Birkaç balık burcu kadınını tanımaya çalıştım, henüz anlaşmaya uzlaşmaya çalışmak için çabalıyorum ama beyhude. Hep bir hayali senaryolar üretiyorlardı tanımaya çalıştıklarım bir konu hakkında konuşurken. Sen yanlış biliyorsun desen hemen alınıyorlar küsüyorlardı daha konuşmuyorlardı, senle uyumsuzum olmaz kafasına gidiyorlardı, ben işi yumuşatmasam alttan almasam kaçıyorlar. Oysa biraz dinleseler, ön yargı yapmasalar, daha fazla araştırsalar farklı açılardan değerlendirmeyi de öğrenecekler. Yani düşünüyorum da boğa burcu erkeği ancak sabreder balık kadınına, onlar da sabit fikirli oluyor, balık kadını ne kadar katlanır ona bilemem, herhalde boğada huzur bulacağı için seçiyor genelde boğa erkeğini balık kadınları sanırım. Bence balık erkeği değil de kadınları çok çabuk kandırılır bu yüzden. Balık erkeği ile kadını benziyor gibi görünseler de çok farklı ya da arada çok yaş farkı olmamalı, hayat tecrübesi diğerinde eksik olmamalı anlaşabilmek istiyorlarsa. Balık erkeğinde cinsiyet hormonları farkı etkisi de bu farkı yaratabilir belki de. Bilmiyorum, neticede her icat erkeklerden çıkıyor.
Balık kadınlarıyla anlaşamayan bir başak kadını şunu demişti, erkeği yeri geldi mi gözünü karartır ama kadınları kendini hep bir şey zanneder, mağaradan çıksa orayı Prada yaptı falan der falan diyordu.
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Balık kadını hayali senaryo üretmez. Sen ürettiğini sanarken o çoktan hakkında bilgi edinmiştir 🤪. Bu da kulağına küpe olsun.
Bilmiyorum ben de geneliyle anlaşamam.
Aslan'dan her türlü iyidir, aslanda gereksiz kibir var küçük dağları ben yarattım kafasında hep
Kibir doğru gereksizi tartışılır
Balık kadınlarına neden bu kadar kafayı taktın?
Balık burcuysan, iyisiniz hoşsunuz ama hayali senaryo üretme tarafınız ilişkiyi zorlaştırıyor bilsinler diye paylaştım
Anladım haklısın
Balık mısın?
Yok değilim
Ha tamam. Burcun ne?
Aslan
Güzel
Burca ne takılıyon
Neye takılayım