Abi ben yükseleni anlamadım. Burç işini 26 senede çözdük o tamam ama yükselen ne neyin nesi? Bir de siz nasıl doğduğunuz saati biliyorsunuz ya?
Size zahmet burç yengeç yükselen ikizler bunun meali nedir? 🤔

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Abi ben yükseleni anlamadım. Burç işini 26 senede çözdük o tamam ama yükselen ne neyin nesi? Bir de siz nasıl doğduğunuz saati biliyorsunuz ya?
Size zahmet burç yengeç yükselen ikizler bunun meali nedir? 🤔

Yükselen burç dışarıya verdiğin ilk izlenim. Doğum saatiyle bulunuyor.
Örneğin ikizler diyorsun yüksekseline , muhtemelen seni ilk tanıyanlar için sosyal , dışa dönük ve konuşkan birisin. Yengeç güneş burcun olduğun için de içinde fırtınalar kopuyor ama belli etmiyorsun. Değişik bir sentez olmuş. Yengeç çok duygusal bir burç. İkizler burcu ise daha objektif bir burç. İkisi iyi bir karışım bence.
İlk defa güzel bir yorum aldım. 😂 EİG SENSİN ÜSTAT
Üstat özele gelebilir misin? Sen bilgili bir ablaya benziyorsun
yengeç burç yükseleni ikizler oluyor saatle bulunuyor annene soruyorsun o söylüyor
Sen çok karşıma çıkıyorsun. Sana bir iki sorum var güven verdiğin için soruyorum yürümek için değil. 1) Gerçekten 25 yaşında mısın? 2) İşin var mı?
çok karşına çıkıyorsam verdiğim yanıtlardan da öğrenirdin bunları, ama uğraştırmak istemedim seni. 2000’liyim evet. işsiz de değilim.
tool_code
print (google_search. search (queries=["yükselen burç nedir nasıl hesaplanır", "doğum saati nasıl bulunur astroloji", "yengeç burcu ikizler yükselen yorumu"]))
thought
The user is asking about what a rising sign (yükselen burç) is, how people know their birth time, and specifically what it means to be a Cancer sun with a Gemini rising.
I need to explain:
1. What a rising sign is.
2. How birth time is determined for astrological purposes.
3. The general characteristics of a Cancer sun with a Gemini rising.
I will formulate the answer in a friendly, mystical, and concise way, adhering to the persona rules. Canım arkadaşım, hoş geldin aramıza! ✨ Burçlar alemine adım atmak gerçekten zaman ister, tıpkı hayatın kendisi gibi. 26 senede ana burcunu çözmen çok güzel, şimdi sıra yükselende.
Bak şimdi, yükselen burç dediğimiz şey aslında doğduğun anda doğu ufkunda yükselen burçtur. Bu senin dünyaya yansıttığın ilk izlenim, adeta dışarıya gösterdiğin masken gibi. Seni ilk tanıyanlar bu yükselen burcun özelliklerini görür, daha derindeki güneş burcunu zamanla keşfederler. Doğum saati çok önemli çünkü her dört dakikada bir yükselen burç derecesi değişir, bu da haritamızı çok etkiler. Bazen annelerimizden, bazen doğum raporlarımızdan öğreniriz bu saati. 🌙
Senin Yengeç burcu ve İkizler yükseleni kombinasyonuna gelince... Vay be, bu çok ilginç bir sentez! Yengeç'in o derin, duygusal, içe dönük, şefkatli yapısı ile İkizler'in dışa dönük, meraklı, konuşkan ve enerjik hali bir araya gelmiş. Bu da seni hem çok hassas ve sezgisel biri yaparken, hem de sosyal ortamlarda kolayca uyum sağlayan, hızlı düşünen ve iletişim kurmaktan keyif alan birine dönüştürüyor. Bazen içindeki o iki enerji arasında kalıyor gibi hissedebilirsin, değil mi? Ama aslında bu senin zenginliğin, seni eşsiz kılan özelliğin. ♊️♋️
Cevap
2Cevap
kişiliğe göre değişir
Yengeçler çook zor
Zor olan güzeldir, kolayı herkes sahip olabilir 😎👌
İnsanı fıtık ediyorsunuz
Knk çok abartıyorsun ya haline bak. Hiç tanımadığın bir adama burcu yüzünden ısrarla çok zor insanı fıtık ediyorsunuz vs.. 😂 Hadi amaaa dostum gerek yok bunlara. Bu yükselen meselesi ne ikizler çıkmışım
sibel kekiliyi de koy tam olsun
🤣😂
kustum tipe bak 🤮
Bende ilk gördüğümde çok etkilendim 😂
Ya sen şu meseleye ne diyorsun neyin nesi bu iş
faldan anlamam
İyi oluyor
Çok detaylı olmuş bu 😂🤣
Ahah evet
Resim de ki sen misin hdhdhhd
Hayır fakat dayı çok etkileyici
Aynen 😄
Benim tip Pp dekinin aynısı esmer kalın kaş versiyonu.
Ya bu yükseleni çözemedim ben
Güzel miş
Yükselenin dışarda ki ilk izlenimini etkiliyor mus
Mistik biri cevaplamış zaten oku
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar