Rüyalarımın hiç birini hatırlayamıyorum çünkü kaç yıldır sabahın göründe uyandırılıyorum?

Abim mesela saat 08:00'de ekmek yap diye uyandırdı ben işe gitmeyen bir insan olunca 03:00'e kadar uyumuyorum ki yaz mevsimi olması gereken bu yükseleni de oğlak burcu aq mun amelesi tüm oğlaklar böyle misiniz lan çalış çalış çalış erken kalk disiplin çok komik gerçekten çok komik. İnsan bugün nasıl yorulmadan gün geçiririm derdine düşer bunlar iş yerinde de böyle ha her boku yapmış olun siz tamam insan olduğunuzu düşünmüyorum. İnsan dediğin çalışkan olmaz sizde sorun var bizde değil.

Hiçbir rüyamı hatırlayamaz oldum tam REM uykusunda uyandırılıyorum ki bakın ben öyle rüyalar görürüm ki portallar açılır boyut boyut gezegen gezenen gezerim. Yok en azından bir yıl içerisinde 2-3 kere astral seyahate çıkma deneyimim olurdu 2 yıldır böyle o ne zaman evden çıkıp işe giderse biz uyanıyoruz. Ekmek yapmış gitsin WhatsApp'tan yazsın uyuyan insanı niye uyandırıyor. Anneme de bunu yapıyor ha gıcıklığına yapıyor.
Rüyalarımın hiç birini hatırlayamıyorum çünkü kaç yıldır sabahın göründe uyandırılıyorum?