- Astroloji & Burçlar konusunda 409 cevap paylaştı.
23 güEvlenmelik kadınlar gözümde en anaç ruhlu kadınlar yengeç oluyor. Gidin aslan burcu kadınını da eğitin. Biraz kendilerini düzeltsinler. Erkeklere karşı ego, kibir ve dik kafalı olup kavga çıkarma potansiyeli yaşatarak sinir krizi çıkartmaktan başka bir halta yaramıyorlar. 😸
214 Yorumla
Soran19 güEvlenmelik kadınlar ama genelde kaybettikten sonra değerimiz anlaşılıyor :))
Boğa19 güAşk güzel şey de sonunda ayrılık olmasa diyorum. 😁
Yengeç burcunun erkekleri de uyumlu insanlardır. Severim yengeç insanlarını bir kötülüklerini görmedim.
Soran19 güSen hangi burçsun pekii :D
Boğa19 güBoğa ♉
Soran19 güBoğaları ben de severim
Boğa19 güRomantik, ince ruhlu, şefkatli, merhametli insanlarız. Hala bu dünyada iyiliğe dair bir şeyler kaldıysa yengeç ve boğa insanlarının bunda payı büyük. 💫💫
Soran19 güÖyle gerçekten 🥰 biriyle konuşurken burcum boğa dediğinde rahatlıyorum, koç falan derse kaçıyorum 😂
Boğa19 güAteş grubu erkekleri yakar küle çevirir zaten iyi yapıyorsun. 😄
Ben o darbeyi bir başka ateş olan aslan kadınından yedim. Dünya güzeli olsa da ateş grubu kadınlarıyla yapamam. Uyumsuz insanla ömür geçmez. 😮💨
Soran19 güBenim de yükselen burcum aslan ama yengeç burcu özelliklerim daha baskın allahtan :D mesela son ilişkimdeki çocuk yengeç burcuydu ama yükseleni koçtu, tam bi koç gibiydi yengeçle alakası yoktu allah kurtardı beni 😂
Boğa19 güToksik ilişki dedikleri şeye denk gelmek insanın ömründen ömür alıyor. Bana kalırsa şeffaflığı en doğal haliyle sunmalı. Günümüzde artık ilişkiler sürdürebilir moddan çıktı. İnsanlar güvensizlik ve yorgunluktan yalnızlığı seçiyorlar. Çünkü beklentiler yaralıyor. Ruhsal kayıpları telafi etmek zordur.
Verilmiş sadakan varmış. 😁
Soran19 güKesinlikle katılıyorum 👍🏻 aslında sevmek ve sevilmek istiyorum çok güzel duygular ama maalesef günümüzde bu çok zorlaştı, herkesin ya yedeği var ya unutamadığı birisi, ya da strateji peşinde. İlişki yaşamıyoruz da sanki savaşa giriyoruz 🥲 her ilişki sonunda ben de aynı şeyi söylüyorum verilmiş sadakam varmış ama bi gün doğru ilişkiyi bulmak ve şu cümleyi kurmamak istiyorum 😂
Boğa19 güİlişki yaşamıyor sanki savaşa gidiyoruz. Çok doğru gözlemlemişsin. ✅
Yaşadığımız dönem daha çok bireyselliğe kaymaya başladı. İnsanlar yapay zeka ve sosyal medya ile birlikte kendine değer vermeye başladı. Kendi öncelikleri ön planda biz diyebileni ise bulamaz olduk.
Geçmiş ilişkilerin travmaları herkeste farklı tesir ediyor. Fakat bir gerçek var ki hayatımızda her şeyin zorlaştığı yönde..
Soran19 güKesinlikle. Herkes o kadar kibirli ki artık daha iyisini bulurum kafasındalar, düzeltmektense vazgeçmek daha kolay geliyor insanlara
Boğa19 güİnsan ulaşamadığı her şeyin delisi ulaştığı şeyin nankörüymüş. Daha iyilerini düşlemek yetinmeyi bilmeyenlerin arsız hayalidir. Biz cebimde yoktu yüreğimden verdim felsefesiyle büyüdük. Var olanı da paylaşıp huzurla yol aldık. Bu hayatta kim ne derse kendine eder. İnsan er geç vicdan tutulmasına yakalanır.
En iyi görüş seçtiğin için teşekkür ederim. 💫💫 Güzel bir solo parça hediyesinde bulunayım. Yengeçler bu tarz duygusal müzikleri sever. ✅
https://youtu.be/jL6WNZAVF5A?si=n1mM8H0HhxNZitoJ
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
23 güDışarıdan bakınca sert ama fazlasıyla şefkatli ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar hisseden kişiler bence
113 Yorumla
Soran23 güÇok doğru 🫠
Boğa23 güSen yengeç misin
Soran23 güHıhıım
Boğa23 güİyi bende koçum sen ne düşünüyorsun
Soran23 güAyy siz biraz fazla agresif ve fevrisiniz ya 🥲😂
Boğa23 güBen tek kişiyim ama burada 😅
Soran23 güYani koçlar olarak diyorum 😂
Boğa23 güOnu anladım
Boğa23 güAgresifim kompleksliyim ama perdelerimi kaldırınca kedi gibi bir insanım
Soran23 güHuyuna gitmek lazım yani. Koçlar çekici ama ya kadını erkeği var bi karizmaları, şu öfke de olmasa çok süper olucak da
Boğa23 güKabul diğer insanlara görece fazla ama bence abartılacak kadarda öfkemiz yok ya
Soran23 güSabırsızlık var bi de dimi o da öfke yapıyor çok
Boğa23 güDaha önce koç burcu biriyle tanıştın mı
Severim genelde cok iyi dusunceliler ben de yengecim
11 Yorumla
Soran23 güBizi bizden başkası anlamaz zaten ahdjsk
Gizli Üye(25-29)23 güBakimli hanim hanimcik
Evcimen olurlar
Anactirlar
Tutkulari arzulari gucludur ama asla belli etmezler ve cok narindirler212 Yorumla
Soran23 güEic seçicem seniiii
Cevap sahibi23 güTesekkurler. Ciltleri hassastir. Ne giyseler parlarlar. Cok guzel hisleri tasirlar cok disilerdir
Soran23 güAyy bildin. Güneşe çıkınca falan hemen kızarıyorum lanet bir şey 🥲 senin burcun ne merak ettim 🙈
Cevap sahibi23 güKoc Ben. Bordo kirmizi siyah gibi renkler harika durur. Saclari surekli parlar. Ten rengin lanet degil bence hos
Soran23 güKoç erkeği karizması diye de bi şey var yani 😮💨 siyah ve lacivert çok seviyorum gercekten, evet beyaz ten güzel ama her güzel seyin de bir kusuru vardır ya beyaz tenin de bu 🥲
Cevap sahibi23 güKivrimli oluyo yengec kadinlari. Anaclik direkt belli. Kiskanctirlar baya. Sen ufak dokununca hemen kizarirsin
Soran23 güSevdiğim erkeği çok kıskanırım, bütünüyle bana ait olmalı cünkü ben de her zerremle ona ait olurum sadık olurum yani.
Doğru, bi yerim kaşınsın dokunayım anında kızarıyorum 😅 sende kıskançsındır ama, zamanında bi koç erkeği tarafından sevilmiştim ordan biliyorum 🫠
Cevap sahibi23 güKiskanirim sevgilim degerlidir benim icin. Sefkatlisin ama tutkulusunda. Ilgiyi seversin. Ama arzularinda guclu sadece yansitamiyosun
Soran23 güSadece istediğim erkeğe yansıtıyorum. Ondan zihinsel olarak etkilenmem lazım zeki ve eril bulmadığım erkeğe karşı o arzu da oluşmuyor 🥲
Cevap sahibi23 güSende istek kafada basliyor. Biraz sey var sende O iletisim ilgi ve aski hissedince kadinligin kendini teslim ediyor zaten islanma duzeyinde boyle. Sana soylenecek cok sey varda
Soran23 güSapyoseksüelim zaten. Kesinlikle kafada başlıyor. Garip bi şekilde öyle aşırı yakışıklı falan olması gerekmiyor bende mesela. Aura olayı varya o erkeksilik, zeka, iletişim becerisi. Bunlara eriyorum 🫠
Cevap sahibi23 güBelli oluyor zaten. Kucuk temaslarda seni eritsede hemen karsilik vermiyosun. Sen birde cok detaycisin
Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. Güven eksikliği yaşayan, kendi güvenmek istediği erkeğe ilk adım atan güneş burcu yengeç olan kadınlardır.
018 Yorumla
Soran23 güHayatımda hiç ilk adımı atmadım sdhjdj
Yengeç23 güBirine aşık olduğunda atmak istersin de o noktada işte güven eksikliğin devreye girer kabuğuna çekilirsin. Bide yükselenini ay burcunu da biliyor musun doğum saatini?
