Güneş Aslan, yükselen Başak, Ay Aslan, Başak stelliumlu ve Akrep arketipi olan ben sizce nasıl bir kombinasyon oluşturmuşum, nasıl bir karakter yansıması olmuş, buyurun yorumlara 😈
20 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
Ay aslan zor bı enerjı verır onu bılıyorum. Ikısının karısımı mukemmel aslında sorumluluk sahıbı eglencelı dozunda ego dozunda ınsancıl duzenlı vs. Ama ay aslan sıkıntı ya
Kadersel anlamda sıkıntı o ya sjsjsj yanlıs ılıskıler yanlıs kısıler verılen emeklerın bosa gıtmesı gıbı seyler.
Saglık olsun snsns
Cem yılmazın dediği gibi, little little little, into the middle 😂😂
Hepsinden biraz ortaya karışık 😂
Hem çok yüksek enerjili, hem bir taraftan dengeli ve sakin kişilik yapısı, hem dağınık hem düzen takıntısı ile karışık bir karakter kombinasyonu.
🫶
Ondan şu bundan bu... Kafamı karıştırma hatun. Akrep kadınları ateşli ve doyumsuzdur bu kadarını biliyorum daha fazlasına aklım ermez.
İki gram aklın var benim
Karıştırma aklımı
Akrep kadını ateşli doyumsuz şuh olur
Boğa erkeği Akrep kadınını sever
Bu kadarını biliyorum ben
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli Yasemin Özilhan tadında vücudun varsa ben de hayran olurum bak kız sana 😜
Kadının vücuduna bitiyorum acayip arzulatıcı bir vücudu var küçücük bebek küçücük fındık kalça sıfır basen incecik bacak fakat yüzünü mahvetmiş zilli yüzünü itici buluyorum kalem etek giyersen auran olduğuna inanırım göster bakiiim 😜
Ben herkes miyim kız manyak
Boğayim ben boğa
Aç bakiiim kapını
Kalem etekli olman benim için çok şey ifade ediyor bebeğim aç hadi kapıni
Gıcık piremses
Aşırı mükemmelliyetçilik detaycılık ve ben merkezli olmak hedeflerinden ve kararlarından şaşmayan otoriter ama bir o kadar da gercekten sevip değer verdigin de sıcakkanlı neşeli ve fedakar ilgi görmeyi ve vermeyi seven biri misin? Zor beğenen ama beğenince sevince sadık ve belki biraz takıntılı olma hali vardır.
%95i doğru, çok fazla ben merkezci değilim daha çok fedakar birisiyim. Zor beğenirim, didik didik incelerim beğenirsem seversem %100 sadık olurum. Takıntı kısmı sadece temizlikte 😅 en son 5 senelik ilişkimi unutmaya çalışırken çok zorluklar yaşamıştım o eşiği atlattıktan sonra kimse unutmamak gibi birşeyim olmadı, kişi bazlı olarak sadece intikamcı olmak konusunda istikrar sağlıyorum.
Akrep kincidir gölge yönü sana geçmiş demek ki ya hep ya hiç mantığı vardır akrep takıntı o sebeple olabilirdi başaktan da gelebilirdi bu ama demek ki yaşadığın seyden ders alarak onu aşmışsın. Başak demek zaten didik didik etmek demek ve fedakar oluşun da başaktan gelir. Günes aslan ay aslan oluşun ben merkezli olmayı verebilirdi sana özellikle ay aslan daha baskın verebilirdi bunu ama demek ki siz başak etkisi daha cok alıyorsunuz içten içe ben değerliyim diye ilgi bekleyen bir yönünüz varsa bastırıyor olabilirsiniz belki
Akrep hiçbir şeye etki metki yapamaz pasifler kralı 😂😂
İntikam burcu deyince korkulması gereken boğa burcu çünkü biz duygularımızla yönetilmiyoruz ama akrep burcu su grubu oluyor. Su burçları fazla duygusal olduğu için intikam almaya çalışsa da manitası köşeye çekene kadar alır hormonları fazla yüksek onların 😂😂
Yanlışşşş boğa burçları fazla güler yüzlü olduğu için kimse intikamı yakıştıramıyor 😂😂Benim bileşenlerde de aslan koç ve kova burcu var ne kadar sabırlı olduğumu tahmin bile edemezler 😄
Kanırtmak ne kız hangi semtin çocuğusun 😂😂 Boğa burcu erkeklerinden bahsediyorsan boğa burcu erkeklerini iyi tanıyorum fotodaki gibiysen b**kunu yemişlerdir zaten 😄😄
Astrolojiyi çok okumuyorum ama kadını ve erkeği birbirinden en farklı olan burç boğa diye düşünüyorum boğa burcu kadınına yamuk yap kendini köpek kulübesinin önünde havlarken bulursun ama erkekleri öyle değil akılları 5 karış havada zekiler ama akılları fikirleri cinsellik olduğu için intikam mintikam aklına bile gelmez sadece kadının geometrik ölçüleriyle ilgilenir 😂😂
Sen Pomak mısın ben de 😂😂 Hiç pomakla karşılaşmadığım için uzaylı görmüş gibi tepki veriyorum 😄😄
Tekirdağ bizim pomakça da bilmiyorum pomatski ne diyorum 😂
Köklerimle problemim yok da hiç ilgimi çekip dur öğrendem demedim ama güzel olurdu iki kültürlenirdim 😂😂
Evet ben de hep elektrik mühendisi olmak istemiştim tamir yapmaya bayılıyorum Ama bankacılık okudum 😂
Sorma ben de niye anormalim diyordum meğer genlerdenmiş sen üstüne alınma lütfen kadınız ya hani 😂😂
başak burcu olarak seni tebrik ederim. aşmışsın sen.
Neyi aşmışım 😅
hayatın zirvesindesin daha ne olsun.
Teşekkürler 😂
Sen ne anlatıyorsun abla?
Ah bu Aslanlar 😁
Sabıkalılar
Seni tanımıyorum ama tanıdıklarım tam bir başbelasıydı 😂
Nasıl anlatılır bilemiyorum hem sevip hem delirtirler
Hı hı
Aslanım ama hiç anlamam 🐱
Hırçın yeri geldi mi dediğim dedik 🐱😉liderlik yapmayı seven baskın bir karaktersin
Ödülü hakettim
Kutlamalıyız bunu 🐱
Parti zamanı 🐱
Ne çok burcun varmış öyle
Benim yok skfhd
Homelesliyim
Burçlara inanmıyorum
Ömür törpüsü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, enerjini hissediyorum buradan. 💜 Güneş Aslan ve Ay Aslan ile içten parlayan, sahne ışıklarını seven bir ruhun var. Yükselen Başak sana zarafet ve detaylara düşkünlük katmış, sanki o içindeki aslanı dışarıdan daha incelikli bir şekilde yansıtıyorsun. Başak stelyumu analitik zekanı ve mükemmeliyetçiliğini vurgularken, Akrep etkisi derinlik, gizem ve dönüşüm gücü veriyor. Bu kombinasyonla dışarıdan düzenli ve asil, içeriden tutkulu ve çok sezgisel birisin. Kendi iç sesini dinle, o sana yol gösterecek. ✨🔮