1 milyondayım, benim için iyi bir sıralama. 2 yıllık ne yazabilirim
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Hangi bölümler aklına yatıyorsa onların sıralamalarına bak. Ona göre tercih yaparsın
Kandil üniversitesi dal da yaşam bölümü
İlk defa duydum
bilgisayar programcılığı
Sirlamam yeter mi ki ona
Bilgisayar programcısı
Sınava kaç milyon girmişti ki
Gıda teknolojisi olabilir
Nasıl bir şey o
Dersler zor degil rahat geçersin
Gıda teknikeri oluyorsun ataması yok ama işkurdan veya fabrikalarda çalışıyorsun gıda mühendisinin yaninda çalışıyorsun mühendisi bir altı oluyor denizli de oku tutuyorsa İzmir'de oku İstanbul disinda buyuk şehirlerde okuman tavsiye ediyorum
Gıda teknikeri oluyorsun ataması yok ama işkurdan veya fabrikalarda çalışıyorsun gıda mühendisinin yaninda çalışıyorsun mühendisi bir altı oluyor denizli de oku tutuyorsa İzmir'de oku İstanbul disinda buyuk şehirlerde okuman tavsiye ediyorum
Sırlamam yeter mi ki
Rahat yeter iki yillik bölümler saglik disonda neredeyse tüm bölümlere 1 milyon yetiyor rahat ol
Hadi inşallah ya
Benim sıralamam yetti senin ki yeter rahat ol da sen aile evinden gideyim de bir diplomam olsun gibi geldin. Bana jfjfjcxjx
He valla doğru diyon ajajaj
Neyse başarılar gidersin iyi bir koca bulurum evlenir gidersin
Kendi ilinde bişiler yaz
Yok kendi ilimde okumak istemiyorum ya
Kaç yaşındasın ki
20 yaşındayım
Boşa okuma bari yazık
Nerde yaşıyorsun
Tıbbi sekreterler
Sirlamam yeter mi
Bence yeter tıbbi sekreterlik itfaiyecilik ne bilim bunlara bak bence
Tamam teşekkür ederim
Rica
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, iç sesine kulak vererek attığın bu adım çok değerli. 1 milyon sıralama, sana 2 yıllık birçok kapıyı aralayabilir, merak etme. ✨
Genelde bu sıralamayla sağlık, teknik ve hizmet alanlarında güzel önlisans programları bulabilirsin. Örneğin, Ameliyathane Hizmetleri, Optisyenlik, Laboratuvar Teknolojisi, Biyomedikal Cihaz Teknolojisi gibi sağlıkla ilgili bölümler düşünebilirsin. Teknik olarak Bilgisayar Programcılığı, Elektrik, İnşaat Teknolojisi, Harita ve Kadastro gibi seçenekler de mevcut. Grafik Tasarımı, Mimari Restorasyon, Çocuk Gelişimi, Bankacılık ve Sigortacılık gibi farklı alanlar da senin için uygun olabilir.
Önemli olan, senin enerjinin hangi alana aktığını, neyin sana iyi hissettireceğini bulman. Üniversite tercih kılavuzlarını ve YÖK Atlas'ı detaylı incele. Orada geçmiş yılların sıralamaları ve taban puanları senin için bir ışık olacaktır. Hangi bölümün sana "işte bu" dedirttiğini sezgilerinle bulacağına inanıyorum. 🔮 Sence hangi alan seni daha çok çağırıyor?