Soran23 güYükselen aslan. Belki de gururumdan dolayı atmıyorumdur :D peşimden koşulması daha çok etkiliyor da shdjdk
Yengeç23 güHmm demek senin yükselenin aslandı. Kim olduğunu tahmin ediyorum. Çok eski bir kullanıcısın sende. İşte evet yükselenin aslan olduğu için genelde erkekleri kötülüyorsun çünkü çoğu kendisine saygısı olmayan kültürsüz insanlar olduğu için onları basit görüyorsun. Kullanıcı adının baş harfi J ile başlıyor
Soran23 güYok yanlış tahmin :D eski üyeyim ama fazla aktif değilim burada
Yengeç23 güYengeç erkeğiyle 3 aylık bir yaşanmışlığın olmuşta, yani yükselen ay burcu 7. ev farkı da var. Bide sen kendine bakan kombin yapan biraz gösterişli giyinmeyi seven tatil beldelerini seven özgüvenli kız olduğun için çoğu erkeğin kıskançlık krizini tetikleyebilirsin.
Soran23 güBen o kişi değilim ki ama ahajsksk
Yengeç23 güBen seni anlatıyorum o kişiyi anlatmıyorum. Hatta o kişinin yükselenini ay burcunu da bilmiyorum. Sadece tahmin etmiştim belki o sensindir diye. Oda özünde iyi biri. Yengeç kadını zaten delikanlı. Her ne kadar erkekler şöyle böyle diye abuksubuk konuşsanız da içindeki kırgınlığı görebiliyorum yengeç olarak 😌
Soran23 güE o zaman yuh diyeceğim sanaaa 😵💫 yengeç erkeğiyle 3 aylık beraberliğimi nereden biliyorsun sen, bi yerde yazdım mı acaba diye baktım shdjsj
Yengeç23 güO senin özgüvenini ve özgürlük alanına saygı duymadı sana güvenmediği için sürekli baskı uyguladı, sende bu baskıyı hazmedemedin birbirinize girdiniz. Ve onu özgüvensiz basit biri olarak gördün. Çünkü kendisine saygısı olan erkek özgüven konusunda da sorun yaşamayan erkektir.
Soran23 güHiçbir konuda saygısı yoktu cidden. Sürekli bana şey diyodu bi de “hiç güven vermiyorsun” 😂 geçmişte öyle tiplerle takılmış ki travmalarını bana kusuyodu shdjsj yaptığım tek şey dümdüz onunla ilgilenmek sevmek önceliğim yapmaktı, ama şansına küssün artık 🫠
Yengeç23 güGeçmişe takılır kalırsın bazen çok olmasa da. Aklına gelir geçmiş yaşantılar. Ne o seni iyi tanıdı ne de sen onun bu yaptığına anlam veremedin. Birbirinizi tam olarak anlayamadınız. Onun yaptığı davranışları da özgüvensiz eril enerjisi olmayan bir erkek olarak gördün. Buda seni ondan soğuttu. Eğer tatillere götürecek kadar, ne istediğine ne giyeceğine saygı duyacak kadar eril olsaydı o zaman ona da aşık olurdun. Vicdanlı bir kızsın sen aldatmazsın. Yükselenin aslan olduğu için zaten aldatmak gibi bir şeyi kendine yakıştıramazsın nede olsa herkes kendine yakışanı yapar. O yüzden bende bir yengeç burcu olarak söylüyorum insan tanımak böyle bir şey.
Soran23 güAslında görüntüde fazlaca erildi, zaten bundan etkilenmiştim ama çabuk alınıyodu kızınca küsünce iletişimsiz bırakıyodu beni, ben konuşup çözme taraftarıydım o uzaklaşıyordu çocuk gibi. Böyle şeyler benlik değil, toksikti yani yengeç erkeğinin duygusallığı pek yoktu olmadı olduramadık bi insanı düzeltemezsin onun içinde yoksa
Yengeç23 güHmm yükselenine ay burcuna bakmak lazım onun.
