Koç ve aslan aşkını sormuyorum ikisi de farklı olarak mesela koç burcu ilişkide nasıldır aslan burcu ilişkide nasıldır
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koç ve aslan aşkını sormuyorum ikisi de farklı olarak mesela koç burcu ilişkide nasıldır aslan burcu ilişkide nasıldır
Cevap
8Cevap
Koç burcuyum bana zit gitmediği ve gevşek gevşek hareketler yapmadığı sürece gayet güzel bı ilişki oluyor
Koç. burcu zordur
Gevşek olmadığımız için zor gelir insanlara zaten
Aynen öyle ama kolay sinirleniriz ve inatçıyız :)
Ama bı o kadarda eğlenceli ve giriskeniz olumlu ozelliklerimiz daha fazla
Evet :) esprili eğlenceli ve sevecen ama işte insanlar bunu farklı algılıyor kolay biri aklı bir karış havada ula ben sadece kimseyi ciddiye almıyorum okey değer veriyorum ama yanlış yaparsan güle güle dimi
Koç inat, aslan tripli olduğu için yürümez.
Koç biraz daha sakin olur aslana göre ama aslanda liderlik sorunu var genelde bunu çözmek gerekir
Koç burcu sınırları vardır kindardır duygusal merhametli yanlışı asla unutmaz
Koç kadını ile anlaşmak zor
Koç sıkıntı kendimden bilirim :)
Koç burcuyum
Nasıl birisin peki
Birisi küçükbaş diğeri büyükbaş hayvan olmaz abi
Aslan koçu yer amsmd
Yapay Zeka Cevapladı
Rümeysa’cım, iki ateş burcu da ilişkide adeta tutkulu birer kıvılcım gibidir ama hissettirdikleri bambaşka. ✨
Koç burcu ilişkide tam bir fırtınadır; cesur, net ve heyecanı anında yaşamak isteyen bir ruh. Heyecanı diri tutmayı sever, dolaysızdır ve oyalanmaz. 🔥
Aslan ise ilişkisini bir masal gibi yaşar. Cömerttir, çok sadıktır, sevdiğini el üstünde tutar ama karşılığında takdir edilmek ve görünmek ister. 👑
Kadıköy'de kahvemi yudumlarken bu enerjileri çok düşündüm. Senin burcun ne, senin hayatında hangisi var? 🌙