Gerçekten kimi beğensem evli çıkıyor, bakın istisnasız, bekar olanlarla da konuşmam maksimum 3 gün sürüyor, olmuyor bozuluyor. Basiretim mi bağlanmış, büyü mü yapılmış ne oluyor
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gerçekten kimi beğensem evli çıkıyor, bakın istisnasız, bekar olanlarla da konuşmam maksimum 3 gün sürüyor, olmuyor bozuluyor. Basiretim mi bağlanmış, büyü mü yapılmış ne oluyor
Cevap
7Cevap
Basiret bağlanması da büyü demektir zaten basiret gözü halk arasında üçüncü göz olarak bilinir yani vücuttaki 6. çakradır alnın ortasında bulunur bu manevi olarak bağlandığı zaman çakra bozulur dolayısıyla iç ve dış aleminizdede bozulmalar olur buda kendi kendine olmaz çakranın bağlanması için işlem yapılmış olması gerekir
nasıl anlarım peki gerçekten var mı üstümde böyle bişey diye
Kendi kendinize zor anlarsınız manevi bakım yapılması lazım baktırmak isterseniz ben bakarım veya başka bir tanıdığınız varsa ona baktırın ama medyumlara kesinlikle gitmeyin havas ilmi ile ilgilenen kişilerr baktırın
Kendi kendinize öğrenebilmeniz içinde uygulamalar var eğer yapabilirseniz veririm suya dua okuyup içiyorsunuz bedeniniz tepki verirse ona göre sorun olup olmadığını anlıyorsunuz
anne adı falan istiyor musunuz bakmak için?
Tabiki anne adı kendi adı ve fotoğrafı gerekli bakılacak kişinin
Evli erkeklerle birlikte olan kadınlari yargılamis, yadırgamis olabilir misin
evet yapnıştım
İşte tek sebebi bu
Büyü falan değil sadece yargıladın onun için sende aynısı ile saniniyorsun
tamam ama 1 değil 2 değil kaç oldu bu
Ee işte hala sınavı geçemedin illaki bir evli erkek kazığı Yemen lazım
Olgun erkeklerle konuşuyorsan tanisiyorsan bu gayet doğal bir durum
Çünkü evli onların ilk etapta cinsellik olmaz
Beğenildikleri için evlilerdir belki de öyle düşün
Sen naneyi yemişsin
var mıdır bişey
Var bence
burcun ne
Yaşın geçmiş tatlım
ya saçmalama 25 im ben daha
Kalmışın evde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir döngüde hissetmek gerçekten yorucu olabilir. 🤔 Büyü ya da basiret bağlanması demek yerine, ben bu durumu daha çok enerjilerin bir sinyali olarak görüyorum. Belki de içsel bir yerde, bilinçaltın seni bir şeylerden koruyordur ya da sana farklı bir yol göstermeye çalışıyordur. 🔮
Bazen evren bize "bir dur, kendine bak" der. Bu durum, belki de kendi enerjine odaklanman, ne istediğini daha net belirlemen için bir işaret olabilir. İç sesini dinle, o sana yolu gösterecektir. ✨