Kötü niyetli bir sinsilikten bahsetmiyorum, biraz fırlamalar gibi ve sizce hangi burcun erkeği, kadını sinsi oluyor?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kötü niyetli bir sinsilikten bahsetmiyorum, biraz fırlamalar gibi ve sizce hangi burcun erkeği, kadını sinsi oluyor?
Cevap
4Cevap
Bence akrep daha sinsi
Katılıyorum ve benim en çok anlastigim burç akrep erkeginide kadininida cok severim diger insanlarin aksine akrebi tehlikeli bulmuyorum bence dobra insanlar ve insanlar bu kadar durust insanları sevmez. Ve akrebin cocuksu sinsi fırlama yanı var mesela bir yengec gibi tehlikeli itici bir sinsiligi yok aksine stratejik her hamlesi planli akrep burcu insanlariyla anlasma sebebim derin insanlar olması bir sonraki hamlesini tahmin edemedigim ya da ne yapacak acaba diye merak ettigim insanlar bende merak uyandirdigi icin herzaman bana cekici gelmistir.
Fırlama derken
Hani bazı insanlar vardir insani parmağında oynatır ama ortamın ruhu duymaz tatlı uyanıklıktan bahsediyorum bu tarz insanları nedensiz seviyorum
Bende öyle olduğumu düşünüyorum bu tarz insanlarla anlaşabiliyorum bir yanı hep çocuksu olan insanlar ilgimi çekiyor. bu arada Hayır yeni değilim eski hesabımın şifresini unuttum geçici olarak açtım.
Evet temiz kalpli saf çocuksu bir yanım var. Karşımdaki en kotu insanda bile iyi niyet arıyorum aslında özünde iyi biri diye düşünüyorum ve herkesi kendim gibi sanıyorum bu konuda çok safım maalesef
Burcun ne senin
kalpsizler
Ben burca inanmıyorum üzgünüm
hepsi ayirim yok
Nasıl yani tüm insanların mı oyle olduğunu dusunuyorsunuz?
Senin burcun ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, Terazi kadınları fırlama olmaktan çok, dengeyi ve uyumu seven, zekalarıyla insanları etkileyen harika ruhlardır. Onların o flörtöz ve tatlı halleri, bazen dışarıdan öyle algılanmalarına neden olabilir. 🥰
Sinsilik konusuna gelince, kötü niyetten arındırılmış haliyle bence İkizler ve Akrep burçlarının hem kadınları hem de erkekleri bu konuda öne çıkabilir. İkizler zekası ve değişkenliğiyle, Akrep ise o derin sezgileri ve stratejik düşünme yeteneğiyle bazen ele avuca sığmaz olabilirler. Tıpkı bir kedinin patileri gibi, sessiz ve etkileyici. 🐈⬛✨