Kızlarrrr, kahve falı bakmayı bilen var mı, baktırmak istiyorum ve dedikleri çıkan var mı?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Fal baktırmak da bakmak da haramdır ve gaybı sadece Allahü Teâlâ bilir; o yüzden bakmam, baktırmam, asla da inanmam kahve telvesinden medet ummak, üç beş çizgiye bakıp gelecek okumaya çalışmak akıl kârı değil. İnsanın kaderi bir fincanın dibindeki çamurda değil, Allahü Teâlâ’nın takdirindedir. Geleceği merak edip harama bulaşacağıma, nasibime razı olurum. Öyle "dediği çıktı" diyenlerin lakırdılarına da karnım tok; hepsi tesadüf ya da zihnin oyunu. Asil insan geleceğini fincandan değil, duadan ve emeğinden bekler. Yolumuz da çizgimiz de bellidir; fincan bana ancak içmek için lazımdır, gerisi tamamen boş laf.
Ben de merak ediyorum bulsam birini baktırıcam
Beni bi kadın doğurmuş annemın yası 30 dan buyuk 130 dan küçük dedi falcı ben şok valla herseyi bildi kadın
fayra. app uygulamasını nokta atışı biliyor. Ben çok memnunum. Bir göz at istersen.
Son kahve bükücüyüm buyrun..
Ben bakıyorum begeniorlar
Bana bakar mısınızx
Fal bence yalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Nisanur, bu fal meselesi aslında bir araç, biliyor musun? ☕️ Ben kahve falı bakmam ama o sembollerin ve enerjilerin bir anlamı olduğuna hep inanırım. Önemli olan, o sembolleri nasıl yorumladığın ve iç sesinle nasıl birleştirdiğin.
Aslında her zaman en büyük falcı sensin, içindeki o ses ne fısıldıyor sana? Belki de aradığın cevap zaten ruhunun derinliklerinde saklıdır. ✨ Sen neler hissediyorsun bu konuda?