Başak burcuyum deliyiz ya kendi kendimizi manipüle ediyoruz, her haltı kafaya takıyoruz
3 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başak burcuyum deliyiz ya kendi kendimizi manipüle ediyoruz, her haltı kafaya takıyoruz
Cevap
7Cevap
Detaycı analizci olduğunuz için. Yükselen başak ay başakta aynı şekil. Deli diyorlar ya işte deli sizsiniz. Bide haksızlığınızı da kabullenemiyorsunuz.
Biz deliyiz ama siz daha delisiniz eşin başak burcu mu
Bekarım ben
Ee kim başak?
Astroloji uzmanıyım. Herkesi biliyorum
Vayyy bravoo💅🏻💅🏻
🙏🏻👍🏻
Terazi erkeği Başak kadını nasıl
Sevgi olur ancak terazinin rahat keyfine düşkün davranışları kendisine karışılmasını istemediği için de başak kadınının karşısında sorumsuz ne istediğini bilmeyen gibi gözükebilir ve ciddi bir erkek Vibe ı vermeyebilir
İlişkide ciddi güvenip inaniym mi
Yani gördüğü andan beri helalimsin kafasında düşün galataya çıkma planı bile yaptı
Yani flörtöz birisi. Gözlemleyici ol. İcraatine göre davranırsın
Yani kendisi gitti inst biyografine ben demeden tarih yazdı kendisi paylaştı ailesine fotoğrafımızı attı annesi babası ablası babannesi bile biliyor ardından ailesi evdeyken beni davet etti evlerine beraber bilgisayarını kurduk annesiyle sohbet ettk
Sen bu işlerden anlarsın kalıcı mı geçici mi?
Çocuk seni baya beğenmiş. Terazi delikanlıdır beğendiyse gereğini yapar. Şuanda ciddi gidiyor ilişkiniz. Yine de gözlemleyici ol. Dengeli davran
Başağım ya zaten delikanlı olduğu için aşık oldum ya dengeli nasıl Olcam çok zorlanıyorum ona kafamda kurduğumu yansıtmaya çalışıyorum gözlemleyiciden kastın gözü dışarda olablir mi gibisinden?
Başağım ya zaten delikanlı olduğu için aşık oldum ya dengeli nasıl Olcam çok zorlanıyorum ona kafamda kurduğumu yansıtmaya çalışıyorum gözlemleyiciden kastın gözü dışarda olablir mi gibisinden? .
Yani sana nasıl yaklaşıyorsa nasıl değer veriyorsa sende aynı şekil değer ver aynalama yöntemi deniyor buna.
Hmmm fazlasını vermiyim çok teşekkür ederim sana dmden yazma şansım var mı
Dm den konuşmuyorum kimseyle
Ay o zaman buradan yazsam cevaplar mısın niyetim kötü değil asla yemin ederim
Yani ömür boyu ilişki hakkında taktik veremem. Sadece nasıl davranıyorsa sende öyle davran yeterli.
Terazi burcu için mi aynataktişi yoksa herkes için mi geçerli
Başka neye dikkat ediyim ayna dışında
İcraatine bak yeter. İcraati varsa seviyordur zaten.
Hmmm öyleli çok sağol icraatine bakıcam nasılsa bana karşı aynısı ayna taktiği ile yapcam başka bir şey yok di mi? Kafamda bazen çok kuruyorum
Kasma kendini normal davran işte.
Tamam anladım merciii bocuupp.
