Bir keresinde yine normal bir şekilde uyurken ışık hızında turuncu ışıklar etrafında göğe yükselmeye başladım. Uzaya çıktım, uzayda tam karşımda kara delik vardı, etrafı mavi halkalarla çevriliydi, kara deliğin önünde 2 tane adam vardı. Adamlar mavi kıyafetli sarı saçlılardı, siyah da olabilir tam hatırlamıyorum. Ortalarında ise anneannem vardı, kendisi 3 sene öncesinden ölmüştü. Kara deliğin yanında ise tablo vardı. Tablo seviyeler şeklindeydi ve yukarı doğru seviye artıyordu. 3 seviye vardı 1. seviyede yatan adam resmi vardı 2. resimde ruhun bedenden ayrılması 3. seviyede ise kara deliğin kendisi vardı, ben de 2. seviyeye kadar açık olduğu görülüyordu ve resmin yanında asshole yazıyordu. Sonra rüyadan uyandım.
2 ay
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyalarla ilgili böyle yalan şeyler anlatmak helak olmana sebep olur benden söylemesi. Susoruyu sorduğunda itibaren bile kötü bir hissin olması lazım.
Dindar biri sayılmam pek sadece insanların düşüncesini merak ettim. Her kafa bir değil. Kimi popon açık diye yorumlar kimi sana işaret diye.
Asshole yazmaz ama orada açık veriyorsun yalan olduğuyla ilgili
Yok valla öyle yazıodu hatta uyanır uyanmaz ilk anlamına baktım
Simdi yapan söylüyorsan zaten çarpılirsin bu 1. Hadi diyelim ki gördün. Belki şeytanı bir rüyadır. Ya da anneannene dua et azap görüyordur belki. Assholeyi çıkarıyorum tabi onu yorumlamak zor
Dindar değilim çarpılmaya inanmıyorum. Nenem kötü biri değildi ayrıca assholeyi bilmiyorum
Tamam Allah rahmet eylesin. Dua et nenene.
Ediyorum sağol.
Totiş açıkta yatma kardom asshole üşümesin
Puahhaha normalde hep götüm açık yatarım ama bu tarz ilk defa oldu
Kabir azabı mı çekiyor acaba
Kendisi melek gibiydi sanmam
O zaman bilmiyorum