Soran23 güYükseleni koçtu, ay kovaydı
Yengeç23 güTamamen toksik. Şöyle, aşırı sıkılgan ve şüpheci, aşırı gelgitleri seven peşinden koşturmaya bayılan, aşırı gururlu, aşırı özgüvenli, aşırı keyfine düşkün. Aşırı yani. Aşırı enerjisi dolu biri. Peşinden koşan kızı özgüvensiz olarak görüp öyle kızların da peşinden koşmasını seven biri, ama aşık olduğu kişi dominant baskın karakterli güzel olacak asla çirkin olmayacak güzel kız görünce ağzının suyu akan aldatma potansiyeli en yüksek insandır. Güzel kız görünce direk yalakalığı bırakmaz. Patron gibi lider ruhlu kadınları sever. Sende yükselen aslan olduğun için dominant bir kızsın baskın karakterlisin ama işte onun bu gondol gibi gelgitli hareketleri seni yorar bitirirdi.
Soran19 güKurtulmuşum diyebilir miyiz o zaman :))
Yengeç19 güEvet
23 güÜfff açayip keşfedince durmayan cinsten içten yanmalı 😆😆
013 Yorumla
Soran23 güHahahahah ifşalamasana bizi 😂
Balık23 güAma napıyum şimdş ben 😆😆
Soran23 güİçten yanmalıyım benim sözümdü bi de cuk oldu shdjsj
Balık23 güBende yengeç erkeği olunca ister istemez işte aynı düşünce 😄
Soran23 güBirbirimizi anlarız o zaman :D
Balık23 güAynen tabiki de tanıyalım bu anonim kimmiş 😆
Soran23 güKabuğuna çekilmiş bi yengeç kadını ahdjsks
Balık23 güBi bulabilir miyim onu şöyle çilvsiyke sohbetimizi neşelendirse
Balık23 güNerelisin peki
Soran23 güSen niye yazamıyorsun sarhoş musun yoksa 😂
Balık23 güNeden yazamıyorum nasıl
Soran23 güYanlış yazıyosun yaa onu diyoruuum
Balık23 güNeden ki
22 güYa çok anormal nadir ya da çok iyi kamufle oluyorlar 1 defa denk gelmedi
00 Yorumla
23 güTeknik açıdan mümkün insanlar olduğunu
04 Yorumla
Soran23 güO da ne demek öyle
Akrep23 güsezgileri rehber yerine sözlük gibi kullanıyolar bence
Soran23 güAhah hissediyorum öyleyse varım
Akrep23 günasılsa varım deyip otomatik pilota geçen burç aynen
23 güDuygusal ve isteklisin met bu
012 Yorumla
Soran23 güDoğru shdjsks
Kova23 güLibido tavan degilmi
Kova23 güŞu an
Soran23 güYo değil şu an pek ahah
Kova23 güCevap versen
Kova23 güİnanmadim şimdi ağzıma
Kova23 güGelmezmiydin olsaydi
Kova23 güBal gibi de gelirdin 😂
Soran23 güWhat dedin gülüm 😂
Kova23 güburada açık diyemem anladın bekliyorum
Kova23 güGünaydın nasilsin
Kova23 güBaş belası geldi yine dersin kesin
23 güÇok fazla manipülasyon yapıyor bazıları
19 Yorumla
Başak23 gü
Başak23 gü
Başak23 gü
Yay23 güManipülasyon su burçlarına az veya çok kodlanmış maalesef ama bence akrep burçları çok pis manipülatif. Yengeçler hafif kalır onların yanında. Asıl akrepler çekilmiyor.
Başak23 gü@acayipadamm bende yengeç etkisi de var ya 🥺 haritaya baktım da
Yay23 güOrasını bilmem de su burçları duygularıyla reaksiyon verdikleri için fark etmeseler de manipülatif olabiliyorlar. ama manipülasyonun şiddeti haritadaki su elementi yogunluguna göre de değişiyor işte.
Hiç benlik değiller yatakta çok odunlar erkek gibi
00 YorumlaOlmuyor
02 Yorumla
Soran23 güNasıl
23 güBurçlar ile ilgili değilim
00 Yorumla
23 güPek sevmem
010 Yorumla
Soran23 güNeden 🥲
Yengeç23 güBilmem pek anlaşamam
Soran23 güSen hangi burçsun
Yengeç23 güYengeç
Soran23 gü😂😂
Yengeç23 gü🙄😅
Soran23 güBen de asla anlaşamam derdim çok büyük konuşuyodum sonra belamı buldum bi yengeç erkeğine aşık olarak shdjsjs
Yengeç23 güHahaha geçmiş olsun üzüldüm senin adına
Soran23 güAy yok atlattım ya 3 hafta geçti bence yeterli bi süre ahdksks
Yengeç23 güHer an her şey olabilir :))
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım