Güncellemeler
1 ay
Gönül Nisan Koç’unda iken mi…
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Koç erkeği iyi hoştur da yorar toksik bir burç boş ver
bak benim aslan Hep koç aslan iyi anlaşır diye bir şeyler duydum Bende deneyim dedim Nefretim oldu Duygusal bir kişiliksen dedim dediksen uzak dur koç erkeklerinden
Ahaha koç burcundan bol ne var ki bu sitede bolca bulrusun
Tanıdığınız varsa da olur
Yorumda sitenin oğlak burcu olarak gösterdiği 42 yaşında bir zat yorum atmış ve komedi cidden bu oğlaklar. herşeyleri kuraldan ibaret. bol hesap yaptıracan bunlara makine gibi çalıştıracaksın varyasyonları olasılıkları hesaplıcaklar. kafaları basmıyor ama burçları karalıyorlar. tüm mesele duygusal zeka yoksunu olmalarından kaynaklı. kendini üstün zeka gören gerçekte hiçbir şey bilmeyen tipik toprak burcu
Pazarda var, kiloyla satıyorlar. Semt pazarına git mutlaka bulursun.
Off
Burca göre erkek avına çıkan kadın modeli. Asıl buna off
Sizin burcunuz ne çok pardon da ayrıca ava çıkmak diye bir şey yok burada enerjimizin uyumlandığını düşündüğümü belirtmişim beyefendi
.. burcu erkeği nereden bulurum, bu nasıl bir söylem peki? Amasya elması veya reklamlardaki bluzu nereden bulurum gibi. Bir erkekle tanıştığında burcu oğlak ise uzaklaşıp, koç ise yakınlaşıyor musun mesela? Bu bana gerçekten çok saçma geliyor. Çünkü ikiz arkadaşlarım var, aynı gün doğmuş arkadaşlarım var ama hepsi diğerinden farklı karakterde. Annesinin karnından 1 dakika ara ile çıkmış kişilerin bile karakteri aynıyken, 5 Nisan 'da doğmuş iki kişinin benzer karakterde olacağını size ne düşündürüyor?
Burç kitabında yazılanlar 4-5 kişiden 1'inde belki tutuyor. Burca göre erkek aramak %20 ihtimali zorlamak gibi saçma ve gereksiz geliyor bana hanımefendi...
Daha önce de dediğim gibi, enerjimizin uyumlandığını, ortak yönlerimizin olduğunu ve misal; Mart Koç’u erkeğinden daha farklı olduğunu düşündüğüm için Nisan Koç’u erkeğini tercih ediyorum. Beni kendisine daha çok bağlıyor, daha çekici geliyor ve bir birliktelik istiyorum. Uzun zamandır aşk hayatım yok ama bu süreçte dikkatimi her defasında üzerine toplayan ve ilgimi çeken tek burç oldu ama aydan aya değişkenlik gösterdiğini fark ettiğimden, özel olarak ayına kadar belirttim.
Tabii ki de insanları burçlarına göre yargılamıyorum. İnsanın karakteri zaten ne olduğunu tekte belirler. Kişinin fikri neyse, zikri de o’dur benim için. Burca göre insan yargılamak benlik bir şey de değil zaten çünkü falcıyım ve hepsini daha yakından tanımak ve keşfetmek isterim.
Umarım kendimi açıklayabilmişimdir beyefendi.
Hanımefendi, okuduklarınızı anladım ama anlamlandıramadım. 4-5 insanda bir denk gelecek, ki onda da burcun tüm özellikleri değil 10 taneden 6 tanesi denk gelecek bir kural kitabı için insanları sınıflandırmayı genel olarak yanlış buluyorum. İnsanları Amasyalı, Adanalı... gibi doğup büyüdüğü şehre göre kategorize etmek çok daha mantıklı. Ama ben sabaha kadar anlatsam dil döksem ikna olmazsınız biliyorum, çünkü ben de aksine ikna olmam.
Yaniii, evet. İkimizin de iknâ olmayacak kadar insan olduğumuzu anlamanız beni mutlu etti. Yine de burca göre bir yargım yok, olmaz da. Çünkü bana yapılmasını istemediğim bir şeyi, bir başkasına yapmam. İyi günler beyefendi.
Ben aslanım aslan erkeği bir numara
Temmuz Aslan’ını daha çok severim çünkü birbirimize çok uyum sağlarız ve cidden çok komikler
Gel tanışalım o zaman
Aynen öyle aslan iyidir
Niye özellikle Nisan ?
Belirttim
Değişikmiş. Bunuda ilk defa duydum
Sizin burcunuz ne?
Koç ama ben Martım tabi
Ne güzell bende Haziran İkizler’i
Hm iyi anlaşabiliyor muyuz yani pek bilmem aylarını falan ben
Bunun için bir Tarot açılımı yapabilirim 😄
Aa severim çakrada açıyor musun
Hayır ama istersen birlikte bakabiliriz
Hmmm nasıl olacak
Instagram?
Hiçbir sosyal medyam yok :) kullanmıyorum.
Aççç
Teşekkürler. Ben evliyim gerek yok şimdi hanım sorar niye açtın falan
Şansına küs 28 Mart xd
Kaderimdir dedim üzülmedim ki