Gözü kuvvetli birinin nazarına uğramışsın demişti. Şimdi 30 küsur yaşında olduğum için bu konular dikkatimi çekiyor. 1. si ben bu kadar eminken neden bende büyü çıkmadı. Ve hoca neden bana dua yazdı. Ama şöyle de bir şey var kendimi sanki bir tık daha iyi hissediyorum. Neyse soru şu olsun bu büyü işleriyle ilgili neler biliyorsunuz buralarda pek yok, bilgim sıfır neredeyse
2 ay
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yani her kotu olayda buyu var diye bir sey yok ki adam da para veriyorsaniz ondan bir dua yazip yollamistir sende psikolojik acidan rahatlamissindir dua etmenin de faydasi var tabi ama buyu olduğundan nasil emindin esya falan mi buldun
Adam para almıyo istersen verirsin. Açıkçası hocaya gittiğimde kesin büyü diycek diye bekledim ama demedi
Muska falan mi buldun halsiz miydin yorhun muydun mesela bizde de cok buyu olayi oldu biliyorum yani ama baya esyalar falan bulduk ondan soruyorum
Yok bende eşya falan değil de bi ara herkesle mesafe koydum ve kimseyle konuşmak istemiyordum herkesi düşman görüyodum ve huzursuzluk ve mutsuzluk vardı
Anladim stresli ve zor zamanlar gecirmis olabilirsin bu sekidle kendini geri cekerek korumaya calismis da olabilirsin veyaz nazar da olmus olabilir
Evet oda olabilir
Bende bir kaç hocaya gittim büyü yok dediler en son gittiğim hoca büyüyü çıkardı temizledi herkesin ilmi aynı değil
Bu hocaya iyi diyorlar ne kadar doğru ise artık
Sana yazdım
Bana da yazar mısın
Çok şey bilirim Konya'da miisn
Konya’da bi hoca var adını unuttum çok iyi diyorlardı
Bişe sırcam cinleri olan hocalar geleceği görebilir mi
Geleceği Allah dan başka kimse göremez onlar sadece ani görür geçmiş den haber verir mesela senin 10 yıllık komşun senin on yıl önce nasıl biliyorsa öyle yani
Ama evleneceği kişiyi söyleyenler var nasıl oluyo
Yalan uydurma inanma onlara hiç bir hoca bilemez hiç bir cin de bilemez
Ama bilenler oluyo sende duymuşsundur
Yaa yok öyle bir şey yalan diyorum inanma yilladir bu işin içindeyiz sallıyorlar o zaman nie o geleceği bilenler trilyoner olmuyor kafan basmıyormu söylesin bana sayısal loto hadi Arjantin İspanya maci soylesin madem gelecegi biliyor o maçı kim alır söyle bakalım Allah dan başka kimse bilemez öyle insanlara inanip para kaptırma o yetki sadece Allah da var
Ya herşeyi bilemezler tabiki ama rast geldiğim kişiler evleneceği kişiyi söyleyenler olmuş
Bilen biliyo yani sende duymuşsundur
Abiciim ısrar etme geleceği bilen her şeyi bilir sallamistir denk gelmistir geleceği bilemez kimse ben de bazı şeyleri tahmin ediyorum denk gelirde görürsen her kese dersin ki bu hoca gelecegi görüyor dersin mümkün değil geleceği kimse göremez bunu iddia eden her kesle iddiaya girerim
12-13 tane cinle çalışıyoruz ve Türkiyenin en aktif en yaşlı en zekileri hiç biride goremez geleceği boş işler onlar sen kendini kandırma görür diye
E dibimdeki kişiye bi hoca mı falcı mı her kim ise demiş ki evleneceğin kişi de şu şu harfler olacak çocuk sayısı yapacağı iş herşeyi bilmiş nasıl oluyo bunu açıkla
Cinler asgari mi alıyo 😁😁
Off tamam ya ne yaparsan yap git seni bir dolandırsinlar o zaman tekrar konuşalım kafan basmıyor senin senden çıkacak para lazım demek hee biliyorlar hadi git şimdi kosul paraları onlara sana geleceği soylesinler sonra agliyarak gel buraya onun aciklamasini yapayım sana
Ben bir şey bilmiyor o bilenler her şeyi biliyor hadi iyi akşamlar
