Balık burcu kadınları neden hayali senaryolar kuruyor hep, erkekleri öyle değilken?

Birkaç balık burcu kadınını tanımaya çalıştım, henüz anlaşmaya uzlaşmaya çalışmak için çabalıyorum ama beyhude. Hep bir hayali senaryolar üretiyorlardı tanımaya çalıştıklarım bir konu hakkında konuşurken. Sen yanlış biliyorsun desen hemen alınıyorlar küsüyorlardı daha konuşmuyorlardı, senle uyumsuzum olmaz kafasına gidiyorlardı, ben işi yumuşatmasam alttan almasam kaçıyorlar. Oysa biraz dinleseler, ön yargı yapmasalar, daha fazla araştırsalar farklı açılardan değerlendirmeyi de öğrenecekler. Yani düşünüyorum da boğa burcu erkeği ancak sabreder balık kadınına, onlar da sabit fikirli oluyor, balık kadını ne kadar katlanır ona bilemem, herhalde boğada huzur bulacağı için seçiyor genelde boğa erkeğini balık kadınları sanırım. Bence balık erkeği değil de kadınları çok çabuk kandırılır bu yüzden. Balık erkeği ile kadını benziyor gibi görünseler de çok farklı ya da arada çok yaş farkı olmamalı, hayat tecrübesi diğerinde eksik olmamalı anlaşabilmek istiyorlarsa. Balık erkeğinde cinsiyet hormonları farkı etkisi de bu farkı yaratabilir belki de. Bilmiyorum, neticede her icat erkeklerden çıkıyor.

Balık kadınlarıyla anlaşamayan bir başak kadını şunu demişti, erkeği yeri geldi mi gözünü karartır ama kadınları kendini hep bir şey zanneder, mağaradan çıksa orayı Prada yaptı falan der falan diyordu.

Balık burcu kadınları neden hayali senaryolar kuruyor hep, erkekleri öyle değilken?