Biz çok mu kötüyüz, ne oldu. Bir ortamda herhalde fizikten, tipten dolayı kızlar aşırı ilgi gösterdi, soru bombardımanına tuttular. En son biri burcumu sordu, yengeç dedim diye "ıyyy" diye tepki verdiler. Hayır bir de bunlar 25-26 yaşında kızlar. Ne oluyor ya?
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İşinize geldiği gibisiniz konu kendiniz olunca haksızlığa asla gelemiyorsunuz ama normalde rahat ve umursamazsınız bencil küppekler
İleride enişte yengeç olursa görürüm seni 😂
Olur büyük ihtimalle hep çekiyom ilk başta aşırı ince düşünceli sonra umursamaz bir çarla karşılaşıyom
Aslında o kendini koruma içgüdüsü biliyor musun? 😃 O bende de var. Haklısın bak tespitlerin doğru. İlk başta çok ince düşünceli gidiyoruz sonra çok darbe alıyoruz knk iyi niyeti kötü kullanıyorlar bizi kullanıyorlar. Sonra bizde umursamaz rolüne geçiyoruz. Şu aralar bende yapıyorum yoksa kafayı yedim knk
Olan bana oldu
Senin burcun neydi olayı biraz anlatsana merak ettim. Senin tespitlerin 10 numara
Başak yükselen yengeç
Knk aslında çok uyumlu duruyor mükemmelliyetçi detacı titiz herkese yüz vermez vs yazıyor. 🤔 Knk bence sen kötü modele denk gelmişsin. Neyse geçmiş olsun. 🙏
Eyv sağol
Kötülüğünü görmedim. İyi niyetli, eğlenceli insanlar.
Knk bir sen varsın. Yürümek gibi olmasın da senin burcun ne? İyi diyen bir seni gördüm 🤣
Aslan burcuyum 😂 Benimki daha beter sjghj
Knk siz aslanlarla aslında çok iyi arkadaş oluyoruz ama sevgili olamıyoruz ya bir yaşamı beraber paylaşınca ortak noktaları bulamıyoruz. Sizde bizde kendimizden çok taviz vermemiz lazım o da bir yere kadar oluyor
Aslana kafa dengi ol yeter. Her türlü anlaşır zaten. Arkadaşlarımı da bol bol gülüp eğlendiririm. Kasınrı bir kadın değilim 😌
Çoğu akılsız olduğu için. Astrolojinin a sını bilmeden yorum yapıp genelleme yapan akılsız insanlar.
aslan falan diyeydin ooo erkek falan derlerdi a k k ev aşeleri bok var egoist aslanda zaten.
Kötü
O anki halimi görmen lazım birde bir grurla söyledim ki böyle kabardım YENGEÇ 😎 dedim. İyyyyyyy diye bir tepki verdiler keşke bir kamera olsa da o anı çekebilseydim ya😂😂 Allah kahretmesin rezil olduk
tanimioz