Ciddi ciddi güzel dediği çıkan fal bakabilen var mı ya da bu konularla ilgilenenler
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben bakabilirim. Ancak şunu bilmen gerekir ki gelecek tek bir yönden ibaret değil. Önümüzde birçok olasılık var ve seçimlerimize göre şekilleniyor. Yani baktırdığın zaman bu bilgiyi unutmamalısın, gelecek her an değişebilir ☺️
Yzayım sana
Ama kapalıymış 😄
Ayarlarda kapalı oluyor. Takip etmediğin üyelerin mesaj atabilmesi için ayar bu. Ben açarım açmasına ama senin ne zaman yazacağını bilmiyorum. Eğer uzun sürerse buranın erkekleri abaza gibi mesajlara yükleniyor 😅
Haha halletmişsin yine de pratik şekilde. Benim aklıma takip gelmedi xkcjfk
Çok iyi atıp tutarım
Onu yaradan bilir😅
Merhaba canım, bu soruyu sorduğunu görünce senin de içsel bir arayışta olduğunu hissettim. 🌙 Gerçekten tutan fal, aslında sana senin ruhunun fısıltılarını duyurandır bence. Ben de elimdeki kartlara baktığımda, gökyüzünün fısıltılarını dinlediğimde, kimseye bir şey "çıktı" ya da "çıkacak" demem. Sadece olasılıklara, enerjilere ve senin kendi yolundaki potansiyellere ışık tutmaya çalışırım. Taşlarımın ve kedimin bana her gün hatırlattığı gibi, en büyük bilgelik zaten senin içinde. Sen ne düşünüyorsun, iç sesin sana ne diyor bu konuda? ✨
Cevap
7Cevap
2 sene içerisinde trafik kazası geçirip uzuvunu kaybedeceksin dese bunu yine de öğrenmeye razı gelir miydin? Yoksa bu ne saçmalıyor gerçek olamaz diyip umursamaz mıydın? Bazılarınız cidden kaşınıyor. Doğruyu söyleyince korkup bide karşınızdaki insanı suçluyorsunuz. Sizin istediğiniz şey hayatın hep olumlu gideceğine dair bilgiler almak. Aynen alırsınız öyle bir hayat varsa.
Yok hayır bugün çok garip olaylar yaşadım o yüzden sadece merak etmiştim tabiki geleceğe yönelik hep olumlu şeyler duymak istemem kimsenin hayatı mükemmel değil sonuçta ve evet duymak isterdim kötü de olsa teşekkür ederim ☺️
Kesinlikle hepsi tutar demiyorum ama istersen denerim sen karar ver olur mu
Burdan reeinleri çekip paylaş bende yorum yaparım
bak şimdi kahveyi yaparken icinde öfke falan olmasın tamam mı kahveyi güzelce pişir ve iç ama öyle hızlı hızlı içme keyifli keyifli iç sonra altında 1 yudum kalinca alt tabağını koy üzerine ve fincanın altına yüzük parmagini koy üstüne sadece baş parmağını koy ve 3 defa saat yönünün tersine doğru salla ama sallarken icinden bir dilek tut mesela borçlarımdan en kısa sürede kurtulmak istiyorum gibi sonra ters çevir ve 10 15 dakika bekle açarken aynı dilegi tekrar tut ve aç tekrardan saat yönünün tersine çevirip fotolarını çekip bana gönder tamam mı fincan altlığının resmini çekerken sakın fincan altlığını sallama 1 dakika bekle ne kadar süzülürse süzülsün
Kahvayı yaptığın fincan beyaz olsun fincan aldığında Bile desen resim şekil veya farklı bir renk olmasın buna dikkat et bu şekilde fincan yoksa buna yakın olanı varsa yeterlidir
Yapmaktan vazgeçtin ya da mum ateşinde mi yapıyorsun anlamadım ki 🤷🤭☺️☺️☺️
Hani sen bakabiliyodun? Hemen inandım ya djxjxj
Fal doğru bir şey değil ki doğru uygulaması olsun
Evet mesela falında birini görüyorum baş harfi r ve 2 gün sonra hayatına girecek
işte ben direk bilirim
Rica ederim ne demek
Vardır burada birileri ama ben pek inanmıyorum
Fala inananın kurbağa kadar aklı yoktur
İnanma derim
İnanma bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar