Üzerimdeki büyüyü nasıl bozarım, kesin ve kalıcı büyü bozma yöntemi bilen var mı?

Birçok kişiden teyitli büyü olduğuna dair bilgiye sahibim ancak bundan kurtulamıyorum çünkü her işim ters gidiyor para kazanmak benim için oldukça güç, eskiden kurumsal işte çalışmış olmama rağmen kazandığım mülakatlar bile sonradan kapandı. Dualarımın tam tersi oluyor. Artık beğendiğim kişiler bile ortalama 1 ay içinde evleniyor (hayatlarında kimse yokken bir anda tanışıp evleniyorlar) asla işe giremiyorum bu nedenle günlük joker temizlik işlerine gidiyorum 1 senede bitecek borcum 3,5 senede ancak bitti sayılır hala bir miktar var ve bunu hep temizlik işleri ile ödedim, kıyafetlerimde iğne buluyorum, sürekli terslikler yaşıyorum daha yığınla mesela var da hepsi bağlama nedeniyle işte bu zamana kadar dayandım ancak artık bedenim kaldırmıyor, mental olarak da gücümü kaybetmek üzereyim bu zamana kadar bile iyi dayandım.. yengem 20 sene önce ailemize yapmış, ancak bende bunun dışında da işlemler var kimlerin yaptığını da az çok tahmin edebiliyorum her neyse acilen bu büyülerden kurtulmam gerek bunun bir yolu var mıdır bilen yazarsa Allah ondan razı olsun kendim yapabileceğim yöntemler varsa da iyi olur, Akrep burcuyum hislerim kuvvetli üzerine düşmedim (çünkü yaşam savaşı veriyorum, her günüm olay) ama ilim yatkınlığım var. Şimdiden okuyan destek olan herkese teşekkürler..

(Büyü yok vs demeyin inanmama, inkar kısımlarını çoktan geçtim var olduğundan eminim ki çözüm arıyorum)

Güncellemeler
2 gü
Büyüye inanmayan, kendini komik sanıp şaka yapacak olanlar, soruma ciddi cevap vermeyecek olanlar burada sizi alakadar eden bir şey yok kendinizi yazmakla yormayın.
Üzerimdeki büyüyü nasıl bozarım, kesin ve kalıcı büyü bozma yöntemi bilen var mı?