Bazı olumsuz durumlar kaderin kalemi eline aldığının göstergesi olabilir mi? 🤔🤔 Olmuyorsa da bir hayır mı haniiii
15 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır olmuyorsa şans yoktur demektir
Kwsinlikle öyle bir şey olmuyorsa senin hayrınadır... allah demekki senin icin hayirlı görmüyor olmuyorsa çok iyi birsey
Hayır olandadır hadisi şerif
Olandaki hayrın güzelliğini versin Mevla dilerim hepimize şer verirse oooo
şu iki salavatı oku sana kafi gelir inşaAllah Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim süb-ha-ne rab-bi-yel a-liy-yil a-lel veh-hab elhamdülillahi rabbil alemin hamden kesiran tayyiben mübareken fihi şükran-lil-lah allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve ne-biy-yi-na ve mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ez-va-ci-hi salaten tem-ne-hu-na bi-hal hay-ra kül-le-hu allahümme salli ve sellim ala seyyidina ve ne-biy-yi-na ve mevlana muhammedin ve ala alihi ve sahbihi ve ez-va-ci-hi salaten tem-ne-hu-na bi-hal hay-ra kül-le-ha amin ya rab-bel alemin amine amin.
Bütün hayırları ve her türlü hayırları istiyosun bunlarla Allahtan
Dertleşmek istermisin
Teşekkür ederim
Avunma şeyleri
Yoooo bazı şeylerden Allah uzaklaştırıyor seni bana katılmak zorundasın şu an
Kader olarak efendim
Kader kim her şeyi kadere bağlamak bana biraz korkaklık gibi geliyor kaderi biz belirliyoruz ama her şeyi kendi istediği gibi oldurup yönlendirebilen bir güç var
Sen kendin dedin ya mevlam neylerse diye alla allaaa
O finalde öyle o noktaya gelene kadar kalem biraz sende biraz kaderde ama imza yetkisi kaderin son tahlilde
Ne kızıyon
Bana katıl hayatını yaşa
Elbette çokta zorlama
Evet eder
kesinlııkle öyle
Evet
Aynen öyle