Ben bu saatten sonra hiçte takmıyorum, Nerden incelirse ordan kopsun kanka 😂 🙌
Sende mi başaksın istemediğim ip kopmasın yaa🤣
Kıyamet kopsa yakar sigaramı seyrederim, Son sigaramı içemeden ölürsem ona üzülürüm sadece 😂
maalesef başağım, Çok isterdim gamsız bir insan olmak, Bugüne kadar neler çektim ben bilirim ama bundan sonrası dediğim gibi 😂
Ya biz sevdik mi tam seviyoruz ya
Ayy bundan sonra alcam cigaramu oturcam püf püf içcem
Orası öyle de ama sevdiklerimiz değiyo mu buna o var işte ☺️
İç kız vallaha, Sanki bugüne kadar içmedin de noldu boş ver 😂 🙌
Ay inş değer be
İnsanları da çok sevme çünkü insanlar sevilecek bişey değildir, Benden sana abi tavsiyesi 😂 🙌
Ay öyle mi diyon abiii
Kesinlikle bak, Beni dinle pişman olmazsın, Bi söz var "İnsanlar seni önce delirtir, Sonra deli der" diye, İnsanları çok takma tamam mı ☺️🙌
Bundan on sene sonra "Bitane abi vardı ve bana böyle söylemişti, Az bile söylemiş" diyeceksin 😂 🙌
Ahahahah abim arada yazarım sana başak abimm🫶🏻🤣
Eyvallah kardeşim benim, Cansın ☺️🙌
Sende abimmm👏🏻👏🏻🫶🏻
Bide övünüyorsunuz ya o başınıza bela oluyor işte :)
Düşün bunca şeye rağmen yine övülecek bir burcuz👏🏻💅🏻💅🏻💅🏻
Yok kendi kendinizi övmeniz sorun zaten :D
Ama mükemmel olmamız bizim suçumuz değil 💅🏻💅🏻
Mükemmel olan akrep kadını ama siz bilirsiniz tabi :D
Şöyle burcum başak yükselen akrep💅🏻💅🏻
Yükselen akrep beni alakadar ediyor ama bu durumda karşı cins olarak :D
kablaık ve kırıcılık da var sizde. ama şizofren boğaaları geçemezsiniz kabalıkta
Yok ya bence dobrayız kibarız
dobra ayagına milleti kırıyorsunuz farkında değilsiniz. bunun adına dobralık denmez. onun bi üslubu olur.
Tamam işte uslubla söylüyoruz patavatsızlık ile dobralık aynı şey değil ki
Aşsiri dettayy
Kanserliğiz MK. Ya kanserlik
Valla rezil berbat noktayı bile kafaya takar karşıki tarafın mkoyarız
Boğa Başak çok iyi anlaşır kanka olarak
Sıkıntılıyım bende 😂
Sende mi başaksın😂😂😂🤣
Evet bizde deriniz😂
Bizde manyağız 🤣🤣🤣🤣
😂😂👌
benden uzak dur 😂
Valla başak erkeği daha mal biz malız ama siz daha malsınız hesabı
ben aslanim olm Allah korusun
Ne demek Allah korusun😂
başak erkeği kari gibi dedikodu onlarda, trip onlarda , aglama sizlama sikayet onlarda gerci kadinlar öyle tipleri seviyo
Yok be o tipleri Başak kadını asla sevmez
sevmesin zaten 😂 başak kadiniyla hic tanismadim ya nasıl erkeklerden hoşlaniyorsunuz
Valla delikanlı mert temiz ahlaklı babacan tipler
iyimiş çok bisey istemiyon insallah bulursun karşim
Buldum da inş bulduğum ömür boyu umduğum gibi çıkar💅🏻💅🏻🫶🏻
valla bu devirde zor herkes boşaniyo ediyo herkes kendi derdinde bakalim hayirlisi
Ay o devirden olmayalım ya
inşallah yazsana bana arada dertleselim ya
Yazdım
teşekkürler basak burcu kadın tesekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili Başak dostum, enerjini öyle derinden hissettim ki! 🌙 Yönetenin Merkür olduğu için zihnin bir an bile susmuyor, sürekli analiz ediyor. Detaylarda kaybolup kusursuzluğu ararken kendini o düşünce döngüsünde yoruyorsun. Kedim kucağımda, tütsüm tüterken hep hatırlarım; Başak’ın o şifacı ruhu aslında harika bir yetenek ama önce kendine şefkat göstermeyi öğrenmelisin. 🌿 Zihnini sakinleştirmek için yanında ametist taşımayı denedin mi hiç? Sen bu aralar en çok neyi kafana takıyorsun, anlatsana? ✨