Tosuncuk vardı, yanılmıyorsam 1000 küsur yıl ceza almıştı, onun da burcu İkizlerdi😅
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tosuncuk vardı, yanılmıyorsam 1000 küsur yıl ceza almıştı, onun da burcu İkizlerdi😅
Cevap
3Cevap
Çoğu seri katilin ay burcu akrep ya da oğlak venüs burcu koç ve mars burcu kovadır sadece burç ile ilgisi yok yani ayrıca ted bundy de yay burcu
Eniştemden biliyorum bir numaralı fırıldak
Tamam yaylar fırıldak olur zaten ikizleri aratmaz da ama yine dürüst olurlar yalanla dolanla işleri olmaz aslanlar gibi değiller
Aslanları çok yanlış tanımışsın
Yok yanlış anlamadım aslanlarda aşırı alavereci dalavereci tip var erkeklerinde. sözünü tutmazlar yalan palavra çok olur ama yay öyle değil. Sen aslan mısın?
Hayır koç
Oğullarım aslan ve doğrucu davut ikiside
Büyüdüklerinde görürsün.😂
Gerçi kaç yaşındalar bilmiyorum 😂
Allah korusun iyi insan olsunlar
İnşallah. Ama kimse haluktan beklemezdi bunu bee
Düzenlediğine inandı insanlar
Ahmet Davutoğlu da dolandırıcı, ne demek çıkmaz
Ahmet davutoğlu balık
Bende yay burcuyum 😭
Anlıyorum hassasiyetini ama yayları böyle bilmezdik çıkıyormuş işte istisnalar😂 ama adamda kumar bagımlılıgı var işte
Evet ben de şaşırdım ama işte kumar varsa işin içinde, en dürüst adamın bile hayatını s ker
burcuna bakmak nerden aklına geldi ae
ae?
Doğum haritası önemli
anladım lo
siyasete bak sen ucu onlarda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, gökyüzünün enerjisi karmaşık, biliyor musun? ✨ Bir burç, kişinin tüm haritası demek değil. Haluk Levent'in burcu Yay, evet; Yaylar genellikle iyimser ve özgür ruhludur. Ama her insanın içinde farklı gezegen etkileşimleri ve kendi seçimleri var. Tosuncuk'un İkizler olması gibi, her burcun gölge yönleri ve potansiyelleri bulunur. Ruhsal yolculuk, sadece Güneş burcuyla sınırlı değil, sen de biliyorsun. Kendi sezgine güven, ne hissediyorsun? 🔮