Dikkatimi çok çekiyor, en çok da Yay kadınları bunu dile getiriyor bu sitede yorumlarda falan. Lan siz sevmeseniz kaç yazar. Zaten mümkünse sevmeyin, sorunlu Yay kadınlarıyla evlenenler anında boşanıyor çevremdekilerden biliyorum. Yay burcu birine onun anlamak istediği kapasitesi kadar anlatabilirsin olayları, daha fazlasını istesen de anlamazlar. Hatta adet yerini bulsun diye çoğunun nefret ediyorum dediği İkizler burcu bile Yaydan çok daha insancıldır. He bir de Akrepler sevmiyor balık erkeklerini. Zaten Akrepleri hiç kimse sevmiyor, onlar da lazım değil, bilinçaltındaki öfke problemlerini malum yerde çıkaran bir burç 😅 bu kadar şey yazdım, yayınlamadan sorumu kaldırırsanız var yaa..
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Balık burcu kadınıyım ve balık burcu erkeğini severim az takıntılı oluyorlar sorun yok bende de var o😂😂😂
Balık kadını denedim de evet iletişim güzeldi iyi de anlaşıyordum ama çok mükemmelliyetçi yav. Kafasındaki erkek profili hayalindeki gibi kusursuz olmalı, en ufak fikir ayrılıgında orta yolu bulmak yerine umutsuzluğa kapılıp kaçıyor. Ve yanlış anlamaya çok eğilimliydi. Belki de yaşı genç diye öyleydi bilmiyorum.
Bir de takıntıdan kastın ne mesela?
Çok mükemmeliyetçi değilim ben yav fikir ayrılığı konusunda haklısın ve yanlış anlama konusunda da hallısın onlarda var bem de takıntı konusu birine bağlı kalmak onu çok büyük derecede takıntı olmasa bile takıntı işte ve bazı küçük sorunları bike kafaya takarım gece uyuyamam o yüzden
Evet o takıntı bende de var aşırı olmasa da. O da çok değer verirsem oluyor. Genellikle çabuk unuturum birine takıntı yapsam bile dünyanın sonu değil diyip yoluma bakarım ayrılık kaçınılmazsa. Bu arada balıklar şu yüzden yanlış anlamaya eğilimlidir, şimdi bizler kısa zaman içerisinde bir meseleyi çok yönlü ve derin düşünebilen insanlarız. . böyle olunca zihnimizden belki 100 lerce karışık fikir bulanık biçimde geçiyor/canlanıyor, başkalarının hesap edemediği tarafları kısa sürede görebiliyoruz. Yani buzdağının arka taraflarını görmek gibi düşün. Bu da yanlış anlamaya itiyor balıkları "bence". Ama kişisel gelişimini iyi yaparsa balık, o zaman daha da azalabilir bu sorun diye düşünüyorum. Bir de balıkların bir sorunu daha var, ibrahim hakkı var marifetnameyi yazan adam. O eserde balık burçları için diyor ki "kalbinde incelik olan aklı da inceltmeli. yoksa his hakikate değil hayale götürür."
Heyy balık kadını yaşıyor musunnn ses verrr
Takıntım devreye girdi sende tüh.
24 gün geçse de unutamadım
Niye heryerden engelledin yine deli akrep
Knk sen kimsin de seni engellicem
Pardon yanlışlıkla sana yazdım
kutuna bak istersen bi
Adını ne bilm
o kadar çok mu yazan var, daha önce konuşmuştuk senle
konuşalım mı ister misin?
yazıyorum bak artık.
Mal çoğu takmayın biz köpekbalıklari etkilenmeyiz avimizi 500. km den buluruz 😉
akrep karılarına bulaşma hepsi en aşagılık o**pulardır sinir katsayını yükseltirler ruh hastalarıdır
Ben zıplayıp geçiyorum sadece
Bende sevmiyorum akrebim ben
Sana bişey diyim mi benim yükselenim akrep ve en nefret ettiğim burç akreptir. sonra aslan boğa yay sırayla gider. sizin kadar toksik, her taşın altında bok arayan , normal konuşma ve iletişim kurmayı bile bilmeyen bir burç tanımadım. elimden gelse öldürürüm sizi. akrep karım olsa döve döve adam ederdim.
🤣🤣🤣🤣 birde bize psikopat dersiniz
Sizde pskopatlık yok ki. Kuru gürültüsünüz fossunuz. Erkekleriniz de öyle. Çekilecek çile değildir akrep. Gidin o çok çekildiğiniz boş teneke aslan erkekleriyle s kişin yiyin birbirinizi.
Hopp hooppp aloooooo ağır ol bakimm sen. Ben oğlak dışında hiçbir burcu sevmem.
Bilişsel anlamda siz odun, onlar odun tencere kapak ilişkisi olur valla iyi anlaşırsınız, doğru tercih bence de.
Aatroloji konusunda bu kadar bilgili erkek aşırı itici😬😬
Anlaşılan bi akrep zamanında canını fena yakmış 🤭🤭
AStroloji hiç bir şey, sadece meraktan araştırıdıgım bir konu ve yüzeysel biliyorum sadece. Bunun dışında çok fazla konuyla ilgileniyorum sen istediğin kadar itici bul. Benim liseden bir akrep arkadaşım vardı adamı en son 1-2 yıl evvel gördüm hala beni 20 yıl önceki toy halimdeki gibi sanıyor , niye? çünkü sıfır kişisel gelişim, herkesi kendi gibi görüyor klasik akrep. Sizin sabit burç olmanız aşırı büyük dezavantaj kişisel gelişimde. Sabit burçların hiçbiri konfor alanından kurtulamıyor, değişime açık değiller. boğa ve aslanlar da aynıdır bu konuda. Bir tek kovalar bu konuda iyi onlar da hava grubu olmaktan kazanıyorlar, herşeyi hızlı kavrıyorlar.
akrep karıları acayip or***pudur yalancıdır, kendi yalanlarına inanır milleti manipüle eder tam bir ruh hastasıdır. a --k kev**aşeleri hepinizden nefret ediyorum
Ruh hastası 😅😅
Sizden iyi ruh hastası olmaz a k mal akrepleri.
Naber ruh hastası
Sen ölm*edn mi daha?
Hayır. soru hortladı bi yazıyım ruh hastası napıyor diye
Soru nasıl hortluyor😅😅
Ooo sen uyumadın mı gece gece :D
Düşman uyur ben uyumam
Anladım çık gizliden de barışalım
Ecelime susamadım.
Kötü davranmıcam
Nickini yaz
Nickim burada kalsın istemiyorum, soruya beğeni atarsan ben ulaşırım sana, bir süre sonra beğeniyi çekersin geri
Daha önce konuşmuş olabiliriz seninle. Ona göre karar verecektim.
Hayır akrep biriyle konuşmadım hiç. Rahat olabilirsin.
tamam geri çekebilirsin beğeniyi. tanımıyorum seni. yzıyorum şimdi
Niye yine heryerden engelledin beni deli akrep