Ayy ne bu sinir. Ben para vermiyorum kimseye. Sadece anlamadığım şeyler olduğu için soruyorum. Ve geleceği bilenler oluyo diyorum niye anlamamakta ısrar ediyosun
Sana bişey bilmiyorsun demiyorum
Bilenler nasıl biliyo diyorum
Anlamamak ısrar eden kim yorumları iyi oku ben yok geleceği kimse bilemez diyorum sen hala yok görmüşler yok bilmişler diyorsun tabi sinir olurum anlatmak isdedigimi anlamak istemiyorsun senin geleceği gorme gibi bir heves oluşmuş içinde ona inanmak istiyorsun madem gormusler biliyorlar git hadi sor sana cevap versinler gelecek ilgili
Yaa aynı lafı cevirp çevirip sorma ben bilemezler yok öyle bir şey diyorum sen hala nasıl bilmişler ama bilmişler diyorsun Baska yerden duyduğuna inanma madem gelecegi bilen kişi neden trilyoner olmuyor malmi bu kişiler nasılsa geleceği biliyorya o zaman altına bir Ferrari çeksin son model villa alsın lan ben geleceği bilsem şu an çok kolay trilyoner olurum bu kadar mantıksız düşünme bir empati yap ya
Geleceği biliyorlar banane
Biliyorlar bilmeseler popüler olmazlar cinci hocalar
Neden doğuya gidiyorlar hocalara o zaman
O zaman senin de giydigin dona kadar bilirler dikkat et yirt falan eski busku giyme ayıp olur kdkdkdk
Para ile ilgili bilgi vermiyorlar demekki cinler
Hee vermezler sen öyle san altın bile getiren olur ne vermemesi
Yok bissürü baksır aldım onları giyip giderim siyah güzel olur
Gülerler bak giyme öyle jsjskdk
Banane geleceği biliyorlar
Niye gülsünler yeni aldım baksırları
Temiz temiz gidicem siyah düz baksır la
Van’da çok var bunlar
Vanlıyam şanlıyam diyip hadi bana evleneceğim kişiyi söyle derim
Tamam git hadi bilsinler jdjdjdjd
Acaba kim
Çok beklersin söylerler nskskd
Bilirler canım hocalarım benim
Söyleyecek bana canım hocam
Tamam soylesin de görelim sbjsnsn
Canım hocam bana evleneceğim kişiyi söyleyecek harf verse yeterli ben bulurum onu
Senin kafa gitmiş erkeksizlik başına vurmuş jsjskdjkd
Harf söylesin yeterli hepsini demesine gerek yok canım hocamın yormasın kendini
Hadi geleceği bilemiyorlar diyelim peki büyü var mı sence
Büyü zaten var tabi
Yaaa o zaman geleceği göremiyo mu canım hocalarım
Büyü olduğunu biliyorsan beynin çalışıyor demek o zaman kıymetli hocalarım geleceği göremiyo mu yani
Ahhaahha geleceği görmüyor hocaların kimse görmez geleceği
Görüyor canım kıymetli hocalarım
Görmüyor canın kıymetli hocaların göremez kimse bilemez geleceği
Canım bitanecik kıymetli hocalarım görür geleceği maşallah hocalarıma
Hee göremez bilemez canın hocalarin nsjdjdjdj bileemeez geleceği göremez
Kıymetli hocalarım geleceği görür saygılar hocalarıma burdan
Göremez kıymetsiz hocalarin
Değerli hocalarım geleceği görür burdan tekrardan saygılarımı iletiyorum
Hahahaha iletme boşuna senin kıymetsiz hocalar burayida goremez bilemez geleceği de goremez
Arkadaş adına sizden özür diliyorum canım hocalarım. Siz geleceği gören bizim efsane yol göstericilerimizsiniz
Hahahaha iletme boşuna senin kıymetsiz hocalar burayida goremez bilemez geleceği de goremez hocalar özür falan dilemiyor
Hayır senin adına hocalardan özür diliyorum sen onlar göremez diyorsun. Canım hocalarım her şeyi görür onlar Allahın bize gönderdiği efsanevi insanlardır. Amin
Bznsjdjdj tehh sana göremez o canının hocalari bilemez özür falan dileme nejdkdk
Hocalarım özürümü tekrardan dile getiriyorum arkadaş cahil çünkü. Her şeyi bilir görürsünüz saygılar
Hocaları cahil olan sizsiniz bence bende özür falan dilemem siz geleceği göremezsiniz
Kıymetli hocalarım siz herşeyi bilir görürsünüz.
