Uzun süredir flört tarzında ama fazla açılmadan konuşuyorduk, alışkanlık olmuştu. Birkaç gündür ben yazmıyorum, o da yazmıyor, kendiliğinden adım atmıyor asla
21 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her oğlak bir değil arada bir sürtüşme yok ise ben atarim asla sorun degil ama herkes bir değil
Çok cesur değil oğlak erkekleri ama sen geri çekilirsen koşar
yazmamam daha mı iyi olur ben susunca o da susuyo sürekli ben çabalıyo gibi hissediyorum artik
Offf bak aynısını yasadim ilk çocuk tanışmak istedi ama sonradan istemiyo gibiydi konuşma bitti devam etti falan manasızdi sonra ben artık yazmaz oldum o peşime düştü ve ben artık soğudum o baştan tanışalım vs hoşlanıyorum dedi ama iş işten gecmisti vedalastik
Korkak erkeği annesi sevsin biraz bekle gelmezle next next next
Atması için ışık görmesi lazım. İstediğini belli etmen gerek yoksa Atmazz
ne ışık olmalı bende öyle en azından :D
Senin burcun ne
aslan
Aslanla oğlak arasında kesinlikle bir çekim var. Özellikle cinsel çekim. Birincisi oğlak erkeği biraz ketumdur. Gizemlidir yani. O biraz yorucu. Yani bana öyle gelmişti. Duygularını diplerde yaşamazlar pek belli etmezler daha doğrusu. Bende aslanım bu arada. Biz pohpohlanmayı seviyoruz ilgi gösterilmeyi vs. duygularımızı dipte yaşıyoruz ama bir oğlak seni memnun edebilir mi tam bilemiyorum. Ama ilişki yaşanır yani onlarla diğer burç erkeklerine göre daha iyi. Sen ciddi mi düşünüyorsun?
Atmaz onlar kız gibi
sen yaz ne var bunda
Atar
Bekleme
Atar uçar bile