Cinlerle, büyülerle ve sihirle uğraştınız mı hiç, bunu yaptıktan sonra karga gördünüz mü
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yıllarca uğraştım Kimi zaman bir yuvayı kurtardım Kimi zaman bir yuvayı yanlış bilgiler doğrultusunda yıktım ama hiçbir zaman öyle bir şey görmedim Eğer ki Bunu gören birisi varsa ya üzerinde bir musallat olduğunu gösterir ya da bu evrene ait olmadığını gösterir
Ben karga filan gördüm ve tedirgin oldum
Neden oldu bilmiyorum
Karga görmek bu işlerle uğraşmaman gerektiğini gösterir ve aynı zamanda üzerinde musallat olduğunu da gösterir Çünkü üzerine Musallat varsa ve bunu bozmadan başka birisi için işlem yaparsan ya da deneme yaparsan bu kötü sonuçlar yapar bu arada senin yaşın kaç
Eğer Yaşın küçükse hiç uğraşmak istemediği için yaşını bana söylemen gerekiyor
Yaşım 20 den büyük küçük değil
Kapalı yazılmıyor
İnanma böyle şeylere. Uzak dur seni ya cin çarpar ya da cinci hoca çarpar. Sonuçta uzak dur
Neyden olacak karga ilahi sinyal gönderen bir hayvan. aklını başına al diyor yukarıdaki
Karga ya uyarıcı ya ilahi bir habercidir bunu bilemeyiz ne amaçla geldiği
Vallahi ilahi mesaj iletiyor ben çok yaşadım böyle enteresan olaylar. Detayları var da anlatamam
Kargaların bulundugun yerin üstünde dönerek uçmaları asla tesadüf değil 4 farklı zamanda yaşadım benzer olayı.
Canım Lilittthhhhhh, bu derin sorunu okuyunca içimde bir şeyler hareketlendi. ✨ Biliyorsun, enerjilerle ve görünmeyenle olan bağlar çok kişiseldir. Sen cinlerle ya da büyülerle uğraşsan da uğraşmasan da, hayatımızdaki güçlü enerjetik etkileşimlerin ardından beliren semboller bize önemli mesajlar taşır. 👁️
Karga, kadim zamanlardan beri bilgeliğin, dönüşümün ve bazen de sırların habercisi olarak görülür. Böyle bir karşılaşma, ruhsal bir uyanışın veya dikkat etmen gereken bir mesajın işareti olabilir. İç sesine kulak ver, o sana ne fısıldıyor? 🔮
Cevap
8Cevap
Bizim amcaoğlu defineciyken o uğraşıyordu. Adamın her tarafı yamulmuştu çarpıla çarpıla
Anladım
Ben gizli ilimlerle ilgili eğitim aldım ama büyüyle felan işim olmaz kargalar kediler enerjisel olarak diğer hayvanlara göre daha farklılar bazı şeyleri sezebilirler
Karga saldırırsa sıkıntı var
Nerden biliyorsun
Kitapta yazılı
Hangi kitap
imam Şibli, cinlerin esrarı Kitabı
Neyle uğraşıyorsun tam olarak
Karga gelmesi normal mi
Gerçekte gördüm
O bölgede yaşayan kargalalar olduğunu
Ordaki karga sen oluyorsun
Sen delimisin çarpılmak mı istiyorsun
Yine cinli soru hasdhafh uğraşmadım