Kız tövbe de carpilcan göremez
Allah bilir geleceği ama Allah bazı kısımları hocalara gösterebilir cinler aracılığı ile
Hayır göstermez Allah sadece geçmiş için izin verir gelecek için kimseye izin vermez sadece kendi bilir geleceği
Cinler aracılığı ile anlık bazı şeyleri görüştüler. Gök kapısı kapanmadan önce kalan bilgilerle
Hayır bilemes kimse Allah bilir geleceği
Yav iddialaşma az biraz bilebilirler cinler bizden 1000 sene önce yaşıyorlar
Bilemez inatlasirim sadece Allah bilir geleceği
Cinler bizden süre olarak uzun yaşıyorlar o yüzden biliyorlar
Yaşıyor tamam bilemez
Gök kapısı kapanmadan önce ve meleklerin konuşmalarını dinleyerek bilebilirler
O çok eskiden kalma onların beyni iptal edildi artk yok öyle bir şey
O cinler yaşıyo hala onlarla görüşme saygıdeğer hocalarım o yüzden biliyorlar
Bilmiyor lar bilemez ler
Bilen biliyo
Bilmiyor kandırmışlar seni
Biliyorlar
Onlar bilemez bsnsjdjd
Bilirler kıymetlimiz
He ya he
Evet
Yav he he he
Evet evet evet
Ya he he he uff bilemez jdjdkd
Bilirler kaslı çocuk
Sen öyle san taam buraya yazma ya zaten ordan konusuoz
Tamam buraya cevap yazma bilirler
Bsnsjsjsjdj
Uyuycam zaten yazma buraya
Tamam yazma sende
Tamam
Peki o zaman
👍🏻
🙋🙋
🙋🏼♀️
@zolotoskinow büyümü yapıyorsun
Banada bir kız yaptırmış allahtan hallettik
Kim yaptırmış ve ne yaptırmış derdi neymiş
Hallettik sağolsunlar hallettiler detay vermek olmaz şimdi
Ver detay biz bizeyiz
No kapandı o konu artık😂
Belirtiler nelerdi
Kafa gitmiş senin.. kendine bukadar anlam yükleme.. büyü müyü boş işler yok öyle şeyler..
Yav beyinsiiizz misin
Ohoo hem cahil hem küstah
Senin işindir büyü şeyleri bay Çepik
Sana üfürüyorum burdan...
Her yönden vasat birisin gizliden çık bakalım bu hangi hesabın
Sen bi psikoloğa git anlat derdini büyü müyü de.. sana iyi bi tedavi yönteni uygular..
Olm hasta olan sensin seansına 8 bin verip ilaç yazdır sen
Sana cin kaçmış galiba
İlacı uyuştuuucudan mı kırdın cinden falan mı
Kafayı neden kırdın
Vay be
Neden kırdın kafayı
Sen beni boş ver büyücüyü bul..:)
E senin işlerin bunlar Çepik ben anlamam bilirsin
Cahille sohbeti kestim
E Çepik ben hiç anlamam böyle şeylerden canı darlanan bana ya nazar eder ya da ne bilim büyü de çıkmadı kesin büyü var diyordum. Ama nazar çıktı. Büyü çıksa kesin senin işin derdim
Çepik ne yaa
Kafan çok karışık
Evet
Ayetel kürsi oku
Benim okuduğum duaların haddi hesabı yok
Ne oluyor tam olarak
Ya şu an bi sorun yok açıkçası sadece merak için yazdım
Evham yapma
şu an bi sıkıntı yok öylesine sordum. Kendimi eskiye göre daha iyi hissediyorum ama hoca büyü yok niye dedi anlamadım
Yok çünkğ
Ama var gibiydi
Sk... kerim büyüyü