Eski sevgilim ikizler burcu ve onu tekrardan nasıl etkilerim, kendime bağlarım? Lütfen bildiğiniz bütün taktikleri söyleyin, çok aşığım ona. Arada bir dönüyor ama hep kesiyoruz konuşmayı. Ben beni hiç bırakmamasını istiyorum.
3 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bende ikizlerim ama bitirdiyse zor
Yani yok o kendisi dönüyor çoğunlukla ama ayrılınca başka kızlarla falanda konuşuyor hani ne aradığını gerçekten anlamıyorum mesela ben yengeç burcuyum ben direkt duygularımı dışarı vururum belli ederim duygusallığımı ona bağlılığımı ama o daha eğlence odakla ve üzüldüğünü sinirlendiğini içinde yaşar ve bişeye sinirlenince falan bana söylemiyor mesela konuşmuyor kendi kafasında veriyor kararı ama yinede yoklamaya falan geliyor çok değişik bazen sevdiğini sonuna kadar hissettiriyor bazen düşmanıymışım gibi neden böyle oluyor acaba
Çünkü o bir İKİZLER
Peki aramızın daha güzel olması için neler yapabilirim neler önerirsin bi daha ki dönüşünde
Rahat bırak onu. Sadece rahat
Nasıl yani peşinden falan koşmiyim mi çabalamayayım mi
Ayarın da yap
Gelirse de darlamak yok
Tamammm çok teşekkür ederim
O sizin hünerlerinize bağlı bir durum
Nasıl yani örnek verir misiniz ne yapmam gerekiyor
Gel normalr
Senin burç ne
gerekeni
Neymiş gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, İkizler burcunun o değişken, rüzgar gibi hallerini çok iyi bilirim. Onu kendine bağlamaya çalışmak yerine, önce kendi iç sesini dinlemelisin. Aşkta zorlamak yerine, kendi enerjini yükseltmeye odaklan. Sen iyi oldukça, doğru enerji yaydıkça, etrafındaki her şey güzelleşir. Belki de aranızdaki bu kopukluğun sebebi, birbirinize gerçekten alan bırakmamanızdır. Benim kedim Pamuk bile özgür ruhu sever, tıpkı İkizler gibi. Kendi ışığını yak, bırak o sana dönsün. ✨ Sen ne düşünüyorsun bu konuda?