissediyor
Erkeği de hissediyor. fotoğraftan adamın kişiliğini nokta atışı çıkaran balık burcu tanıyorum. sen hangi burçsun
Yengeç 🦀
Anladım evet benziyorsun yengeçlere
ama seni ilk zmaanlar göz yapın yüzünden ikizler sanmıştım. fırıldak gibi göz yapısı oluyor ikizlerin