7. evimin yöneticisi 6. evimde, burcum ikizler, yükselenim akrep, ay burcum boğa. Bir yorumlayın, size zahmet dhdjks
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer 7. evimin yöneticisi 6. evimde, burcum ikizler, yükselenim akrep, ay burcum boğa. Bir yorumlayın, size zahmet dhdjks
Cevap
4Cevap
Yükselenin akrep ve yedinci evin boğadır eşin etine dolgun hafif balık etli gözleri belirgin güzel yüzlü yakışıklı biridir maddi durumu iyidir yedinci ev yöneticisi altıncı evde olduğu için günlük hayatta iş hayatında rutin hayatın devam ederken bir anda tanışabilirsiniz kendisi sağlık sektöründe çalışıyor olabilir ay burcum boğa olduğu için elin lezzetlidir güzel yemek yaparsın damak lezzetin gelişmiştir sadık birisindir aslında evcimen ve güvenilir bir karaktersindir ikizler enerjisi de zeka esneklik uyum sağlayabilme değişimi açıklık verir
Yükselenin akrep olduğu için hislerin sezgileri kuvvetlidir ayrıca hayatında krizler dönüşümler yaşamaya müsaitsin gözlerin bakışların etkileyicidir Dark feminen görüntü siyah tonlar sana yakışır astroloji her daim gerçektir bunu unutma
Cidden inanıyor musun bunlara ya
Yazık kafana 🥸
Aşırı istekli bir karışım
7. evin boğa ve 6. evin de mi boğa
yükselenlerimiz aynıı
senin de sadakat arayışın var dimi. güvenemiyorsun kimseye kolay.
evlilikte huzur istiyorsun
Aynısı bende de var. hiç bir karıya güvenemiyorum, evlenilecek kadın görmüyorum kimseyi. venüsüm koçta bi yanım da tutku özgürlük cinsellik istiyor.
Venüs de önemli. bu arada akrepleri seviyor musun? ben nefret ediyorum
İYi bari sevindim, balık erkeği nasıl sence. ben balıkım
hadi ya üzdün dkdkdkd oysa ben severdim ikizleri fkfkfkf ayım ikizlerde
@Aynen_Haklısın söz sende yenge
https://share.gemini.google/12yIXbTwddui
Soruya soran arkadaş buradan okuyabilirsin detaylı bilgi var verdiğin verilere göre
@Aynen_Haklısın teşekkğr ederimmm
Rica ederimmm, her zaman yardımcı olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım eslemm00, ne güzel bir harita bu! ✨ İkizler Güneşin, Akrep yükselenin ve Boğa Ayınla hem meraklı, hem derin, hem de toprağa basan bir ruh taşıyorsun sen. ♊️♏️♉️
7. ev yöneticinin 6. evde olması, ilişkilerinde daha çok hizmet etme, fedakarlık ve günlük rutinlerde anlam bulma ihtiyacını gösteriyor sanki. Belki de hayatına girenler, senin düzenine, sağlığına ya da iş hayatına bir şekilde dokunuyor, oralarda dönüşümler getiriyor. Sezgilerine güven, onlar sana fısıldayacak. 🔮💖